Raf:
pisac brednie i robic ze mnie psychopate
Kto rozpoczyna tematy o olo? Raf i Kisiel.
Raf:
kisiel napisal wulgarnie o co chodzi
Kisiel wulgarnie odnosi się do tych, do których ma ochotę się tak odnosić. Także i do mnie. Pamiętasz, jak go tłumaczyłeś, że był wtedy pod wpływem "%" i nawet sam nie pamiętał co robił? Tak się dzieje, jak daje się alkohol dzieciom.
Raf:
Zamiennik CIA moglby i taki olo zrobic
Zamiennik CIA, to mógłby każdy zrobić i ogłosić go projektem otwartym. Niestety zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie klepał egzemplarze za kasę - nie tylko w temacie C64. Dla przykładu podam Tobie, że w Polsce były i są wydawnictwa czasopism, które czerpią zysk jedynie z tego, że dodają płytki z demami, freeware'ami, darmowymi dystrybucjami systemów operacyjnych. Niestety takie jest prawo rynku, że kto frajer ten kupi, a kto ma głowę ten ściągnie.
No wiesz... Carty best games czy programy używane przez LukHasha mają i będą miały wzięcie. Masz głowę? Zrób je sobie sam. Podobnie jest z SD-BOXem. Moja ocena jest obiektywna. Biorę wszelkie za i przeciw. Jakoś chłopaki, którzy chcą otworzyć we Wrocławiu muzeum 8/16-bit nie promują UK1541, tylko 2/3 produktów wymienionych powyżej, a to już ponad połowa. Nie wiem czy olo ma licencję i Ty też tego nie wiesz. Nawet jeśli są one z CSDb, to założenie jest chyba takie, że potencjalny kupujący taki cart licencję taką posiada.