Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Damy czy nie damy ... czyli X'2012  (Przeczytany 8947 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
Damy czy nie damy ... czyli X'2012
« Odpowiedź #30 dnia: 15 Września 2012, 14:22 »
Tanimi liniami latałem z Anglikami, Szwedami - nikt nie narzekał bo mieli świadomość że mają dokładnie to za co zapłacili.
Polacy jednak myślą dokładnie tak jak Ty - że jak zapłacą 1/5 ceny, to dostaną 100% serwisu.
Jaśniej już nie potrafię tego wytłumaczyć, jeżeli wciąż nie rozumiesz że to co nazywasz "standardem" nie jest standardem za 200zł, to już trudno.

flash05

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 15 Września 2012, 16:18 »
Widzę że to niestety Ty masz ograniczenie niepozwalające zrozumieć czyjegoś punktu widzenia, i narzucasz swoją - jedyną słuszną opinię. Za bilet do Norwegii w interesującym mnie terminie nigdy nie zapłaciłem mniej jak 600zł w jedną stronę, a bywało i tak że kosztował 2000. I tylko wizz na tej trasie przyczepił sie kilka razy do mojej walizki Samsonite której jeden z wymiarów jest o 2-3 cm większy. I nie będę się tu chwalił z kim i gdzie latałem, a porównanie mam z przynajmniej pięcioma liniami lotniczymi. Jeśli dalej nie pojmujesz że każdy ma prawo do własnej opinii to trudno!

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Września 2012, 17:06 »
flash05, po co te emocje, nie jest moim celem Cię obrazić.
Mamy różne zdania, nie przekonamy się nawzajem, zgódźmy się więc że pięknie się różnimy i tyle ;)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #33 dnia: 15 Września 2012, 20:44 »
no tak między bogiem a prawdą to podobno jako Polacy jesteśmy wymagającymi klientami... przeczy temu kupowanie chińszczyzny... więc jak się płaci to się wymaga !!!!
==============================
Kolega opisywał lot RA z krakowa na wyspy, odwołali lot dostał apartament jednoosobowy na noc w hotelu ibis wypił lodówkę a za bilet zapłacił 90PLN... można ?
===============================
Trzeba \"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Lolita

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Października 2012, 20:28 »
Panowie, co tu taka cisza? o której się widzimy na lotnisku?;)

Offline ExciterELB

• Level 6
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Października 2012, 23:11 »
wackee:
Następnym razem przejrzyj gazetkę - tak samo prowadzą "podniebną" sprzedaż jak wszyscy.

hola hola... jest różnica między gazetką, którą przeglądasz z nudów i dowiadujesz się, że możesz coś kupić w samolocie, a stewardesami, które podlatują z wózkowym sklepem i wciskają perfumy z ręki w oczy namawiając do sprzedaży

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #36 dnia: 22 Października 2012, 09:21 »
Lolita:
Panowie, co tu taka cisza? o której się widzimy na lotnisku?;)

Chcąc nie chcąc powinienem być na lotnisku +/- o 7 rano

Gorzej mam z powrotem. Zanosi się na to, że będę łaził z 5h po Katowicach, alternatywą jest siedzenie tyle samo godzin na dworcu w Poznaniu. \"\"

Chyba, że zdarzy się cud i jakoś dostanę się w niecałą godzinę od lądowania na dworzec PKP. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #37 dnia: 22 Października 2012, 21:12 »
Ja wybieram się chyba samochodem, parking ok 40PLN za fr-sun, więc tracić czasu nie będę. Jest opcja że nie dostanę urlopu bo mam zajoba w robocie i będzie się E. z A. bawił bez kiślowania :P
Powinienem być ok 9-10 rano bo ja lubie sprawdzić ochronę jako pierwszy, ostatnio przemycałem noż w air-france i się udało !

Jedno pytanie:
Na boarding card mam rysunek plecaczka lub torebki o wymiarach, co ja mogę wnieść na pokład bo piszą że torebka to 45PLN. A na karcie mam napisane duży bagaż podręczny.
Fuck WA.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Października 2012, 12:30 »
kenji00:
Zanosi się na to, że będę łaził z 5h po Katowicach

Skocz do Nikompa i kup sobie parę slotów Expansion do C64 ;)
I odwiedź ROM-Bit, może jeszcze mają jakieś carty do komody hehehee :P
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #39 dnia: 26 Października 2012, 10:03 »
Fuck!!!! Zaspałem  \"\"