Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Lapy opadaja...  (Przeczytany 1516 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rabbi_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Maja 2004, 15:57 »
hej, SB...
wyluzuj...
daj sie pobawic...
hehe

pozdro,
Radek

Smalltown Boy_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Maja 2004, 18:21 »
Nie moge sie jednak powstrzymac, jeszcze jeden kwiatek:

":Na pewno na NP8 zescie glosowali  
na pierwszym miejscu na demo Lasser\'ow tylko po to, zeby Tropyx nie mial  
pierwszego miejsca. Bo demo bylo antyemulatorowe!":

A moze przy kolejnej okazji Blemish podejdzie do Vipera i powie mu wprost, ze wygral tylko dzieki glosom emulatorowcow nienawidzacych Tropyxu, bo przeciez ogolnie powinien przegrac? Na drzewo.

Sidder_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #17 dnia: 17 Maja 2004, 10:00 »
Tropyx nas znowu zaskoczyl... He he, usmialem sie przynajmniej - dzieki Elito pod wodza Murdocka za tania rozrywke. Szkoda tylko, ze przekreciliscie fakty.

Zrobienie fejkowego zaka i wystawienie go na Forever bylo wylacznie moim pomyslem, wiec nie atakujcie Jammera. Tekst do playera pisal Smalltown Boy - jak sam napisal - probujac nasladowac Tropyxowe styl pisania w tym jezyku.
Powiem Wam (Tropyxowi) wiecej: wystawiajac fake zaka spodziewalem sie, ze i Murdock cos wystawi, jakies kolejne dzielo w swoim sprawdzonym, oldschoolowym, odkrywczym, swietnym stylu. Niestety zawiodl, wiec nie moglismy sie przekonac czy nasz fake zak, czy jego ":prawdziwie kommodorowski": zajmie wyzsza lokate...

>: to, ze ktos z was powie ":Ale ja kiedys mialem komode":, to wcale nie robi z  
was prawdziwych komodorowcow!  
O ile Smalltown WYRAZNIE przyznal sie, ze C64 nigdy nie kupi (bo nie chce), to z kolei ja i Jammer mamy ten sprzet w domu. Co wiecej, ja uzywam C64 zamiennie z emulatorem do robienia zakow. Podejrzewam nawet, ze w ciagu ostatnich swiat wiecej razy wlaczylem komode niz caly Tropyx razem wziety...

A poza tym, co to w ogole za zwyczaje, zeby w jakims magazynie pisac do ludzi, ktorzy - w zamierzeniu piszacych - maja nie dostac tego artykulu?

Ale MSL ma wszedzie swoje wtyki, zaden stuff przed nami sie nie ukryje.  
Naprawde mysleliscie, ze nie przeczytamy tego arta??

Sidder/MSL

Corwin

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Maja 2004, 12:39 »
Jezu, czad, dajcie ten magazyn, a odpale nawet komcia. To je nie wiedzialem, ze smakowite produkty jeszcze wychodza.

WOW.

surge0n_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Maja 2004, 23:52 »
To moze zadam teraz inne pytanie-kto tak z was naprawde ma comode? Bo z tego co wyczytalem wszyscy maja je albo pochowane w szafie albo wogole nie maja!!! Jak mozna taki sprzet schowac,lub wyrzucic!! Za to powinno sie wieszac ludzi!!

Jammer_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Maja 2004, 00:02 »
Wieszac powinno sieza takie glupie teksty

BoBeR

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Maja 2004, 13:20 »
Wieta co? nie ma sie co ludzic, ze ludziki powroca do komcia, bo to przeca ciezko odpalic, biurko osobne trza, stacja halasuje i w ogole :-(  
A Grzyb_Nasz_Kochany+Microsyf RULEZ!!! Wrrrrrrrrr!!! jak tak mozna?
A moze sie wstydzicie komody, co?
Chyba, ze ja jestem staroswiecki,ze dla mnie tez emu sux. Kontaktuje sie snailem (swapperem jestem...) i jestem z tego dumien. A spreadwanie poprzez siec powinno sie odbywac np. po roku od wydania, zeby byla radocha ze sie koperte z kartonem i dyskiem dostalo a nie maila i zeby wiadomo bylo ze to na dysku to real a nie przez SC przegrywane bo posciagane. Jakees granice musza byc, bo niedlugo to nas czeka EMU-PARTY online i votowanie przez email. Bllllllllllllleeeeeeeeeeeeee.....
Nie mowie ze emu powinni zabronic, ale odpier.... sie od tych, co wola real. Przeca gdyby nie real to by sceny nie bylo. Emu dla graczy a na scene jeno comcio.  
Amen

elban/arise_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Maja 2004, 11:27 »
Akurat tradycyjne glosowanie na party jest beznadziejne.

1. Bardzo dlugo trzeba czekac na wyniki.
2. Zero zabezpieczien przed przekretami [sprawa moze na c64 nieaktualna, ale kontrowersyjne przypadki zdarzaly sie kilka lat temu].

Wrzucie gdzies na siec ten magazyn.

surge0n_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #23 dnia: 24 Maja 2004, 22:54 »
hehe:P Jammer a Ty gdzie masz commode he? Akurat z Toba ostatnio gadalem to mowiles ze masz schowana!

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Maja 2004, 07:07 »
konfident
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Jammer_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Maja 2004, 09:20 »
schowana czy nie, nie wyjebalem jej przez okno. w ogole to co cie obchodzi gdzie mam komode, hehe? P BTW - APEL - Surgeon potrzebuje drugiego sida !!! ktos chetny do odsprzedania ?? ja niestety moim sidem nie chcialem sie podzielic

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #26 dnia: 25 Maja 2004, 18:44 »
hehe... ja juz Surgeonowi cala komode wyslalem m.in. dlatego ze zniszczyl uklad w swojej starej maszynie ... ja mam jednego wolnego sida 8580 ale to zapas... takze odpada.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

surge0n_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #27 dnia: 25 Maja 2004, 23:24 »
Chujowo Jammer pierdolnac komus prawde w oczy no nie?:PLife is brutal:P  hehe no to kurde moglbys chociaz odsprzedac tego sida jak go nie uzywasz!!! Skoro nie uzywasz-to chociaz nie badz sknera!!! -pozdrawiam

Jammer_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Maja 2004, 23:38 »
Pfff, no jakos zalamany nie chodze

surge0n_

• Gość
Lapy opadaja...
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Maja 2004, 21:40 »
Wiadomosc do Bobera: ja mam C64 w obudowie po 486.Zmiescila sie tam plyta,2 zaasilacze stacja i kable-wiec jak ktos chce to odpala C64