dobre sci-fi

RS2232 grozil mi w zawoulowany sposob w watku o zasilaczach a przede wszystkim klamal o zabezpieczeniach i pytal o zabezpieczenia np w torze AC, ktorych sie w tych zasilaczach nie stosuje ale zrobil wokol siebie aure boga od zasilaczy, ktora ludzie zadni jego zabawek lykaja jak pelikany, to chyba zazdrosc w druga strone, do mnie, ze ja taki zasilacz opublikowalem, albo ja zaczne sprzedawac i rs juz nie bedzie mogl pozniej? Na pytania, ktore zadawal odpisywalem wedle danych technicznych podanych przez producenta modulu impuslowego, a probujac robic z siebie uber zasilacz mastera zadawal pytania o parametry, ktorych producent nie podaje. Co wiecej nie jest to sprzet labolatoryjny czy medyczny azeby zasilacz musial miec kosmiczne paramtery. Nikt nie pomyslal o tym oprocz KB777? szkoda. 75zl za zasilacz, ktore proponuje rs jest tak samo realne jak to, ze gdy naskoczyl na marabuta jak zaczal sprzedawac swoje backplate sd2iec - mowil ze bedzie za 60zl, czy ktokolwiek kupil za ta kwote?
kart za 190 ma inne tlo o ktorym juz tlumaczylem w tym watku kilka razy xD nie chce mi sie powtarzac, ze nie chodzi o cene tylko o opis i oszukowanie obcokrajowcow ze to unikat 10szt, ale byc moze jak ktos jest napalony na klona stacji, na ktory nie ma dowodow, ze istnieje, to lyknie wszystko

Czytajac posty w tym watku chetnie bym sie z Wami spotkal obejrzec jakis "dziennik telewizjyny" a potem zapytal o interpretacje przekazywanych wiadomosci, mysle ze moglo by byc podobnie "smiesznie" jak tu.