Nie było ich wielu bo jakiś "Buddha", że niby jako Sylwester Hasiak, później był "BOTX" jako Oskar Morawski, a na końcu "Exosoft" jak Romuald Wczesny

Fajnie się bawiłem z wami bo to wiadomo, że nigdy i nigdzie się nie pokażę. Żadna z tych wymyślonych postaci nie jest prawdziwa, tylko fikcyjna . Szczerze mówiąc to już mi się znudziło. Ja nie jestem żadnym koderem czy muzykiem i nigdy nie byłem. Mam kolegę w mojej miejscowości, który się zajmuje C64 i on to wszystko robił, co niby ja opublikowałem bo on nigdy by tego nie opublikował oraz nie chce, aby nikt wiedział, że on to zrobił, więc zwyczajnie się tylko podpisałem pod tym ... czyli prawda wyszła na jaw, że to wszystko to był jeden wielki plagiat tzn. pod tymi trzema fikcyjnymi ksywami oraz jakieś wymyślone imiona i nazwiska. Nie przejmujcie się mną bo jak napisałem to już mi się znudziło wypisywanie głupot w żartach, które jednak odbieracie na poważnie, więc sorry. A może sam spróbuję coś w końcu zrobić na C64 lecz jak to zrobić i z czym, skoro nawet ten tekst, że kogoś tam znałem jest nie prawdą bo zapożyczyłem go też od tego samego znajomego kolegi, który chyba jednak znał tych ludzi w latach 90-tych, nie wiem :/ . Życzę wam dobrej zabawy na SP8 i o nic się nie martwcie bo to wszystko co napisałem to stek bzdur ! ... Ja mam dopiero 15 lat i teraz to chyba już najgorszy lamer ze mnie, zresztą jak wyżej. Pewnie będzie "ban" dla mnie ...ale takie życie :/