Mnie nie chodzi o takie rzeczy jak Gamebase64 czy HVSC, ani o CSDB. Chodzi mnie o stworzenie plytki, gdzi ebylyby schematy, uzytki (osoba CD), dema, kolekcje i inne rzeczy. Teraz trzeba by wszystko szukac po roznych stronach, serwerach, a wszystkiego nie zgrasz sobie tylko wszystko po jednym pliku musisz. Pomyscie fajnie by bylo, jakby mialo sie dany CD np. tylko z samaymi uzytkami dokladnie opisanymi do czego sluza i posegregowanymi czy roznymi opisanymi schematami do c64. Moze CD Encyklopedia o C64 np. texty o histori sceny muzycznej, o powstaniu firmy Commodore (na wiekszosc textow mam juz pozwolenie od wlascicieli na ich wykorzystywanie) , czesc mozna by napisac.
Wiekszosc osob pisze mi, ze projekt jest fajny , ale nikt nie chce pomoc. Sam tworzyc to we Flashu i robic opisy nie chce, bo to mordenga i sam wiem ile czasu zajelo mi zrobienie i opisanie CD SCENE64 01, gdzie opisalem ponad 2000 dyskietek z roznymi produkatami ze sceny.
Nie mysle tez brac kasy za taki CD , po zrobieniu udostepnie go na sieci.
Obecnie jestem zaangazowany w rozne projekty min. HVSC, SwinSID2 czy moja grupa Samar i sam zabrac sie za tak wielki projekt nie jestem wstanie.
Dlatego szukam ludzi do wspolpracy.
Wiekszosc osob pisze mi, ze projekt jest fajny , ale nikt nie chce pomoc. Sam tworzyc to we Flashu i robic opisy nie chce, bo to mordenga i sam wiem ile czasu zajelo mi zrobienie i opisanie CD SCENE64 01, gdzie opisalem ponad 2000 dyskietek z roznymi produkatami ze sceny.
Nie mysle tez brac kasy za taki CD , po zrobieniu udostepnie go na sieci.
Obecnie jestem zaangazowany w rozne projekty min. HVSC, SwinSID2 czy moja grupa Samar i sam zabrac sie za tak wielki projekt nie jestem wstanie.
Dlatego szukam ludzi do wspolpracy.