Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [s] Multi Action - Cegiełka na SP7 ;)  (Przeczytany 10265 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
[s] Multi Action - Cegiełka na SP7 ;)
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Czerwca 2013, 09:40 »
jego drugie konto to : http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=12584484

polecam negatywy poczytac (zreszta licytowal z tego konta na wypadek gdyby dostal nega ;) )
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Czerwca 2013, 10:29 »
no trzeba by chyba otworzyć wątek oszuści allegro i opisać zaistniałą sytuację przed większym gronem łącznie z podaniem Imienia i Nazwiska oraz danych kontaktowych z allegro za nie wywiązanie sie z transakcji.
Olowi się chyba coś pomyliło bo uderzył tym razem w społeczność i chyba sobie nie zdaje sprawy, że faki będzie miał nie tylko  od Kisiel'a  ale od całej demo sceny w Polsce.
Zrobimy mu całkiem świetny PR na portalach gdzie uczęszczęśliwia swoim sprytem rzesze partyzantów z Amigi \"\"
Całkiem niezły biznes oluś \"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Czerwca 2013, 13:10 »
Czyli możemy się spodziewać smrodu \"\"

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Czerwca 2013, 13:21 »
Trzeba było tedy Kisiel odesłać mi tego karta. Nie to, że się cieszę, bo cel aukcji szczytny a sumka zasłużenie nie byle jaka, ale karma wraca.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Czerwca 2013, 15:09 »
StaryMarabut:
Czyli możemy się spodziewać smrodu

wszystko w rekach osoby, ktora wygrala licytacje ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #20 dnia: 14 Czerwca 2013, 15:21 »
widze cos Ci ciężkiego spadło na łeb ;)  silesia party to nie morderca niemowlaków.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 17 Czerwca 2013, 16:55 »
BagoZonde:
Trzeba było tedy Kisiel odesłać mi tego karta.

O przeglądałem dzisiaj koperty i znalazłem zaadresowaną do B.Ż.  z adnotacją wysłać po melonie :P

Raf jak sprawa wygląda ?

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
« Odpowiedź #22 dnia: 17 Czerwca 2013, 20:21 »
Kisiel:
z adnotacją wysłać po melonie :P

No melona na stare dostałem.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Czerwca 2013, 11:16 »
Nie bądź takim materialistą po Meonlawel \"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #24 dnia: 22 Czerwca 2013, 14:30 »
Olo dostal karta ale i tak jak to olo...

232,50 zł   2013-06-15 03:23:31   2013-06-17 15:03:53

rozpoczal platnosc 15/6, zakonczona 17/6, wysylka zdaje sie 19/6 i pisze tak:

Witam

dziś dotarł cart.

Niestety za bardzo się nie śpieszyłeś z wysyłką, na co mogę machnąć ręką, ale żądasz kasę na wysyłke prio a realizujesz eko - to po prostu "błąd w sztuce"

Pomijam czy zrobiony celowo czy nie.

W takim wypadku powinieneś zwrócić moją nadpłatę.

czekam na Twoją decyzję

Pozdrawiam

Kisiel, jak mogles olka okrasc na 2zl przy wysylce? wstydz sie ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 22 Czerwca 2013, 23:15 »
Po pierwsze  to Silesia Party 7 wzięło kasę od złodzieja własności intelektualnej,
oczywiście życie to nie jest PIZDA i da się umyć mydłem każde KURESTWO nawet taki skład C&A czy KOMODA, czy Ramos czy Komek widzi jakiś problem brać coś od złodzieja?
To dlaczego ja mam widzieć coś złego jak nic od niego nie biorę \"\"
To że 11111olo to chuj i prostak to było wiadomo od początku tej transakcji ale chujowi z butów wylazło te 2 złote przeznaczone na imprezę którą nazywają Silesia Party 7.0.

I powiem krótko CHUJ LAMEROWI ZŁODZIEJOWI w Dupę \"\"

Niech się Ramos i Komek pierdoli ze złodziejem.
To ich sumienie.
Ja mam inne, nie biorę od pedałów, złodzieji, malwersantów ;)
Można żyć bez tego złamasy LOL.

