A czy to ważne?
Źródło PPA:
"Właśnie mam taką sytuację, że szalejący ponownie od jakiegoś czasu niejaki cacodemon posiadający kilka kont min udający miniata, jakiś advesarius i kto wie jakie jeszcze po tym jak o tym napisałem dał mi od razu 4 ignory, bo o tyle wzrosło mi mimo że nic innego a szczególnie politycznego nie pisałem. Dlatego nawołuję jeszcze raz zróbcie z nim porządek. "
"kaka starał się zgrywać wielkiego znawce a nie miał żadnej wiedzy o amidze
to że ktoś ma jakis komputer to nie znaczy że ma pisać banialuki na forum ""Podaj mi swojego maila to wysle ci inwektywy jakimi mnie (i nie tylko) obrzucal. To jest takie dziecko neo, ktore nie moze scierpiec, ze ktos ma inne zdanie na dany temat. Dla mnie to prostak, umoslowo rozwiniety w okolicach 14 lat, moze i naprawdę tyle ich ma, ciezko stwierdzic. Na pewno ma zaburzona psychike poniewaz tworzyl wiele kont i probowal przekonywac ludzi do swoich pogladow odpisujac na swoje posty z innych kont. Chcecie miec syf, polecam pozwolic mu pisac.
Prosze sie zglosic do redakcji po wiecej informacji. Mysle, ze Grx, Mailman moga powiedziec wiecej od strony technicznej na temat tego chlopaczka."
"Zaraz tam "boicie" Stuknięty byl gnojek i meczacy jak mucha. "
"Tak jak napisał Adam chwalił się, że ma kolekcję starych sprzętów, więc chyba ma. Co do problemów, to wynikały one z tego, że kokosowy demon (tak go nazywam) był zwolennikiem AOS 4.x i kłócił się ze sporą częścią ( a może wszystkimi) użytkowników konkurencyjnego Morphos-a.
Jaki jest w realu nikt (chyba) nie wie. Nie będę orzekał co do winy (prowokowano go, czy on prowokował), ponieważ jestem użytkownikiem Morphos-a, za którym on nie przepadał, więc moja wypowiedź może być nieobiektywna.
Dodam tylko, że tworzył fikcyjne konta mailowe (np. z moim nickiem) i pisał do ludzi na forum, próbując sprowokować ich do kłótni ze mną (bo po co innego). Miał pecha, ponieważ osoba do której pisał - Pampers - zna mojego maila (jest widoczny w moim profilu) i nie dała się nabrać, a o wszystkim poinformowała społeczność na forum. "
Raf proszę o solidarnie zablokowanie konta cacodemon na podstawie zakładania fałszywych kont na innych forach co upodobnia kolesia do kolejnego wcielenia olka-rozpierdolka 
Myślę, że psycholi robiących sobie z NAS jaja na forach internetowych jest dość.
Dziękuje
To byłem ja Jarząbek trener trzeciej kategorii.
PS. Mam nadzieję że Zyga nie będzie przeciwny