Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C64c - przyjme 8)))  (Przeczytany 481 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bs0

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« dnia: 04 Lipca 2005, 18:51 »
przyjme C64c, dobrze zeby bylo sprawne, bo chcialbym...no wlasnie chcialbym cos z nim zrobic, napewno go nie okalecze ani nie uszkodze i bedzie nadal w swojej obudowie...ale mam taki fajny pomysl...a ze moje drugie c64c wyslalem komodorowcowi w potrzebie (Slay\'owi, grafa mu padla na swoim - i wcale nie zaluje, komodorowcy powinni sie wspierac) to mam tylko jedno. chce je troche...nie chce tutaj opisywac tej tajemnicy, jak sie mi uda to napewno zrobie zdjeci a moze nawet komus je dam ale bedzie ekstra na 100%, nikt takiego nie bedzie mial chyba mozecie mi zaufac ? hehe

eXbee_

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Lipca 2005, 20:31 »
Niestety nie mam c64c na stanie, ale trzymam kciuki, ze w koncu zdobedziesz i opublikujesz np. na emu64 wyniki swojej pracy

bs0

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipca 2005, 18:27 »
no dobra...zdobylem to c64c jeszcze musze odebrac zesci z elektronicznego i moge zaczynac. A tak poaztym - przyjme 8)) kazdy sprzet c64 (nie tylko c64c) nawet uszkodzony, chodzi mi o klawiatury (jednostki centralne) glownie. Wyniki mojej prac opublikuje na stronie internetowej, tzn. narazie mam konto a nie strone. Pierwsza czesc niedlugo zostanie ukonczona, gdzies moze za tydzien, a potem sie biore za przerobki techniczne :]...ups, wygadalem :].

toldi_

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Lipca 2005, 14:23 »
jakby ci zostaly gniazda IEC (te ktore sluza do podlaczenia stacji) wylutowane z plyty to bym chetnie odkupil ale cena w granicach rozsadku narazie potrzebuje 4 sztuki

bs0

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Lipca 2005, 20:09 »
narazie to ja nic niemam

toldi_

• Gość
C64c - przyjme 8)))
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Lipca 2005, 07:47 »
ale jak bendziesz mial albo ktos z osyb ktore grzebia w elektronice a sa im niepeotrzebne