Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dołek,, :(  (Przeczytany 1852 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prince

• Gość
Dołek,, :(
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Września 2005, 10:27 »
 Przyznaję, nie jestem na bieżąco z C-64. Ale mam nadzieję, że dzięki temu forum powoli nadrobię zaległości.
 Skoro ja w swojej Amidze 1200 mam procesor PowerPC 300Mhz, to dlaczego nie można by podłączyć USB do C64.
  \'\'

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Września 2005, 10:50 »
[quote Prince] Przyznaję, nie jestem na bieżąco z C-64. Ale mam nadzieję, że dzięki temu forum powoli nadrobię zaległości.
 Skoro ja w swojej Amidze 1200 mam procesor PowerPC 300Mhz, to dlaczego nie można by podłączyć USB do C64.
  ````
Wiesz, Prince, zazdroszczę Ci, że masz PowerPC. Ja się duszę od 4 lat na tym za(CENZ)... Apollo. Wolne toto, wiechliwe... Ale przysiągłem sobie, że już nic do mojej Ami nie dokupię (chyba że ktoś sprzeda PPC/060 za 20 zł ```` )
 Zbieram cały czas na Pegaza II,  gdy będę go miał, to odżyję ````

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Września 2005, 15:38 »
 Oj  Kamilku  Kamilku,  nawet  na  sekunde  nie  mogę  Cie  z  oka  spuścić  byś  kogoś  nie  zamęczał  swoim  Pegazusem  czy  jak  mu  tam:)  Ciekawe  tylko  gdzie  my  to  pomieścimy  :D:D:D

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Września 2005, 23:44 »
 hmmmm,  ja  z  komputerów  mam  tylko  commodore  i  PCta,  niedawno  miałem  okazję  kupić  amigę  (bez  obudowy  :/)  za  10  zł,  ale  klawiszy  nie  miała,  a  ja  nie  wiem  jaki  ona  miała  układ  klawiszy,  pozatym  dla  mnie  to  amiga  jest  jakaś  dziwna,  ostatnio  na  prawdziwej  amidze  pocinałem  7  lat  temu  u  kuzyna  (jak  od  niego  kupiłem  komodę,  to  on  se  kupił  amigę,  zdrajca  Come  odorka)  

PS  Z  tego  co  wiem,  to  na  commodore  powstało  kilka  wirusów,  których  głównym  zadaniem  było  czaszczenie  zawartości  dyskietek,  ale  były  też  takie  co  ROM  rozwalały,  a  co  zatym  idze  to  kernal  i  w  związku  z  tym  mam  pytanie,  czy  takie  wirusy  uszkadzające  wnętrze  komody  mogły  by  na  emulatorze  rozwalić  Grzyba????  Na  Vice  jak  jakiś  program  po  uruchomieniu  coś  mu  nie  będzie  pasować,  to  się  pyta  czy  włączyć  monitor,  ale  nie  wiem  czy  by  wirusa  nie  przepuścił,  więc  nie  wiem  czy  mam  się  bać  wirusów  czy  nie

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Września 2005, 07:11 »
 hmm...  nie  wydaje  mi  sie,  zeby  jakis  program  mogl  rozwalic  ROM...  przeciez  z  tego  co  wiem,  to  jest  to  pamec  tylko  od  odczytu  i  watpie  zeby  taki  wirus  mial  do  niej  dostep  i  ja  wyczyscic,  no  ale  moze  sie  myle?

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Września 2005, 07:40 »
[quote Pewny] hmmmm,  ja  z  komputerów  mam  tylko  commodore  i  PCta,  niedawno  miałem  okazję  kupić  amigę  (bez  obudowy  :/)  za  10  zł,  ale  klawiszy  nie  miała,  a  ja  nie  wiem  jaki  ona  miała  układ  klawiszy,  pozatym  dla  mnie  to  amiga  jest  jakaś  dziwna,  ostatnio  na  prawdziwej  amidze  pocinałem  7  lat  temu  u  kuzyna  (jak  od  niego  kupiłem  komodę,  to  on  se  kupił  amigę,  zdrajca  Come  odorka)  

PS  Z  tego  co  wiem,  to  na  commodore  powstało  kilka  wirusów,  których  głównym  zadaniem  było  czaszczenie  zawartości  dyskietek,  ale  były  też  takie  co  ROM  rozwalały,  a  co  zatym  idze  to  kernal  i  w  związku  z  tym  mam  pytanie,  czy  takie  wirusy  uszkadzające  wnętrze  komody  mogły  by  na  emulatorze  rozwalić  Grzyba????  Na  Vice  jak  jakiś  program  po  uruchomieniu  coś  mu  nie  będzie  pasować,  to  się  pyta  czy  włączyć  monitor,  ale  nie  wiem  czy  by  wirusa  nie  przepuścił,  więc  nie  wiem  czy  mam  się  bać  wirusów  czy  nie
Owszem,  wyszło  parę  ``wirusów``  na  C-64.  Są  też  ze  2  programy  antywirusowe.  Te  programy   są  w  stanie  najwyżej  uszkodzić  logicznie  dyskietkę.  Nie  mają  możliwości  uszkodzenia  ROM-u.  Na  pewno  nie  zainfekują  też  blaszanki.  Zresztą  ciekawy  jestem,  gdzie  dorwiesz  zainfekowany  program  na  C-64  ````  
  Polecam  artykuł  z  C&A  10/95  ``Wirusy  i  C-64``.

Offline anonymous

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Września 2009, 17:08 »
 Wyrażenie:    

\'Masz  legalną  wersję  Windows?  Sam  zapłaciłeś  za  swój  stryczek,  za  to,  że  z  każdym  dniem  masz  mniej  praw.\'    

jeszcze  nie  dotyczy  Windows  od  1.0  do  Me/2000  pozbawionych  aktywacji,    

ale  już  dotyczy  za  to  Windows  XP,  VISTA,  SEVEN,  itp...  posiadających  aktywację.

chateau

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Września 2009, 17:18 »
 skoncz  spamowac  trolu

Offline anonymous

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #38 dnia: 13 Września 2009, 17:29 »
 powieś  się  na  stryczku  XP/VISTA/SEVEN  aktywacyjny  trolu,  bo  kto  sam  się  przezywa  tak  sam  się  nazywa

Offline anonymous

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #39 dnia: 13 Września 2009, 17:31 »
 powieś  się  na  stryczku  XP/VISTA/SEVEN  aktywacyjny  trolu,  bo  kto  kogo  przezywa  tak  kogo  nazywa

chateau

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 13 Września 2009, 17:38 »
 to  jest  forum  o  c64  a  nie  o  twoich  fobiach  wiec  idz  stad  trolu  a  przynajmniej  nie  pisz  bzdur  w  tematach  ktore  z  twoimi  problemami  nie  maja  wiele  wspolnego.

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Września 2009, 08:39 »
 lol  4letni  odkopany  temat  anon  co  ty  gornik  jestes?

Offline anonymous

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Września 2009, 19:44 »
 chateau  d`cochon  est  l`traîne  d`merde

Offline anonymous

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Września 2009, 19:46 »
 je  suis  non  l`traîne  d`merde