Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Outline, 25May2017  (Przeczytany 2097 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Outline, 25May2017
« dnia: 09 Kwietnia 2017, 20:38 »
Hej,
Wybiera się ktoś?
Ja mam 5h samochodem więc się zastanawiam czy nie jechać.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
Re: Outline, 25May2017
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Kwietnia 2017, 21:40 »
A where to je?
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Kwietnia 2017, 21:48 »
Tulipany, Willemsoord.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Kwietnia 2017, 21:52 »
No ale to jest atarowskie party... c'mon. Na Silly Cię nie było ;)
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Kwietnia 2017, 21:54 »
Byłem z Rafem :) ... to wszystko tłumaczy :P

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Kwietnia 2017, 22:28 »
Budyń, a jak tam pojedziesz to też powiesz SZCZERZE Holendrom w twarz to co wypisujesz na FB o nich?
Że pedały, największe pedofile w EU co siedzą za to itd itd? Kupka screenów się już spora zebrała.
Mogę ci pomóc - tłumaczenie do ichniego gratis.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Kwietnia 2017, 22:43 »
to wrzucaj tutaj :)
Oczywiście że pomawiasz i dorabiasz historię. Taka psia rola. cmk i sudi :)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Kwietnia 2017, 22:45 »
na razie nic nie będę wklejał.
tylko tak zostawię chociaż chory i tak nie zrozumie :

Mechanizm wypierania jest jednym z najbardziej powszechnych mechanizmów w społeczeństwie. Wynika on z nieumiejętności stawienia czoła nieprzyjemnej, budzącej lęk czy też poczucie winy prawdzie (tzw.: „chowanie głowy w piasek”).

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Kwietnia 2017, 22:48 »
Widzisz, fakty nie opnie.
Wklejaj panie , to co zrozumiałeś oczywiście.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 09 Kwietnia 2017, 22:52 »
no to taki pierwszy z brzegu, świeżak :

Meet Kisiel vel Krzysiu eŚ. dla nieobeznanych to typowa 'dyskusja' level Kisiel.

« Ostatnia zmiana: 09 Kwietnia 2017, 22:53 wysłana przez SUDi »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Kwietnia 2017, 19:25 »
Oczywiście wydawać by się mogło że siedzi za pedofilię w więzieniu jest z dupy tekstem do artykułu Wiatraka....
...  lecz pytanie dlaczego jest łapka w górę ?
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ludzie wrzucają na FB jakieś komentarze o pedofilach w Kościele katolickim, ja nigdy nie miałem do czynienia z księdzem pedofilem i jak ktoś wrzuca taki temat zaczynam się zastanawiać czy to fascynacja czy ofiara. Zaczynam badać czy dana osoba reaguje na teksty o pedofilach wrzucając taki tekst jak wyżej, oczywiście Sudi złapał przynętę i dlatego zrobił sobie  przykład pamiątkę. Niestety nie mogę się zgodzić z jego zdaniem na temat "że wolno w domu" "jak nie szkodzi to można" tak tłumaczą się ....
Komentarz oczywiście nie jest z dupy, w Holandii działa legalnie stowarzyszenie pedofilów , łapka w górę wzięła się z kontekstu łapania siatki pedofilów w Holandi ztcp. Notabene zdziwiła mnie ucieczka Sudiego ze Słowacji, kraju gdzie budował siatkę biznesową do nowego kraju z dziwnym językiem do niczego nie podobnym. Można oczywiście przypuszczać ale kto by tam uciekał przed kłopotami.
Ja z mojej strony nie przywoziłem dzieciaków na żadne party , zupełnie przypadkowo przyjechałem na Forever gdy Sudiego nie było z.

Poproszę o następny slajd , który ruszył twoje jajeczka.

PS. nie uważacie dziwnym fakt że kolo kolekcjonuje kwity ?

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Kwietnia 2017, 22:17 »
Oczywiście wydawać by się mogło że siedzi za pedofilię w więzieniu jest z dupy tekstem do artykułu Wiatraka....
...  lecz pytanie dlaczego jest łapka w górę ?

Jedna łapka od jednego z wieeeelu polskich januszy z reklamówką, którzy przyjechali do NL, siedzą x lat tam i zdania po niderlandzku wydukać nie mogą. Innych posądzają o brak integracji bo Wolaczki myślą że jak są tego samego wyznania to już nic innego się nie liczy - to że jak inne nacje grupują się w swych zamkniętych enklawach i jak wspomniałem wcześniej języka 90% z nich absolutnie nie umie (u mnie w mieście Holendrzy poprosili mnie żebym pomagał uczyć Polaków po kilku moich inicjatywach oddolnych, gdy na kursie na który uczęszczałem już na 1 lekcji Holender myśląc że Wolaczki mieszkają tu już 6-8 lat to umieją coś a tu total zonk. W czwartek zaczynam kolejną lekcję wspólnie z miejscowym lektorem). Tak się składa że jestem na wielu grupach na FB pt. Polacy w NL (choć stopniowo się wyłączam z kolejnych, nie daję rady tego czytać. Na słowacko-czeskich na których też jestem - inny poziom! zero hejtu, miła atmosfera. Polaczki to jednak bieda jak uj i nie boję się tego powiedzieć) i na większości leje się prymitywizm, hejt, opowiadania co się wyrabia na domkach u rodaków, w skrócie - chlanie, nacjonalizm i hejt. Buractwo dokładnie w tym samym wydaniu jaki ty reprezentujesz. Psują jednym zdaniem wyrwanym z dupy cała atmosferę, bo myślą że jak im establishment dał prawo do wypowiedzi po rozwoju technologicznym który dał im taką możliwość to wszystkie mądrości połknęli. O faszystach i ich wypowiedziach na FB które można znaleźć z pomocą Google'a a z którymi się spikałeś przeciwko mnie na Wiatraku ani nie wspomnę. Ale to dokładnie twój level.

oczywiście Sudi złapał przynętę i dlatego zrobił sobie  przykład pamiątkę.