Więc jak mam Wam podać rękę to dwa razy ją umyję, po bo brzydzę się chujami którzy pracują ze złodziejami :P

PS. Proponuje jeszcze wyjaśnić wszystkim próbę wyłudzenia MA od organizatora SP7 za darmo, oraz rolę Psychika w tej niecnej akcji. Złamasa pierodlonego \"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Czerwca 2013, 22:58 »
Kisiel, rozumiem ze ten czlowiek i zaistaniala sytuacja sa dla Ciebie denerwujace, ale to co napisales jest naprawde niskie. Zwrocilem Ci juz uwage prywatnie ze za bardzo poejchales, ale odpowiem i publicznie:

Ogolnie rzecz biorac ja osobiscie tez nie bardzo kumam czemu sa osoby ktore wpolpracuja z olem, ale to nie zmienia faktu ze stwierdzenia typu "Można żyć bez tego złamasy LOL." sa obrazliwe dla osob 3cich a juz na pewno nie zwiazanych z zaistniala w kontekscie tego watku sytuacja. Ja tutaj ogolnie rzadko kiedy moderuje tresci ale ta wypowiedz zdecydowanie odbiega od Twojego avataru. Ze smutkiem tez stwierdzam ze wiele wypowiedzi w tym tonie odstrasza stad uzytkownikow... i to (co zadziwiajace?) bardziej niz olo i jego klony.

Co moge jeszcze rozwinac:
-2 dni opoznienia we wplacie przez payu to raczej nie przypadek. po zakupie w payu dostaje sie jednego maila - o rozpoczeciu transakcji i na ogol pojawia sie zaraz drugi, o potwierdzeniu przetrasferowania kasy (nawet jesli nie zostala ona przetransferwoana natychmiast to wiadomo ze ma sie juz ja  wkieszeni, tylko z lekkkim opoznieniem). Nie zebym szukal tutaj ciezko teorii spiskowych, ale po pierwszym mailu czulem sie juz tak jakbym mial kase w kieszeni i poinformowalme Kisiela ze jest wplata, po czym to sprawdzilem jesz cze razi okazalo sie ze pieneidzy nie mam... (wiem natoamist ze w tego typu sytuacjach zdarza sie ludziom omylkowo wyslac towar, gdy nie maja jeszcze potwierdzenia transferu - pewna konkluzja sie tu nasuwa)
-juz w zdaje sie poniedzialek Psychik pytal mnie czy cart zostal olowi wyslany - nie wiem po wuj, to tez jedna druzyna? ;)

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #27 dnia: 23 Czerwca 2013, 23:57 »
RAF rozumiem, ze tresc prywatnych rozmow jest na tyle prywatna, ze cale forum dowiaduje sie od Kisiela o czym rozmawialem z Toba?
mysle, ze nadszedl czas zeby umyc sie z g6wna ktorym obrzuca Kisiel i nie brudzic sie wiecej.
adieu...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #28 dnia: 24 Czerwca 2013, 00:12 »
Psychik:
RAF rozumiem, ze tresc prywatnych rozmow jest na tyle prywatna, ze cale forum dowiaduje sie od Kisiela o czym rozmawialem z Toba?

wspomnialem mu tylko, ze pytales czy cart zostal nadany - nie jest to raczej szastanie prywatna korespondencja. Za to co on napisal nie opdowiadam. Dziwi mnie jednak ze tak obawaisz sie, ze olo moglby zostac potencjalnie wystawiony.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #29 dnia: 24 Czerwca 2013, 09:14 »
Raf przepraszam Ciebie, że zapytałem czy jakiś klon wymusza na Tobie wysyłkę karta bez uprzedniej zapłaty. Było to dla mnie zwykłą konsekwencją braku wpłaty, z tego co pamiętam to nie było wpłaty 14.06.2013 tylko otrzymałeś ją PO pytaniu Psychola na temat wysyłki karta. Wiec jak to mawia Macierewicz, mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że pytanie Psychola nie było przypadkowe i działał on na zlecenie olka.

Raf, czy poza Psychikiem ktoś jeszcze sie dopytywał o wysyłkę MA?

Jeżeli to jest dla kogoś nie logiczne to niech się zapyta Allegro jak działa PaU, jak się wybiera mTransfer. Problemem olka było to że był weekend, a ja w weekendy nie wysyłam przesyłek z zasady bo mi się nie chce dymać na pocztę. Więc w tym przypadku lenistwo popłaciło. Biedny oluś czekał prawie tydzień z przelewem, jak się okazało że karta nie ma, to kasę wysłał. Takie są fakty ,więc prosiłbym o rzyczliwe potraktowanie mojej interpretacji.

Psychik:
adieu...

Zacytuje Prezydenta RP.
"Spieprzaj dziadu"