Tropyx nas znowu zaskoczyl... He he, usmialem sie przynajmniej - dzieki Elito pod wodza Murdocka za tania rozrywke. Szkoda tylko, ze przekreciliscie fakty.
Zrobienie fejkowego zaka i wystawienie go na Forever bylo wylacznie moim pomyslem, wiec nie atakujcie Jammera. Tekst do playera pisal Smalltown Boy - jak sam napisal - probujac nasladowac Tropyxowe styl pisania w tym jezyku.
Powiem Wam (Tropyxowi) wiecej: wystawiajac fake zaka spodziewalem sie, ze i Murdock cos wystawi, jakies kolejne dzielo w swoim sprawdzonym, oldschoolowym, odkrywczym, swietnym stylu. Niestety zawiodl, wiec nie moglismy sie przekonac czy nasz fake zak, czy jego ":prawdziwie kommodorowski": zajmie wyzsza lokate...
>: to, ze ktos z was powie ":Ale ja kiedys mialem komode":, to wcale nie robi z
was prawdziwych komodorowcow!
O ile Smalltown WYRAZNIE przyznal sie, ze C64 nigdy nie kupi (bo nie chce), to z kolei ja i Jammer mamy ten sprzet w domu. Co wiecej, ja uzywam C64 zamiennie z emulatorem do robienia zakow. Podejrzewam nawet, ze w ciagu ostatnich swiat wiecej razy wlaczylem komode niz caly Tropyx razem wziety...
A poza tym, co to w ogole za zwyczaje, zeby w jakims magazynie pisac do ludzi, ktorzy - w zamierzeniu piszacych - maja nie dostac tego artykulu?
Ale MSL ma wszedzie swoje wtyki, zaden stuff przed nami sie nie ukryje.
Naprawde mysleliscie, ze nie przeczytamy tego arta??
Sidder/MSL