Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pytanko  (Przeczytany 2745 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« dnia: 25 Listopada 2005, 19:48 »
 Hmm  wiem  wiem,  ze  to  nie  dotyczy  C64,  ale  też  komputerka:)  mojego  PeCetka..  czy  ktoś  może  mi  powiedzieć  co  moze  być  przyczyną  spowolnienia  kompika?  wymieńcie  mi  tu  prosze  wszystkie  możliwe  warianty,  bo  od  jakiegoś  czasu  mnie  to  już  po  prostu  denerwuje,  jak  właczam  tylko  dwa  programiki  a  moj  kompik  nie  wie  co  robić..  dawniej  mogłam  odpalić  nawet  10  programow  i  ze  wszsytkim  sobie  radził.  
  A  w  ogole  to  jest  coś  takiego,  ze  nawet  jak  codziennie  skanuje  dyski  antywirkiem  jakimś,  to  zawsze  mi  wyskakuje  12  pozycji,  czy  można  je  jakoś  na  stałe  usunąć?  po  ich  usunięciu  wcale  nie  działa  nic  szybciej..  

Pomożcie   \'\'  

Offline DoliN

• Level 3
  • =)
    • http://picasaweb.google.com/dilon999
Pytanko
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Listopada 2005, 20:15 »
 Napisz  co  to  są  za  pozycje,  jaki  program  antyvirusowy  i  jaki  windows,  wtedy  coś  wykombinujemy   \'\'  
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty ;)

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Listopada 2005, 22:22 »
 Programy  antywirusowe  to:  
  Lavasoft  Ad-aware,  AntiVir,  avast!,  Microsoft  AntiSpyware  

A  co  do  tego  co  mi  wykrywa..  to  jak  mam  Wam  to  podać?

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Listopada 2005, 22:24 »
 Zapomniałam  (a  edycja  JESZCZE(?!)  nie  działa)  

Windows  XP

Offline DoliN

• Level 3
  • =)
    • http://picasaweb.google.com/dilon999
Pytanko
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Listopada 2005, 23:54 »
 Spisz  jaki  wirus  wyskakuje  i  co  przy  nim  pisze.  Czy  jet  to  goły  XP  czy  z  SP?  Jeśli  tak  to  którym?
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty ;)

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Listopada 2005, 02:00 »
 ja  nie  wiem  o  co  chodzi..  \'\'   moze  osh  zaradzi,  bo  jutro  u  mnie  bedzie..

Offline anonymous

• Level 2
  • **
Pytanko
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Listopada 2005, 12:01 »
 Użyj  Spybot  Search  and  Destroy.  Wtedy  twój  pecetosz  wyzdrowieje.  

PS:  

kompik  -  co  za  nazwa?  PC,  IBM,  klon,  blaszak,  wiadomo.  Ale  komp?  Już  lepiej  mów  ajbiem.  

Offline anonymous

• Level 2
  • **
Pytanko
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Listopada 2005, 12:04 »
 Dla  mnie  komp  czy  kompik  to  KAŻDY  komputer,  czyli  trumna,  komoda,  blaszak,  itp...  Zapomnieli  ci  pecetowcy  że  mają  ajbiemy,  a  nie  co  innego,  oj  zapomnieli...

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Listopada 2005, 01:23 »
 Jej,  dla  mnie  kompik,  to  mój  kompik  :)  i  tyle:)  blaszak  brzmi  okropnie  nieuczuciowo,  a  tak  jak  ja  mówie,  jest  słodko  \'\'  

a  ten  programik,  to  kiedyś  miałam,  ale  juz  nie  mam  wiec  coś  z  nim  musiało  być  nie  tak,  pytanko  -  gdzie  moge  ściagnac  jego  dobra  wersje?

Offline anonymous

• Level 2
  • **
Pytanko
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Listopada 2005, 15:55 »
 Tak.  Brzmi  bardzo  śliwkosłodko...  Ale  też  wieloznacznie.  Możesz  mówić  na  CBM  komódka  a  na  IBM  PC  piecyk,  a  na  kilka  różnych  typów  na  raz  kompik.  Co  ty  na  to?  

Offline anonymous

• Level 2
  • **
Pytanko
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Listopada 2005, 20:32 »
 Spybot  search  and  destroy  jest  tu:  

http://www.safer-networking.org/pl/download/index.html\' target=_blank>http://www.safer-networking.org/pl/download/index.html

Mam  nadzieję  że  twój  pecetosz  makantosz  ozdrowieje

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Listopada 2005, 00:11 »
 Hmm  najważniejsze,  ze  jeden  bywalec  tego  forum  nie  ma  nic  przeciwko  używaniu  przeze  mnie  terminu  \'kompik\'  \'\'   ,  poczekamy  zobaczymy  -  moze  kiedyś  przejde  na  Wasze  fachowe  słownictwo   \'\'  ,  bo  w  końcu  kto  z  kim  przystaje,  takim  sie  staje  \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Listopada 2005, 00:12 »
 Dziekuje  za  linka!!

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Listopada 2005, 00:58 »
 No  i  przeskanowałam  -  trwało  to  niecala  minutke  -  wyskoczyło  -  gratulacje,  brak  zagrożeń  czy  jakoś  tak..  no  i  co  teraz?

Offline Ewelll

• Level 4
Pytanko
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Listopada 2005, 01:19 »
 No  tak...  coś  mnie  naszło,  by  jeszcze  raz  tym  programem  przeskanowac  dysk  i  prosze  bardzo:  
  Admilli  Service;  Advertising.com;  Avenue  A,  Inc;  BFast;  BPS  Spyware  Remover;  DoubleClick;  DyFuCA,  ErrorGuard;  FastClick;  GrokLoader;  HitBox;  ISearchTech.ISTsvc_Updater,  ISearchTech.PowerScan;  ISearchTech.YSB;  MediaPlex;  SearchMiracle;  SpywareStormer;  TargetNet;  ValueClick;  WebTrends  live..  

i  co  teraz?!?!?!