Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: PC na scenie C-64...  (Przeczytany 7381 razy)

Offline F7sus4

• Level 6
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Maja 2013, 09:26 »
cacodemon: Zobaczymy po lekcjach. Bedziesz wolal tate. \"\"

Offline cacodemon

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Maja 2013, 11:23 »
Proponuję przestać się przystawiać, tylko skupić się na temacie. Jeśli nie masz zdania to po prostu nie udzielaj się. No chyba, że bardzo kogoś boli mój nick to zarejestruję się jako ktoś inny i może wtedy uzyskam ciekawsze odpowiedzi

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Maja 2013, 11:54 »
juz jakis czas temu... biorac pod uwage pytania kogos kto podpisuje sie jak cdzam to myslalem ze juz masz wiecej niz jedno konto ;D
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Maja 2013, 13:13 »
Raf psujesz zabawę \"\"
Król jest nagi.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zyga

• Gość
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #19 dnia: 02 Maja 2013, 07:33 »
Kisiel:
PS. Mam nadzieję że Zyga nie będzie przeciwny

\"\"

Ja tu jestem tylko zwykłym użytkownikiem, ale jak ma wylecieć z tego forum, to niech wyleci za przewinienia na tym forum. Jak Raf stwierdzi złamanie regulaminu w stylu wiele kont, etc. to sprawa nie pozostawia wątpliwości.

Offline cacodemon

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #20 dnia: 02 Maja 2013, 08:32 »
Ja również jestem tylko zwykłym userem C-64, ale niektórym na widok mojego nicku gul się huśta, więc z góry traktują mnie z góry. Czy to jest forma dyskryminacji ?

Offline Kisiel

• Level 7
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #21 dnia: 02 Maja 2013, 11:04 »
Diabeł ubrał się w ornat ogonem na mszę dzwoni.
Najgłupsze w tych kakodemowych tekstach jest branie głupoty/debilizmu odbiorców jako pewnik.
Kakowydemon czuje się dyskryminowany za podszywanie się pod innych użytkowników forum, dyskutowanie samemu ze sobą za pomocą róznych kont itp.
Powiedzcie userzy c64power to jest jawna dyskryminacja, wyleciał za poglądy \"\"
zyga:
Jak Raf stwierdzi złamanie regulaminu w stylu wiele kont, etc. to sprawa nie pozostawia wątpliwości.

To było zawsze odwieczne pytanie dla społeczeństwa czy szczepić się przeciwko grypie czy czekać aż choroba się rozprzeszczeni. Co kosztuje taniej?
Udowadnianie komuś, że jest trollem internetowym może jest zabawne dla Ciebie Zyga, jak masz na to czas, gorzej jak nie ma na to czasu Kenji i Raf.
Prewencja i szczepienia ochronne są tańsze \"\"
Kwarantanna i kaftanik bezpieczeństwa to level 2.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline cacodemon

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #22 dnia: 02 Maja 2013, 18:21 »
O czym Panie mówisz ? Jakie "dyskutowanie samemu ze sobą za pomocą różnych kont" ? Chyba się coś szanownemu Panu przyśniło. Mam tu jedno jedyne konto, więc nie mogę uprawiać tego o co mnie Pan posądza.
Nie lepiej pogadać o komodorku ?

Offline Psychik

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #23 dnia: 02 Maja 2013, 20:31 »
cacodemon:
O czym Panie mówisz ? Jakie "dyskutowanie samemu ze sobą za pomocą różnych kont" ?

czy RAF nie napisal aby wyzej, ze user cdzam to Ty?

Offline cacodemon

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #24 dnia: 02 Maja 2013, 21:04 »
Nie zrozumiałem o co chodzi Panu RAFowi, bo nie mam pojęcia kim jest user cdzam ! Oświadczam, że nie mam z tym userem nic wspólnego. Moderacja może to sprawdzić. Mam jedno stałe IP, a są i inne metody na sprawdzenie tego. Myślę jednak, że moje słowa powinno wystarczyć. Natomiast ppa to sprawa zamknięta. Występowały duże różnice poglądów, nieraz ponosiły mnie nerwy, ale ostatecznie przeprosiłem za to wszystko co wyszło ode mnie. Chciałem każdego z userów przeprosić bezpośrednio, ale na zablokowanym koncie nie mam podglądu na adresy email ich właścicieli.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #25 dnia: 02 Maja 2013, 21:38 »
nie napsialem wyzej ze to te same osoby. nabralem tylko takich luznych podejrzen, ale nie sprawdzalem tego - nie poczynilem poki co zadnych krokow.  Nakreslilem jedynie, ze wypowiedzi tych osob w/g mnie sa na podobnym poziomie. Nie widze tez powodu aby kogokolwiek banowac.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Psychik

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #26 dnia: 02 Maja 2013, 22:11 »
cacodemon:
Mam jedno stałe IP, a są i inne metody na sprawdzenie tego.

majac swiadomosc obsesji jaka ma kisiel na punkcie klonow - to chyba nie dziwota, ze wyciaga tu smierdzace brudy z archiwum internetu. kisiel ma tak narypane pod sufitem, ze lazil po innych forach (nie dotyczacych wogole 8bit) na ktorych sie udzielam, zeby tu wysmiewac mnie z powodu kol do cinquecento.
nie daj sie nabrac na scieme z jego avatara - obrzuca userow miesem na lewo i prawo.

Offline Kisiel

• Level 7
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #27 dnia: 03 Maja 2013, 01:02 »
Raf:
Nakreslilem jedynie, ze wypowiedzi tych osob w/g mnie sa na podobnym poziomie.

Ok też to zauważyłem, pytanie czy robiąc sobie różne adresy IP można Ciebie oszukać?
Jeżeli tak, to chyba jest naiwne pytanie do kaki o to czy ma dwa czy trzy konta. Jeżeli ktoś jest pedofilem nie zostanie uleczony przez to, że został złapany i osądzony, to tylko spowoduje, że będzie się bardziej pilnował aby nie dać się złapać.
To tylko moja opinia ale chyba jest ona bardziej logiczna niż wypowiedzi jakiś psycholi.

Psychik:
zeby tu wysmiewac mnie z powodu kol do cinquecento.

słabe i żałosne. Co do zdrowia psychicznego psychika to trudno mi się wypowiadać, ale mania prześladowcza całkiem zdrowo dojebała mu psychę  ;)

Offline dhg

• Level 4
  • god, root, i don't see any difference...
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #28 dnia: 03 Maja 2013, 14:47 »
Kocham to forum, kolejny zajebisty brednio-serial :]

10?"DHG
20GOTO10
RUN

Offline cacodemon

• Level 5
PC na scenie C-64...
« Odpowiedź #29 dnia: 03 Maja 2013, 16:49 »
Rozumiem, że nie ma co liczyć na konstruktywne opinie wyrażone w pierwszym poście ? Dzięki, odpowiem znajomemu, że ma rację. O dupę potłuc taką sceną skoro PC przelicza materiał, a C-64 tylko go odtwarza