Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jak moderatorzy Elektrody bronią swoich trolli  (Przeczytany 1746 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hobocti77x

• Level 5
Re: Jak moderatorzy Elektrody bronią swoich trolli
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Maja 2016, 18:26 »
...zreszta nie da sie zbudowac pfzetwornika rc miezacego czas rozladowania kondensatora bez stalego ograniczenia pradu rozladowania. Rezystor to tylko najprostrza (ale nie doskonala) forma takiego regulatora

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Maja 2016, 19:16 »
Cytat: hobocti77x
Wegi bez problemu do procesora mozna podpiac nawet 220 v bezpiecznie - wystarczy tylko wiedziec jak, lub rozumiec elektronike ;;)

Słuchaj po tej wypowiedzi mam taki wniosek - Uważałem osobiście, że kisiel się czepia Ciebie bez powodu i... no nie mam wpływu na to.

Teraz to chyba będę kibicował kisielowi.

Albo rozwiń ten skrót myślowy, albo nic nie mów więcej.

Co do wątku zaraz Ci go założę jak Cię to usatysfakcjonuje.

Wegi nie wiem co jest w Tobie nie teges, wydajesz się taki logiczny facet a nic nie dodajesz.
Homocity nie wie kompletnie nic jak zadajesz mu pytanie dlatego że czerpie wiedzę z google. Wystarczy poczytać i zacząć analizować jakie fakty podaje. Dajmy na to dyskusja o rozszerzeniu pamięci które nie istnieje... on pisze na elektrodzie że to działa tak i tak... ty piszesz że działa to inaczej bo tak jak on chce to nie może działać. Zadajesz mu konkretne pytanie i nie dostaniesz odpowiedzi dlatego że on jej nie może wygooglać....przed takim palantem to możesz tylko rozłożyć dywanik i napierdalać homoakbar .. homoakbar... homoakbar...
..albo zacząć dodawać.
Ja rozumiem wolność wypowiedzi ale sprzedawca magnesów na forum hondy już dawno został wypierdolony a Raf toleruje typowego warszawiaka-cwaniaka. Fuj Raf, wstydź się. Za świadome wprowadzanie Wegiego w błąd należy się homocity ban.

PS. chłopy, pamiętajcie jedno, homocity to jest pijawa która przykleja się do każdego kto ma wiedzę.
« Ostatnia zmiana: 18 Maja 2016, 19:23 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Maja 2016, 10:43 »