Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: NORTH PARTY 9.0  (Przeczytany 4976 razy)

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #45 dnia: 01 Marca 2004, 14:43 »
>:ps. Bzyku dlaczego zniknelo moje zdjecie z forum?

byla awaria serwera i nie odzyskalem niestety fotek - te co sa obecnie, ludzie na nowo powysylali. Przy obecnym braku fotki (gdy wczesniej byla), wyswietlany jest znak zapytania.

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #46 dnia: 04 Marca 2004, 10:27 »
Madrze Prezes prawi. Dawajcie nam wszystkie terminy tych Waszych Przystankow Jezus. [zreszta, jak znam zycie wymowka jest wymowka, wiec pewne osoby i tak nie przyjada, bo np. sie za bardzo spiekly sloncem na Przystanku Jezus albo cos w tym stylu].  

Kisiel i Sebaloz, o dymaniu nastek to moze w innym watku.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #47 dnia: 04 Marca 2004, 13:09 »
a  o klubie sofia to o milosci do komodorka, tak??  Elban i tak przyjada tylko ci ktorzy chca wiec nad czym sie tak zastanawiacie??
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Navigator_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #48 dnia: 04 Marca 2004, 14:06 »
Nie wiem jak innym, ale mi termin z zeszlego roku (tzn poczatek sierpnia) pasi zawsze. Mysle ze i tak nie ma co dyskutowac na tematy czy panu S. pasi termin taki a nie inny. Bo z tego co widze to nie ma wiekszego sensu. Jak bedzie chcial to przyjedzie nawet jak mu termin nie bedzie pasowal. Trzeba po prostu chciec. A to ze bedziecie miedzy soba odbijac pileczke przez 30 postow to i tak nic nie zmieni.  
Ale dosc marudzenia o party mialo byc.

Miejscowka jest tez moim zdaniem odpowiednia. Termin to kwestia ugadan miedzy bracia kommodorowska. Ja natomiast ze swojej strony mam uwagi - sztuk dwie.
Po raz to mam nadzieje ze problem wysokiej temperatury (zeby nie powiedziec nadmiernej) zostanie zlikwidowany na tym party.
Po dwa - to juz uwaga kosmetyczna - organizatorzy mogliby sie postarac o jakies identyfikatory, bo te z zeszlego roku troche ciezko bylo tak nazwac. Ja rozumiem ze to impreza hardcoreowa i wogole. Jednak nie wydaje mi sie ze wydrukowanie nawet jednego id i potem skserowanie go byloby az takim problemem. Zeby nie bylo ze nie ma komu takiego id przygotowac to mysle ze grafikow na scenie C-64 nie brakuje i ktos moglby... no generalnie oprocz zaduchu na party place to byla jedyna rzecz ktora troche nawalal (o ID mowie). Mam nadzieje ze w tym roku bedzie lepiej. A zeby nie bylo ze nie zna sie przylazl i marudzi, to marudzenie nie bylo moim zamiarem.
ende.

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #49 dnia: 04 Marca 2004, 14:37 »
Co do temperatury to moge przytachac z domu wiatraczek (na montaz klimy jeszcze w tym roku nie bedzie mnie stac).

>: Zeby nie bylo ze nie ma komu takiego id przygotowac to mysle ze grafikow na scenie C-64 nie brakuje i ktos moglby...  

no wlasnie kto moglby?

Offline odyn

• Level 2
  • **
    • http://www.bitmap-brothers.pl
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #50 dnia: 04 Marca 2004, 18:27 »
Hmm...ja troche sie nudze wiec jakies identki moglbym spokoijnie zaprojektowac

Odyn/VTE/UF

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #51 dnia: 06 Marca 2004, 09:47 »
No dobra. To oglaszamy konkurs na projekt zajebistego identyfikatora. Nagroda bedzie w butelce, ufunduje sam.  

Klimy nie zamontujemy. Modlcie sie o nizsza temperature na zewnatrz. Niestety nic na to nie jestesmy w stanie poradzic a o zmianie sali nawet nie myslimy [watpie aby sie udalo cokolwiek skolowac w tak atrakcyjnym miejscu za taka cene].

Offline odyn

• Level 2
  • **
    • http://www.bitmap-brothers.pl
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #52 dnia: 06 Marca 2004, 13:06 »
No dobra, skoro byly takie zamieszki z sama nazwa partiez, to prosze o jakas nazwe zebym mogl bazowac na czyms ...skoro to juz nie North....

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #53 dnia: 06 Marca 2004, 17:00 »
>: utworow zrobionych po to, zeby COS zrobic, niewazne CO
>: Palce w uszach, bolesne wrzaski, skret kiszek

SB, na tym polega wlasnie piekno sceny

>: Sebaloz, ta oferta byla skierowana wylacznie do Ciebie

Elban, na party najwazniejszy jest bar 24h i klima (atmosfera).

>: Mysle, ze po filmie z Mekki szanuje Cie caly swiat

Smiech. Tego vhsa nakrecilismy dla zabawy. Nie ma go w internecie, puszczany byl w scenowych kinach na Wegrzech i w Polsce no i lecial w autobusie ktorym jechalismy na Mekke. Caly ten scenowy szacunek mozna bardzo latwo stracic, teraz na starosc zaluje tego co robilem w mlodosci, zamierzam ten szacunek jakos odzyskac ale nie przez produkcje tylko przez wzorowe zachowanie na party, zadnego alkoholu i innych swinstw

>: pewne osoby i tak nie przyjada, bo np. sie za bardzo
>: spiekly sloncem na Przystanku Jezus albo cos w tym stylu

To zrob party PRZED przystankiem. A ja nie jezdze na wakacje po to zebys sie opalic. Chodze przeciez regularnie na solarium.

