Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stacyjkowo  (Przeczytany 4866 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
Re: Stacyjkowo
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Sierpnia 2015, 17:18 »
Tak ???

Rozumiem, że Ty już doszedłeś do mistrzostwa. Przed pigułkami wątki rozpierdala Król Kisiel Pierwszy.

Po pigułkach wątki rozdupca Król Kisiel Drugi

Po kilku godzinach działania pigułek oba króle stają się królikami, a na arenę wkracza Kisielek  ;)

Dlatego Ci mówie: Ty, duże miasto, samotność w sieci.  Radzisz abym spojrzał w lustro bo samemu w swoje
to już strach Ci spojrzeć.  8)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Sierpnia 2015, 17:51 »
samotność w sieci. 

W sumie to tę książkę jeszcze nie czytałem, dawałem dupom i patrzyłem jak płaczą. Polecam przeczytać !

Już druga strona brednio serialu nt. Kisiel to psychopata na prochach.
Coś strasznie boli w du..szy , jakieś ciśnienie, zagrożenie, wyczuwam jeszcze problemy z logiką.
Powiedz nam proszę po co ta cała afera, po co pompujesz trolla, dlaczego 90% postów to kisiel to ksiel tamto, prochy wątroba psychiatra.

Ludzie chcą wiedzieć, rycerzu ty nasz. Kisiel rozkochał i porzucił ?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Sierpnia 2015, 19:18 »
No widzisz.
Ty jeśli jakiś temat się pojawi to od razu się tam wciskasz i zaczynasz swoje płacze
olo to olo tamto olo siamto.

Z chłopa co miał mądry łeb i dobre pomysły zrobiła się gnida forumowa.

Ja Ci staram się dać tylko setną część tego co Ty tutaj pierdzielisz od długiego czasu.

Skoro nie prochy i nie psychopata i nie pokrzywdzony w dzieciństwie chłopiec to zacznij coś wnosić,
a nie przeszkadzać non stop.

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Sierpnia 2015, 22:29 »
Kisiel ,

Zwróć uwagę że tylko ty trolujesz to forum - Kisiel Posts: 9160
Czy to porady ? Nie ! To ciągłe pisane blefy pana który ma ponad 40 na karku, a pisze jak główniarz z gimnazjum.
Nikt takich rzeczy  nie pisze bo chyba nikt normalny tak nie potrafi pisać.
Oczywiście peer pan sobie pozwala na takie pisanie bo kto mu skoczy? Przecież ma 9160, chyba żaden tutaj na forum tyle nie ma. Ludzie wolą między sobą gadać na PW lub za plecami, a kisiel dalej myśli że jest fajny i wszyscy lubią jego kretyńskie teksty czytać. Dokuczyć , popyskować , aby był zapamiętany ( chodź sam nie wie że jest zapamiętany z tej złej strony) . Aha , wcześniej przed swoimi klonami GA czy tak stworzeniem "UrojeniaKisla1541" też takiego pajaca zgrywałeś? Czy prezentacja tych śmieci dała ci takie poczucie pewności?
Co do twoich zarzutów ( czy chorobliwych urojeń ) to :

w końcu kiedyś oferowałeś wykonywanie płytek pcb za kaskę.
Nigdy w życiu nie sprzedałem żadnej płytki pcb

jak na ten moment to się dowiedziałem że kobiety ni masz i musisz sobie "dobrze zwał"  przez L.

Od 10 lat małżonka , i nie muszę sobie ZWAŁIĆ

a widziałem widziałem jak kupowałeś na elektodzie 50 + przesyłka.

omamy masz.

Wiesz nie mam ochoty już na twoje posty odpisywać bo przy tej chorobie to każdy odpis sprawia ci wiele radości. Zauważ że taki PAJAC na forum to tylko ty jesteś , więc jak myślisz czy wszyscy są chorzy a ty jesteś normalny? Czy ty jesteś chory a wszyscy są normalni?
Kwestia czasu aż wszyscy się od ciebie odwrócą.....

Jak chcesz możesz mi mówić olo mi to nie przeszkadza, a ciebie widać strasznie to podnieca.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Sierpnia 2015, 23:11 »

Z chłopa co miał mądry łeb i dobre pomysły zrobiła się gnida forumowa.

Tak , masz rację 11111olo to gnida forumowa która została usunięta za przekręty z następujących forów:

Amibay,
C64scene.pl
PPA.pl
C64power.com

zablokowany czasowo na elektroda.pl gdzie brednio seriale osiągnęły już 10K postów

Apeluje jak zwykle do rozumu ludzi, Dlaczego został usunięty ? Taki  wspaniały czy taka męda ?

