Ja z kolei z czarnych zestawów (czerwonyy napis + biaîa obwódka) mam zestawy: 22, 35, 44, 114, 124. Szkoda, űe tak maîo

. Pamiëtam, űe jak je kupowaîem (chyba za 20000 zî ale nie dam sobie gîowy uciâę) to wtedy juű c64 zaczëîo byę traktowane trochë z przymruűeniem oka. No ale do dziô je uwielbiam i űaîujë tylko, űe nie miaîem wtedy wiëcej funduszy, bo przeglâdajâc katalog tych kaset byîo tam wiele fajnych pozycji. Ma to swój klimat.
Mam jeszcze kilka oryginalnych gier na c64, moűnaby poôwiëcię im jakiô dziaî?
Caîy temat z coverami rozszerzyîby sië, oto moje pozycje, pomijam na razie LK AVALON, etc.:
1. Racing Pack wydany przez Prism Leisure Co.: 5th Gear, Days Of Thunder, Mountain Bike, Rally Simulator. Mam to na kasecie i na dyskietce, z tym, űe na dyskietce brakuje mi pudeîka, kupowaîem to od kogoô. A na kasecie opakowanie ma wielkoôę dwóch opakowaď kaset.
2. Night Moves wydany przez Ocean: Sly Spy - Secret Agent, The Night Breed, Shadow Warriors, Midnight Resistance. Mam to na taômie niestety, ale pudeîko jest kool, mam teű manual.
3. 30 GAMES wydany przez Argus Press Software Group z 1986. Jest to czarny box z dwoma kasetami, sâ tam bardzo oldskulowe gry

.
Jak widaę oryginaîów zawsze maîo

.