Być może głupi ma szczęście problem w tym że ja używam LOW POWER MODE we wszystkich mcelach dlatego że potrafię kodować w VHDL. A 11111olo nie potrafi więc używa nie zegara systemowego tylko DOT CLOCK który jest OSIEM razy szybszy i wartość prądu potrzebnego do tej samej roboty jest kilkukrotnie większa.
Dlatego ja mam stabilizator 100 mA i tyle wystarcza bo taktuje XC9572XL zegarem systemowym.Drugim powodem jest to że ja nie używam syfu z elektrody. Jak komuś coś zostanie z pracy to
sprzedaje wielce rozgarnietym olkom wersje 10 I. Która ciągnie jeszcze wiecej prądu niż wersja C a w MA GA jest wersja 7 najmniej prądożerna i najszybsza.
jerry_1976:
Przy tak dużym poborze prądu stabilizator będzie parzył a po kilku godzinach płytka zmieni kolor od przegrzewania.
Bzdury banialuki i bzdety które możesz opowiadać kretynom. Jeżeli coś daje 1A to 0,8 A powoduje uszkodzenie stabilizatora płytka zmienia kolor itp itd.
Logika rolnika, mam ciapka URSUS C330 i 24KM obciążenia powoduje uszkodzenie lakieru.
Co do wykonania obu wersji.
Widać mistrzostwo w lutowaniu to może być ciekawe doznanie dla end usera jak się cyna utleni za parę lat.
Uszkodzenie dwóch komputerów przy takiej ZŁOmowej jakości (nie mylić ze ZŁOtym pcb) to i tak najmniejszy wymiar kary.
To nie jest problem !!!!
Problem jest że 11111olo po rozpoznaniu że uszkodził dwa komputery nie zobowiązał się do naprawy !!!!
Nie zrobił nic tylko udaje głupa że nic nie wie, bo rozmawia na forum jerzy.Jakby olo naprawiał sprzęt nic bym nie miał do gadania, profesjonalny sprzedawca tak robi !!!