Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: EXOSOFT/BUDDA/BOTX  (Przeczytany 3889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Exosoft

• Gość
Re: EXOSOFT/BUDDA/BOTX
« Odpowiedź #45 dnia: 24 Lutego 2017, 20:51 »
Ktoś ma kontakt z taką gwiazdą jak Fenek/Arise ? Potrzebujemy go dla wspomnień na SP8 ! Ja płacę !

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #46 dnia: 24 Lutego 2017, 20:55 »
Za nastepna serie bzdetow bedzie wyzsza forma ignora.

Szefie prosze usera nie banowac, bo jak wyjsc na miasto bez klamki.

Co do Fenka to jaka tam gwiazda normalny jest. Prawdziwa gwiazda jestes Ty.
Ps. Slyszalem ze paskudne zarcie daja w Szpitalach, prawda to?
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2017, 20:57 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 24 Lutego 2017, 21:11 »
Dzięki serdeczne, że nie ma bana i to przede wszystkim, że jesteś ty Kisiel bo co ja bym bez ciebie zrobił ? Bawmy się dobrze na prawdę na SP8. RAF mnie nie zbanuje bo to jest za dobry człowiek i dobrze też wie, że jadę na imprezę ze szczerą intencją. Nie potrafię w tej chwili nic powiedzieć jak to, że JCH is back po 25 latach, o kurwa. Szacunek dla niego niesamowity bo czy ja dam radę wrócić po tylu latach, nie wiem.

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 24 Lutego 2017, 21:17 »
Ouuuuu bo wspaniałym jesteś człowiekiem Kisiel to się zastanawiam (kurwa znowu to samo) . Zróbmy coś nowego !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 24 Lutego 2017, 21:21 »
Z gwinta dzisiaj napierdalam 0,7 smirnoffa bez popity. Trenuję na spotkanie z gwiazdą Jammer na SP8 w Buddha competitions. Za wasze zdrowie przyjaciele i widzimy się na Silersia Party 8 w Tychach !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 24 Lutego 2017, 21:46 »
Przykro mi Moloch, że tak sie twoje życie poukładało ale może ty będziesz przykładem, kto wie ? Tak zrobimy jak w to wierzysz skarbie tzn. dostaniesz strzał w łeb. Przykro mi ale to co będę sie rozmawiał na temat SP8, skoro to najlepsza impreza w PL !!!!
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2017, 21:49 wysłana przez Exosoft »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 24 Lutego 2017, 22:01 »
Jeszcze tylko klamka została problemem.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 24 Lutego 2017, 22:02 »
kurwa aby ktoś RAF'A ruszył na imprezie, gdzie pojawi się Buddha ! Nic nie mam już w tych chorych myślach, nie potrafię .... (uwielbiam ciebie Kisiel) . Przepraszam !

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #53 dnia: 24 Lutego 2017, 22:07 »
My wszyscy mamy klamki a jak Ty nie masz to jak wyjdziesz na miasto ?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #54 dnia: 25 Lutego 2017, 21:41 »
kurwa aby ktoś RAF'A ruszył na imprezie, gdzie pojawi się Buddha ! Nic nie mam już w tych chorych myślach, nie potrafię .... (uwielbiam ciebie Kisiel) . Przepraszam !

Dalek a czesto sie wlacza Exterminate ?

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Lutego 2017, 02:53 »
A tam jednak lamer jestem bo mnie wkręcili jakiś czas temu, a ja po prostu nie umiem to dam sobie spokój. Oczywiście wszystko w żartach bo pamiętam jak się wkurzyłem, że aż po mnie spłynęło to tylko mnie wyśmiali później, że tak się łatwo dałem, a niby koder jestem :/ . Spoko i muzyki sobie lepiej posłuchajcie bo coś tam znowu opublikowałem na CSDB, tylko to "source songs" pod Goat Tracker 2.73 . Super zabawy wszystkim życzę na SP8 i może uda się tam kogoś wkręcić :D

http://csdb.dk/release/?id=153981

A w edytorze Goat Tracker klawisze funkcyjne F10 - load song, shift + F1 play song . Łatwe i proste
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2017, 03:07 wysłana przez Exosoft »

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Lutego 2017, 04:00 »
A tak na poważnie to ten koleś w garniturze i okularkach na SP8 to ja będę, więc nie bijcie lub nie przystawiajcie klamek do skroni bo ja tak tylko żartowałem :D Próbuje złapać styl koderski i chciałbym, aby mnie nagrała na lepszej jakości kamerę znajoma osoba, która będzie ze mną na SP8. Zapewne wśród sprzętu DJ'skiego, komputerów, taka pamiątka :) Przedtem jako typowy muzyk to ciągle na sobie luźna bluza i szerokie spodnie, więc czas na zmiany :) Raf ma ciekawy styl bo kurtki skórzane ale to trochę chyba jak gangsterka :D Bawmy się, bawmy do białego rana i jeszcze dłużej !!!

