Raf:
gwarancja jest tylko po to, zeby kupujacy bali sie zagladac do srodka
To gratuluję błyskotliwości. Zawsze sądziłem że po to kupuję towar aby przez okres gwarancji producent usunął usterkę lub wymienił na pozbawiony wad. Nawet kilka razy korzystałem z gwarancji.
Kisiel:
Nawet taki głupi jurek jak ty wie o tym że jeżeli sprawdza się stabilizator w prototypie to daje się go w wersji FINALNEJ a nie daje się o większej mocy !
Stabilizator nie jest o większej mocy bo to nie on pobiera prąd (w praktyce pobiera ale to są pojedyncze mA a tu chodzi o setki mA). Stabilizator umożliwia pobranie większego prądu a to robi różnicę. Prawie ci się udało, ale prawie to nie to samo.
Kisiel:
NIEMA ŻADNEJ GWARANCJI NA DZIAŁANIE TEGO PRODUKTU Z C64 i to jest problem.
Jest! 24 miesiące gwarancji producenta. W tym czasie można reklamować do woli ale jak wiesz produkt jest tak dopracowany że z gwarancji nie trzeba korzystać.
Kisiel:
Po uszkodzeniu Twojego komputera
Twojego w znaczeniu twojego czy twojego? A, Twojego to taki pan. Wszystko jasne.
Kisiel:
Na początek kłócił się że NIEMA wpływu to że przetaktujesz zegar z 1Ghz na 8Ghz
Jeszcze nikomu się to nie udało więc nie ma się o co kłócić.
Kisiel:
Dajecie zarobić gościowi który:
No dają. Za darmo umarło.
Kisiel:
- wiedzę o C64 bierze z forum internetowego,
Którego, bo sam się bym doszkolił? Chyba nie z c64power bo stąd to jedynie chamstwo wyniesie.
Kisiel:
- wiedzę o CPLD bierze z forum elektrody,
Widać studiujesz to forum także. To dobrze. Może i ty zaczniesz brać wiedzę z forum elektrody bo ciągłe zlecanie podwykonawcom jest ostatecznie nieopłacalne.
Kisiel:
- kradnie cudze gry i pomysły np. Bomberland.
Tu przytocz niezbite dowody bo póki co jedynie go oczerniasz.
wegi:
kisiello ma rację tutaj.
Tutaj czyli gdzie? Razem walicie dyktę?
wegi:
Czy zapuszczę 386 na 2GHZ
Z całą stanowczością nie.
wegi:
czy poleci w kosmos pomimo chłodzenia ciekłym tlenem
Raz że ciebie nie stać aby wysłać w kosmos 386 a ciekły tlen tez nie jest tani wiec ostatecznie nie poleci w kosmos.
wegi:
Więcej wydzielonego ciepła to więcej wydzielonej energii.
Yes.
wegi:
Żeby ją wydzielić trzeba ją pobrać.
Błyszczysz jak psu jaja na wielkanoc.
wegi:
Tym samym więcej jej pobiera i bardziej obciąża exp. port.
A nie przypadkiem zasilacz?
wegi:
W SAMAR ja jestem już
Gratulacje. Ktoś musi latać po kawę i pączki.