11111olo to złodziej i męda forumowa.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Sierpnia 2015, 23:18 »
A czemu tylko ty tak się unosisz o 11111olo a inni milczą?

czy jesteś właścicielem któregoś portalu?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 06 Sierpnia 2015, 02:05 »
wszystkich :)
Moderatorzy są na moim pasku ... wiecie rozumiecie kisiel to majster od tapet .. Metallica.
oluś jakiś ty taki mało rozgarnięty jesteś.

Trzy uwalone c64 kiedy naprawisz ?

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 06 Sierpnia 2015, 08:20 »
No i w kółko Macieju to samo. :-(

Tragedia :-(

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 06 Sierpnia 2015, 08:47 »
albo Kisiel ma niepodważalne poszlaki że jesteście avatarami lub ziomkami ola albo wali gupa.
za wami też się nikt nie wstawia, pisaliście że kupiliście od kogoś tam coś i w ten sposób się uwiarygodniliście ale to nie dowód że nie jesteście podstawieni cyngle olola.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #24 dnia: 06 Sierpnia 2015, 11:01 »
SUDi,
Faktem jest ze mnie to totalnie wali co mysli Kisiel i o co mnie podejrzewa  :)
Facet nie jest tutaj moderatorem ani wykidajłem, zeby sobie uzurpować prawo do wpieprzania
się kazdemu w watek i wypisywania powtarzajacych się srajdół, zniechęcania nowych uzytkowników
do aktywnosci bo mu się moze w głowie znowu usrać, że ktos jest osobą na której punkcie ma obsesję.

Problemy emocjonalne powinien rozwiazywać w domu lub u lekarza, ale nie wchodzic tutaj i bruździć ludziom.
To jest forum o jednym z najfajniejszych komputerów naszego dzieciństwa, ale w takiej formie kiedy nikt nie
daje mu do zrozumienia aby już skończył z tym hejtem - to forum staje sie jednym z najbardziej nieprzyjaznych
(dla nowych ludzi) for.
To nie są tylko moje osobiste stwierdzenia. Rozmawiałem z wieloma osobami poza tym forum i potwierdzają moje
spostrzezenia. Trzeba się zastanowic czy warto (dla beki) tolerować tak negatywne zachowania i pozostac biernym
kiedy facet rozsadza kazdy watek.  Co ciekawe w dziale anglojęzycznym, w którym ma własny interes, Kisiel potrafi się
zachowywac jak człowiek, natomiast tutaj robi gnój jakby do chlewika u babci na wsi przylazł.
Poza tym juz nie wspomnę, że obrażanie ludzi i dyskryminacja ze względu na miejsce w którym żyją (wieś) to jest
po prostu zachowanie jak na gimb-onet-owych forach dla dzieci neostrady. 
To po prostu juz nie przystoi dojrzałym ludziom.

« Ostatnia zmiana: 06 Sierpnia 2015, 11:04 wysłana przez ikci »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 06 Sierpnia 2015, 11:20 »
albo Kisiel ma niepodważalne poszlaki że jesteście avatarami lub ziomkami ola albo wali gupa.
Na forum masz o to taki wątek:

http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6820.0

wszyscy userzy zachowują się normalnie.... oprócz maliniaka, odpał strach spowodowany czym ? otrzymałem cztery PM z pytaniami. Napisałbyś tyle bzdur dla mnie bo ktoś sklonował GA ?

i masz też wątek który czytasz, ma już drugą stronę, po wrzuceniu kawałka żródła od SDBOX, kolejny user zachowuje się zróżnicowanie od populacji.

Chodowanie avatarka trwa. Celem jest pozyskanie klientów. Tego olek potrzebuje i to banuje go z każdego forum... Chciwość
W ubiegłych latach w czasie wakacji były dwa posty na tydzień, teraz mamy 90% tematów związanych ze sprzętem w stylu, padło mi PLA, ja mam zamiennik mogę sprzedać.

Olo dobrze wie że większość userów ma w dupie, że on komuś coś ukradł.

Z chłopa co miał mądry łeb....

Klonowanie rzeczywistości:

Master123 o swoim właścicielu, na c64scene.pl
"Jak tak czytam posty 11111olo to zauważam że kolo ma jakąś wiedzę o elektronice i commodore 64, chce coś zrobić jednak zawsze jest stopowany.
Nie chcę żeby to zabrzmiało jak obrona, ale jesli na forum "pseudo scenowym" (tak to prawda Nitro, każdy może tu się zarejestrować - jak choćby ja zupełnie niescenowy user - więc się nie mylę) powinna być większa wyrozumiałość oraz MOŻLIWOŚĆ wybicia się tym poza sceną userom.
PS. Czy ta wypowiedź kwalifikuje się pod ban?"