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: 01 Marca 2017, 13:16 »
Dzięki Jammer za te 10 punktów, które mi dałeś i na prawdę nie trzeba było się fatygować :) Nie potrzebna mi już nigdzie sława, reklama, a retro Commodore 64 jest od zawsze moją wielką pasją i for fun tzn. od tego wszystko się zaczęło. Przemyślałem sobie to wszystko i całkiem inaczej zorganizowałem. Dalej robię to samo, odnośnie sceny komercyjnej, tylko nigdzie się nie muszę już pokazywać bo robią to za mnie inni ludzie :) . Ja tak na serio to wódki w ogóle nie pije i "może" piwko smakowe max 4% zawartości alko, kto wie ? . Wkręciłem Peyson'a, że będziemy chlali jabole na SP8, jak na koncercie punk'owskim ale to rzeczywiście już nie był skromny żart, więc sorry ... Żarty żartami ale jednak bez przesady bo już zaczynają chodzić o mnie plotki, że lecę na prochach, które popijam wódą, co oczywiście jest nie prawdą ! Życzę wam wszystkim sukcesów w życiu prywatnym, jak i zawodowym !

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #58 dnia: 01 Marca 2017, 19:01 »
Nie masz co mnie dziękować, niepodobał mi sie ten downvoting to dałem dziesieć, jak przyjedziesz bez amfy to nie bedzie baletów. Na mieście można skręcić troche towaru ale po co ryzykowac psy wąchają na wejsciu do pubu, ostatnio wjechała jednostka na koncert piaska zgarneli trzy osoby jeden był w krawacie i rozumiesz w garniaku od armaniego. Probował upchnąć ekstazy pod scena i mu spodnie pękły na dupie , wstyd , teraz mówią o nim na mieście "chujdupa", bo tak krzyczał jak mu spotnie pierdły.Wstyd przed psami kurwa czaisz? Chuj że nie pijesz ale kreche jak wciągniesz to odrazu zmienisz zdanie, napijemy się wódeczki potem przyjdą dupeczki i ubijemy  tego chuja naziste z csdb w CS, a właśnie mam nową snajperke wali na 150m z pół centa, komore otwiera tryska krew.