To może spytamy twych klientów którzy kupili UK'eja czy też podzielają twój pogląd na temat Holendrów? Założę się że połowa z kupujących to właśnie oni. Sprzedajesz pedofilom swój produkt? Za kasę sprzedałeś poglądy? Ty, szczery niezłomny brzydzący się lewackim światem?

Notabene zdziwiła mnie ucieczka Sudiego ze Słowacji, kraju gdzie budował siatkę biznesową do nowego kraju z dziwnym językiem do niczego nie podobnym. Można oczywiście przypuszczać ale kto by tam uciekał przed kłopotami.

Mógłbym ci tu wrzucić parę fotek z wielu moich wypraw autostopowych do NL, fotki mego pokoju u rodziców który był pomalowany na pomarańczowo i była zawieszona flaga holenderska z pięknymi frędzelkami dookoła którą specjalnie zamówiłem, bo w NL się zakochałem wiele lat temu. Już wtedy uderzyła mnie różnica w ludziach, podejściu, różnorodności i zasobności. Znajomi z osiedla tylko by potwierdzili moje zachwycenie tym krajem. Ostatnie 3 lata przed przeprowadzką jeździłem z żoną tylko tam na wakacje (dokładnie to tydzień tam i tydzień nad Bałtykiem w drodze powrotnej), żadne Chorwacje, żadne Egipty. Żonę przekonywałem do mego projektu (odwiecznego marzenia) przeprowadzki do NL, jak tylko zaczął się urealniać wraz z rosnącym kontem bankowym.
Co do Słowacji - biznes z zakładaniem firm się wyczerpał, po prostu. Podatki i ZUS-y są wyższe niż w PL. Kto chciał otworzyć sklep czy firmę już to dawno zrobił po wejściu do UE. Niemniej firma istnieje, płaci podatki (niemałe), na wezwania celem przesłuchania jako świadek w sprawie klientów którzy zrobili przekręt bezzwłocznie przychodzę i na SK i do PL i nie ma problemu. Wiem dobrze na jakim poziomie jest przepływ informacji o obywatelach UE i do głowy by mi nie przyszło żeby 'uciekać' w ramach Europy bo to nie ma sensu najmniejszego.
Ale na twą zazdrość nic nie poradzę. Wymyślaj dalej.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Kwietnia 2017, 22:46 »
z dziwnym językiem do niczego nie podobnym.

tu się z tobą zgadzam, górny ślunsk to jedyny wybór.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Kwietnia 2017, 16:59 »
Ehh.. jakby to tu zacząć, znam takie dwie panie co miały za mężów homoseksualistów / pedofili. Obaj panowie stracili prawo do widywania się / zbliżania się do dziecka/dzieci. Poznałem ich osobiście i przez dłuuugi czas myślałem że są heteropozytywni, jeden miał zainteresowania hobby związane z samochodami , drugi jakieś gry karciane rpg ... jeździli na zloty, znikali itd. Dziwne mi się wydawało ile czasu poświęcali na to aby mi/ chłopakom udowodnić że są heteropozytywni, chwalili się jak to z kolegami do burdelu poszli ile to lasek na boku mieli itd. Opowieści jak to laska nosem spermą kichała itd. Jeden i drugi wpadł w łóżku z kolegą/przyjacielem rodziny w swoim domu. Potem rozwód z winy itd. Żona przykrywka była zawsze w szoku.
Nie rozumiem po co oni oszukiwali kolegów i żonę, szczególnie że jeden mieszka nadal w obcym kraju nie katolickim. Być może ten ich pierwszy raz dali się uwieść i za dużo wypili ja nie wnikam , homoseksualizm jest ciekawy na Srebrnym Ekranie albo jak tam pieróg jeździ po świecie.
Wydaje mi się nie ok, oszukiwanie kolegów ze sceny i rodziny, płacenie dziwkom za seks który nie sprawia przyjemności.

Podsumowując, zawsze oneliner na temat pedoflili i homoseksualizmu wywołuje u Sudiego słowotok , chce zagadać rzeczywistość , alepoco , akceptujemy inność na scenie... każdy przecież z nas zna przynajmniej jednego oficjalnego homoseksualistę ze sceny , któremu żona jego chłopaka chce urodzić dziecko.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Kwietnia 2017, 17:50 »
Myślę, że coś w tym jest, bo podobnie jak ten marmolada "Mermaid" ze sceny, który jest homoseksualistą, tylko transwestytą. Wystarczy zobaczyć, że jaki jest mściwy, a to podobnie jak ty Sudi. Mermaid chciał mnie zniszczyć, upokorzyć, poniżyć na wszelkie sposoby, aż w końcu mu się udało, bo akurat miał szczęście, że piłem przez inne problemy. Najlepsze w tym jest to Sudi, że ja go nawet nie znałem, podobnie jak ciebie, nic mu nigdy nie zrobiłem, podobnie jak tobie, nie powiedziałem mu nigdy złego słowa itd.