>: Kisiel i Sebaloz, o dymaniu nastek to moze w innym watku

Kto mowi o dymaniu? Proponowales mi tance w Sofii z jakimis dziwkami, wiec odpowiadam ze mam juz kogos z kim moge tanczyc. A sex dopiero po slubie

>: Klimy nie zamontujemy

Ile osob musi przyjechac zebyscie zamontowali klime? Mozna przeciez zrezygnowac z rzutnika i nagrod.

>: i tak nas niemiaszkowie maja w glebokim powazaniu

Kisiel, to wszystko przeze mnie. Kilka lat temu w Niemczech nakrecilismy z Wegrami taki filmik...

I zaraz po tym nie tylko niemiaszkowie, ale caly swiat przestal szanowac nie tylko mnie ale i wszystkich polaczkow generalnie

>: Mysle ze i tak nie ma co dyskutowac na tematy
>: czy panu S. pasi termin taki a nie inny

Navigator, ale czy ty w ogole wiesz KIM jest na scenie Pan S.?

>: Jak bedzie chcial to przyjedzie nawet jak mu termin
>: nie bedzie pasowal. Trzeba po prostu chciec

Umm a ciekawe jak sie umowisz ze znajomymi ze pojedziecie razem na wakacje, moze jakies wojaze sobie wykupicie, urlopy wezmiecie a okaze sie ze pozniej oglosza ze akurat party bedzie w taki weekend. Ale i tak przyjedziesz na party nawet jesli nie bedzie pasowal ci termin, wystarczy przeciez CHCIEC.

>: organizatorzy mogliby sie postarac o jakies identyfikatory

Po co? Na scenie wszyscy sie znaja.

>: Wiec panie Sebaloz, panie Komancz - napiszcie kiedy
>: sa te zajebiste przystanki owsiaka i inne ornety
>: zeby sie czasowo nie pokrylo

Prezesie, sam sie dowiedz jesli zalezy ci zebysmy przyjechali.

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #54 dnia: 08 Marca 2004, 09:50 »
SEBALOZ

>:Prezesie, sam sie dowiedz jesli zalezy ci zebysmy przyjechali.

Jeszcze tego brakowalo zeby sebaloz robil lache ze przyjedzie. Moge sie na ciebie odesrac.

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #55 dnia: 08 Marca 2004, 17:01 »
>: Jeszcze tego brakowalo zeby sebaloz robil lache ze przyjedzie  

Prezesie, nie robie zadnej lachy. Wybiore najlepsza propozycje z tych ktore przypadna na wybrany przez  
was weekend.  

>: Moge sie na ciebie odesrac  

Mozesz.. a nie mozesz prowadzic dyskusji na poziomie?  

Rozbrajacie mnie tym ze nie umiecie sobie poradzic z takimi blachostkami jak zrobienie identyfikatora czy  
sprawdzenie dat imprez.  

http://www.google.pl/search?hl=pl&:ie=UTF-8&:oe=UTF-8&:q=atari+quast+2004&:lr=  

[6.-8.8.2004] QuaST Party - Orneta/Poland  

http://www.google.pl/search?hl=pl&:ie=UTF-8&:oe=UTF-8&:q=przystanek+woodstock+2004&:lr=  

X Przystanek Woodstock odbedzie sie w dniach 6-7 sierpnia 2004 roku w miejscowosci Kostrzyn  

http://www.google.pl/search?hl=pl&:ie=UTF-8&:oe=UTF-8&:q=c64+lcp+2004&:lr=  

LCP 2004 - 30 july to 1 august

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #56 dnia: 09 Marca 2004, 10:55 »
Sebastian, zorganizuj jakies party. Z checia ponarzekam.  

Wciaganie jak najwiekszej ilosci osob do organizacji party to nie jest NIE RADZENIE sobie, tylko mozna powiedziec, ze tradycja Northa [ o czym powinines pamietac, bo sam sie kiedys udzielales]. A ten watek wykorzystujemy do sondowania opinii a nie do pokazywania naszej bezradnosci, czego zreszta, nikt poza Toba nam nie zarzuca.

Przyjedziesz, zobaczysz, ocenisz. I tak bedziesz narzekal, nawet jak Cie nie bedzie.

ps. rozumiem, ze organizatorzy Quasta juz dostali od Ciebie maila informujacego, ze niestety nie wpadniesz, bo wolisz Przystanek Woodstock i narkomanki za konserwe.

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #57 dnia: 08 Marca 2004, 09:54 »
ODYN

Milo z Twojej strony - ostateczna nazwa party uzgodniona z Elbanem i Blightem to North Party 9.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #58 dnia: 10 Marca 2004, 09:42 »
jeszcze pozostal termin.... tak z punktu widzenia praktyki pracy w zakladach ...jest cos co sie nazywa PLAN URLOPOW i przydaloby sie ustalenie terminu w najblizszym okresie.... szef mnie jeszcze nie pusci i bedzie dupa blada (ja pracuje  6 dni w tygodniu , chcialbym... ) Dzieki Sebie terminy ":konkurencyjnych": imprez sa znane, wiec nie widze problemu, no chyba ze alfa bedzie zamknieta....
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #59 dnia: 10 Marca 2004, 11:25 »
30 lipca - 1 sierpnia. To informacja nieoficjalna, musi nam ja potwierdzic pan z klubu Alfa.

Acha. Dla wszystkich fanow narkomanek za konserwe: North w lato zawsze odbywalo sie na przelomie letnich miesiecy.