hehe to wcale nie jest takie proste jak się czyta- to jest skomplikowana sprawa - prawie jak odpalenie rakiety.
tu nic nie działa - znaczy się nie reaguje na te polecenia .
\'load\' oczywiście dziala , ale nie pobiera programu . zrobiłem regulacje głowicy na korektorze głowicy - nie wiem tylko kiedy jest dobrze , czy wtedy gdy paski są jak najbardziej regularne , czy wtedy gdy są roztrzepane po całej szerokości ściezki.
polecenie otwarcia cartirgda
strzałka - L , nie działa , doszedłem do jakiegoś momentu że mogłem przyciskami funkcyjnymi uruchomić , badz podłączenie do jakiegoś portu , zmienić typ programu , skorygować ustawienie głowicy i coś jeszcze .
w opisie na monitorze sa jeszcze funkcje opisujące monitor , beep keys, turbo v.2 ,tylko że hmm, klawiszy jest cztery , a możliwości funkcji jest 8 - i jak uruchomić powiedzmy F2 SKORO JEST NA JEDNYM KLAWISZU Z F1.
CZY TAŚMY MOGĄ BYC ROZMAGNESOWANE PO TAKIM CZASIE - NA MONITORZE NIE MA PASKÓW (PODCZAS ZAŁADUNKU) ANI DŻWIĘKU.
zaczynam tracić cierpliwość do tego wynalazku, nie mam czasu nad tym siedzieć - chciałem to uruchomić włączyc gre - niech se dziecko pogra - a nie slęczec i głuwkować nad konstrukcją sprzęta . hmm