Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Oszust "choper" szukam prawdziwych danych  (Przeczytany 5011 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Oszust "choper" szukam prawdziwych danych
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Września 2015, 21:48 »
taki o to kwiatek na PM od maliniaka.

Tylko kretyn by stworzył urządzenie i nie zabezpieczał procki i wysyłał za granice. o zabezpieczeniu mikrokontrolerów i procków jakąś minimalną wiedzę mam , więc wiem że nie da rady.
Jeśli dowiem się że jesteś w ten cały proceder  zamieszany co się teraz dzieje, to z reguły na codzień  hujem nie jestem, ale kiedy mi ktoś krzywdę robi to jestem kawałem huja.
Tylko się dowiem że macałeś paluszki w tym, to pełną parą pójdę tam gdzie można z tym kl&d Krzysztof Świtajski.

znaczy się będziesz bić czy mam już iść na Policję o nękanie ?

PS. Panie Administratorze proszę o zawieszenie konta Maliniaka permanentnie. Groźby karalne nie mogą być tolerowane.
to ten Choper to Kisiel.

O dzięki , nie wpadłem na to.

Faktycznie udaje głupa, mnie jest tylko smutno, że na alledrogo tak srodze przegrał to by był żal.pl na forum i gównostorm przez kilka miechów.
Pech kurwa pech.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #46 dnia: 22 Września 2015, 21:49 »
Jeśli sprzedający nie jest debilem, albo cynicznym cwaniakiem, któremu i tak mało co grozi, to podał dane konta na słupa. Więc co? Słup słupowi miałby kasę przelać? Błagam was...

Dokładnie jak mówisz, tym bardziej słup nie mógłby składać jakichkolwiek zawiadomień do prok bo by szybko został wyłapany.

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Września 2015, 23:00 »
jednak psychik dał mi dużo do zrozumienia, ale będzie afera, jak się sprawa zakończy to dam znać.