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: 02 Marca 2017, 03:50 »
Żartowałem bo to nie jest mój styl, że w garniturze bo miałem kiedyś takich kolegów "kozaków", że tak powiem ale teraz to celowo się ubieram zwyczajnie, aby nie zwracać na siebie niczyjej uwagi. Zmieniłem swoje życie to nie jestem już muzykiem, jak kiedyś, tylko trochę po części odnośnie muzyki bo zajmuję się już tylko realizacją, inżynierią dźwięku i wideo. Czytałem sobie dzisiaj na C64scene.pl, że ktoś tam zadał pytanie czy Buddha to koleś ze sceny ? Nie wiem i sam sobie już zadaje to pytanie. Na prawdę nie gniewajcie się na mnie ale celowo się już blokuje. Nie powinienem nikogo obrażać ale pewnie tylko tak nie pojawię się na SP8 bo będę się bał, że dostanę po ryju ale też może ominie mnie kolejna katastrofa, podobnie jak na Gravity 1997, w sensie łykania prochów + spora dawka alkoholu. Wolałbym przyjechać na SP8 i napić się tylko i wyłącznie kawy + zapalić papierosa bo to jest już mój "narkotyk" od wielu lat. Ostatnie moje party Gravity 1997 było 20 lat temu i chociaż nikt o tym nie wie bo zostało ukryte ale mogło się dla mnie bardzo źle skończyć. Na szczęście szybka reakcja kolegów, skutki przedawkowania i to dzięki nim z wami jeszcze dzisiaj rozmawiam. Po tym co się tam ze mną stało to postanowiłem, że nigdy więcej nie pojadę już na żadne party. W sumie minęło już 20 lat, a ja się nadal boję, aby nie powtórzyło się coś podobnego. Pamiętam, że bawiłem się w DJ room'ie na Gravity'97 i czułem na początku, że chyba coś jest nie tak bo całkowicie straciłem grunt pod nogami, tańczyłem, bawiłem się chyba kilka godzin jak gdybym unosił się w powietrzu. Później sobie pomyślałem, że fajnie się czuję to idę sobie jeszcze poprawie jedną kreskę to już dosłownie po 5 minutach zaczął mi najpierw słabnąć oddech, a później wszystko już widziałem rozmazane, dalej już nic nie pamiętam. Pewnie nikt nie uwierzy, że będąc na scenie Amigi to napisałem około 700 modułów tzn. pliki .MOD i o wiele mniej plików .DBM ale nigdy tego nie opublikowałem bo inne były czasy, że nie było dostępu do internetu, przynajmniej ja nie miałem. Przegrywałem gdzieś najpierw z dysku na dysk twardy kolegów, aby to się może zachowało lecz zachowało się może ze 40 modułów. Później nadeszły dla mnie takie czasy, że zacząłem się zastanawiać nad swoim życiem bo zacząłem się staczać na dno. Zawsze kiedyś byłem bardzo w porządku, dzieliłem się ostatnim tym co mam z kolegami to miałem ich całe mnóstwo. Dzień jak co dzień mój wyglądał już tak samo, że nawet kiedy wychodziłem po coś tam do kiosku obok to wracałem na ostrej bani do domu, że nie mogłem wejść po schodach bo gdzieś tam spotkałem kilku kolegów po drodze, a imprezy też takie były niekiedy, że trwały 2-3 tygodnie non-stop . Zaczęło mi to już wychodzić bokiem, zacząłem się odwracać od wszystkich kolegów, blokować, robić sobie wrogów celowo, aby już do mnie nie przychodzili, abym nie był już co dziennie na bani. Stary już jestem bo mam 37 lat, trochę sobie ułożyłem życie i jest to dla mnie sukces, że nie poszedłem na totalne dno jak wielu tych moich kolegów, o których napisałem bo wielu też z nich już nie żyje np. zapili się, zaćpali w bardzo młodym wieku. Nie potrzebnie to wszystko zrobiłem w ten sposób odnośnie ludzi ze sceny C64 bo to mnie popycha też w totalną samotność, a tylko wy jesteście moimi przyjaciółmi, z którymi mam o czym porozmawiać. Mam kobietę ale ona i chyba jak większość kobiet to tylko przychodzi z ładnym uśmiechem i wyciąga rękę po pieniądze i jest jak jest ale nie czuję z nią takiej przyjaźni bo chce niekiedy porozmawiać o tym co lubię, o moich pasjach, jak np. Commodore 64 to mi z góry mówi np. "że co, Commodore 64 ??? ...a to jest może jakiś nowy trend w modzie damskiej ?" i na tym kończy się nasza rozmowa ... Nie gniewajcie się na mnie i szczere "SORRY" wszystkim bo może i bym przyjechał na SP8, chciałbym jeszcze wspomnieć dawne lata 90-te, kiedy byłem na scenie bo teraz to sam już nie wiem czy jestem. Nie chce na prawdę nic bo z pozorów mogło by wyglądać inaczej ale na prawdę mimo, że teraz piszę tego posta i jest prawie 4 rano to mogę chwycić za telefon, zadzwonić gdzie trzeba to zaraz mogło by być wszystko podwójnie, a nawet potrójnie tzn. amfa, alkohol, panienki, balety lecz ja po prostu nie chce ! Bawcie się dobrze i może jak się pojawię to nie namawiajcie mnie do niczego bo się tylko zestresuję. Chciałbym się dobrze bawić jak każdy, a potrafię bez alko, prochów itp. Wycofuje też to, co napisałem odnośnie Niemców bo to są jednak w porządku ludzie i moje powroty na scenę C64 dzięki św.p. Ramos, który mnie przez przypadek odnalazł i do tego namówił to w pierwszej kolejności Niemcy się tym zainteresowali. Dostawałem sporo emaili z zaproszeniami na party np. na Revision 2014 lecz znowu wróciły mi złe wspomnienia z Gravity'97 i zacząłem się przed nimi blokować, robić sobie wrogów, aby tam nie jechać. Wymyśliłem bzdurę z tym Counter Strike bo głupio mi było jak cholera, że oni byli dla mnie tacy w porządku, a ja się tak zachowałem. Wiadomo, że co się stało już się nie odstanie ale może jeszcze garść dobrych wspomnień przywiozę z SP8, które będą dla mnie pamiątką na stare lata, kto wie ? ...