Na tą chwile nie mam możliwości skasowania eproma gdyż nie posiadam lampy uv. W przyszłym tygodniu ktoś dla mnie je skasuje.
Programator jest sprawny w 100% gdyż wcześniej zaprogramowałem i final działał 2 dni. Pozatym po programowaniu eproma weryfikacje przechodzi w 100%. A po podłączeniu do komadorka finala wtedy następuje zmiana zawartości wsadu.
Więc tutaj mój programator nic do tego niema , robiłem kilkakrotnie weryfikacje wsadów po programowaniu i wszystko było ok.
Mój programator to willem - napięcie prog. to 12,5v - zrobiłem już kilka black boxów na nim wszystkie do dziś działają.
Tak zczytałem zawartość eproma po wsadzeniu do komadorka, i prawie cała zawartość w całej kości zmieniła się względem org. wsadu, to zależy jak długo jest cartridge wsadzony do c64, jak krótko to mało się zmienia , jak długo to coraz więcej zmiania się zawartość. Cartridge testowany w 3-ech komadorkach , we wszystkich jest to samo.
Mówię że to dziwna sprawa , podejrzewam układ 74ls133 lub 74hct273 gdyż obydwie są bezpośrednio podłączone z kością , więc to może którąś z nich?