albo Kisiel ma niepodważalne poszlaki że jesteście avatarami lub ziomkami ola albo wali gupa.
Na forum masz o to taki wątek:
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6820.0wszyscy userzy zachowują się normalnie.... oprócz maliniaka, odpał strach spowodowany czym ? otrzymałem cztery PM z pytaniami. Napisałbyś tyle bzdur dla mnie bo ktoś sklonował GA ?
i masz też wątek który czytasz, ma już drugą stronę, po wrzuceniu kawałka żródła od SDBOX, kolejny user zachowuje się zróżnicowanie od populacji.
Chodowanie avatarka trwa. Celem jest pozyskanie klientów. Tego olek potrzebuje i to banuje go z każdego forum...
ChciwośćW ubiegłych latach w czasie wakacji były dwa posty na tydzień, teraz mamy 90% tematów związanych ze sprzętem w stylu, padło mi PLA, ja mam zamiennik mogę sprzedać.
Olo dobrze wie że większość userów ma w dupie, że on komuś coś ukradł.
Z chłopa co miał mądry łeb....
Klonowanie rzeczywistości:
Master123 o swoim właścicielu, na c64scene.pl
"Jak tak czytam posty 11111olo to zauważam
że kolo ma jakąś wiedzę o elektronice i commodore 64, chce coś zrobić jednak zawsze jest stopowany.
Nie chcę żeby to zabrzmiało jak obrona, ale jesli na forum "pseudo scenowym" (tak to prawda Nitro, każdy może tu się zarejestrować - jak choćby ja zupełnie niescenowy user - więc się nie mylę) powinna być większa wyrozumiałość oraz MOŻLIWOŚĆ wybicia się tym poza sceną userom.
PS. Czy ta wypowiedź kwalifikuje się pod ban?"
Wypowiedz nie została zakwalifikowana jako ban, natomiast pomyłka usera olka spowodowała zablokowanie obu kont Master123 oraz 11111olo.
Olo cały czas podkreśla w swoich avatarkach jaki jest inteligentny tylko coś mu zawsze przeszkadza.
Doszedł sam że przeszkadza mu label 11111olo i zaczął sprzedawać przez słupy.
Jeszcze nie doszedł że kasa to nie wszystko.