Wypowiedz nie została zakwalifikowana jako ban, natomiast pomyłka usera olka spowodowała zablokowanie obu kont Master123 oraz 11111olo.

Olo cały czas podkreśla w swoich avatarkach jaki jest inteligentny tylko coś mu zawsze przeszkadza.
Doszedł sam że przeszkadza mu label 11111olo i zaczął sprzedawać przez słupy.
Jeszcze nie doszedł że kasa to nie wszystko.

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #26 dnia: 06 Sierpnia 2015, 12:15 »
Na forum masz o to taki wątek:

http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6820.0

wszyscy userzy zachowują się normalnie.... oprócz maliniaka, odpał strach spowodowany czym ? otrzymałem cztery PM z pytaniami. Napisałbyś tyle bzdur dla mnie bo ktoś sklonował GA ?

Szanowny kolego Kisiel (jeśli tak mogę do ciebie powiedzieć)

Napisałem ci na pw że pierwszy naskoczyłeś na mnie więc masz za swoje i jesteśmy kwita. Ty nie sraj w moich wątkach a ja w twoich. Nie miałem żadnego interesu aby bronić olo a na ciebie naskakiwać. Ciebie temat olo strasznie boli. Z olem to sam wyskoczyłeś tak poprostu , zaczełeś mnie nazywać olem, żołnierzem, trolem itd.
A może przypomnimy jak to się zaczeło?
No wiec kisiel z nikąd wyskoczył do mnie z tekstem: zjeb... Jesteś więc kasuj konto i wyperd... Z forum.
Niestety post został usunięty z forum z działu ciekawostki aukcyjne. Wi ęc do kogo kisiel masz pretensje?
Jak kuba bogu tak bóg kubie.

Myśle że warto zakończyć te pyskówki nie sądzisz?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 06 Sierpnia 2015, 12:30 »
Warto rozmawiać .. Pośpieszalski.

Oczywiście będziemy kwita jak skończę dwa projekty tak abyś oluś już nie musiał prawić kalumie że jakowoż sprzedałeś SDBOX setkami.

Żaden z dwóch delikwentów nie odpowiedział na pytanie dlaczego olo został zbanowany na forach:

Amibay,
C64scene.pl
PPA.pl
C64power.com

zablokowany czasowo na elektroda.pl gdzie brednio seriale osiągnęły już 10K postów.

Taki inteligentny że go banują ?
Modratorzy są na pasku Kisiela ?
A może po polsku, każdy się przekonał na temat mądrości olowej i wymiękł.

Co do olo=maliniaka, dlaczego jesteś na "User is on moderator watch list" ?
Może za to ?
Kisiel ,
Weź sobie dobrze zwal.

PS.
Co ciekawe w dziale anglojęzycznym, w którym ma własny interes,

Nie prowadzę żadnych biznesów na C64power, taki deal.
Ja rozmawiałem z większą ilością ludzi i taki folklor się podoba.
« Ostatnia zmiana: 06 Sierpnia 2015, 12:44 wysłana przez Kisiel »

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #28 dnia: 06 Sierpnia 2015, 12:44 »
Niewiem czemu jestem na liście , ale ty też byłeś  8)

Może ty nam powiesz czemu olo został zablokowany na tych portalach. Nie w skrócie tylko pełną wypowiedzią nie haotyczną. Piszesz że złodziej .... Oszust...... Ale co on ukradł?? Cart PoP???? I wszyszcy go zbanowali??

Zrozum nie wszyscy są tutaj od lat i nie każdy wie co on narobił więc może bardziej to opiszesz czemu tak jest traktowany.

Kiedy przewidujesz zakończenie tych 2 projektów?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #29 dnia: 06 Sierpnia 2015, 12:59 »
Piszesz że złodziej .... Oszust...... Ale co on ukradł?? Cart PoP????

Już Comanche napisał bezpośrednio do maliniaka dlaczego olo to złodziej ale jak zwykle OLO mózg zapomina bo i po co.

Inne złodziejstwo inna kara"

Nitro z forum c64scene.pl
"Kradzież cudzej pracy bez pytania jest praktyką tępioną na scenie, tak więc myślę, że jestem uprawniony do nałożenia na 11111olo'a jakiejś małej kary aby zasygnalizować, że na takie coś nie ma przyzwolenia. "
« Ostatnia zmiana: 06 Sierpnia 2015, 13:01 wysłana przez Kisiel »