Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jakiś wysyp oszustów, na Amige, na Commodore. W dodatku oszustów, analfabetów, z aspiracjami do rymów pophiphop."(...)w bdb stanie nigdy nie naprawiane blaby nie zerwane zapraszam osoby zainteresowane(...)"Ktoś wie, gdzie są blaby w C64?http://allegro.pl/comodore-64-caly-zestaw-i5685278908.htmlM.
Haha, właśnie miałem to wklejać!:) Jeszcze ten monitor z ODCIENTYMI kablami. Internet ogłupia. Ja też już prawie nie umiem pisać po polsku ale teraz analfabetyzm nazywany jest dysleksją. Jak napisałem kiedyś komuś na PW wiadomość z poprawną pisownią żeby poprawił błędy, bo głupio wygląda to dostałem odpowiedź: "Dobrze Panie profesorze języka polskiego". Ludzie mają centralnie w dupie jak się pisze i mówi. Niedługo cofniemy się do czasów prehistorycznych i będziemy na siebie huczeć i gugać.;-) Bububu, gegege, amamam, bleeeee :-P
chyba taka moda przyszła ....bo jak kupowałem w 2014 c64 w ładnym stanie w pudełku niezniszczonym z oryginalnymi grami na kasetach i zasilaczem to płaciłem 60 zł za komplet....a teraz widać że szroty osiągają takie cenyA za amigami 600/1200 to już kosmos, ceny iście angielskie - ostatnio amiga 1200 golas w pudełku za prawie 1600. To już ps4 można kupić:)Z drugiej strony fanie że są ludzie którzy doceniają retro sprzęt, dbają i restaurują. Jedyny minus to handlarze co zacierają rączki na zwęszony biznes.
A1200 z 1084s za 6-cio pak zywca 17 lat temu. Ehh
Cytat: nameless_ w 30 Września 2015, 12:33A1200 z 1084s za 6-cio pak zywca 17 lat temu. EhhWyjdź! Ja swoją oddałem 18 lat temu za 600? PLN coś koło tego. Z 1084S + CD-R + HDD... i za tą kasę zrobiłem prawko.