Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [s] Multi Action - Cegiełka na SP7 ;)  (Przeczytany 10263 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Miaaa44

• Gość
[s] Multi Action - Cegiełka na SP7 ;)
« Odpowiedź #45 dnia: 03 Lipca 2013, 09:23 »
Czy da się zarobić na Silesia Party?

Cena wejściówki na przestrzeni kilku ostatnich imprez poszybowała w górę jak dług publiczny i na Silesia Party 7 wynosi „jedyne” 77 zł!

Czy to dużo? Nie wiadomo jaka będzie frekwencja ale po ostatnich kilku imprezach oscylowała ona w granicach 50 osób. Daje to kwotę 3850zł.  Czy taka suma wystarczy na wynajem sali, opłaty za zużytą energię elektryczną, nagłośnienie itd.? Z pewnością i do tego lwia część zostaje organizatorowi w kieszeni. Nie mam nic przeciwko zarabianiu ale jeśli tak to wypadało by się z tego rozliczyć.
Sądziłem że ta impreza ma integrować scenę i sympatyków commodore 64 a nie być czysto komercyjna?
Deklaracja jest że to ostatnia edycja więc trzeba jak najwięcej oskubać gości.

Co do innych „udanych” prób zarobku na naiwnych użytkownikach strony C64power.com, to po zbiórce na nową stronę pieniądze przepadły jak kamfora.

Raf rób tak dalej w końcu jak są naiwniacy to trzeba ich orżnąć z ostatniej złotówki.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #46 dnia: 03 Lipca 2013, 10:29 »
odpowiedz debila na komenatrz:

[Odpowiedź z: śro 03 lip 2013 09:00:07 CEST] Tak to jest jak się kupuje od dzieci, bo dorośli ludzie są bardziej poważni. Żądasz kasę za polecony priorytet a wysyłasz poleconym i do tego po tygodniu i to jest w porządku? Dawno z takim chamem nie miałem do czynienia. Nie polecam!!!!!!!

a juz 20 minut poziej zaczal spamowac po forum, jakby ktos mial watpliwosc ze to on (bo pewnie tacy sa).
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #47 dnia: 03 Lipca 2013, 12:35 »
To nie był Psychol przypadkiem? Bo coś wspominał ostatnio o atakach dywanowych :P

A tak na poważnie to koleś ten teges chory, przecież to ja wysyłałem karta pocztą i to ja dałem dupy na te dwa zyla za ten priotytet. Jak to mawiają, cygan zawinił konia powiesili.
Ale nic Negatyw musiał być \"\"
Jakbyś mu wystawił pozytywa za pozytywa to bym Ci chyba w mordę dał :P hahaha
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....