Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Quartet na Amidze  (Przeczytany 669 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Logan_

• Gość
Quartet na Amidze
« dnia: 21 Listopada 2003, 14:09 »
Czytalem w jednym z demek grupy Quartet scroll i tam pisali : (...) kupujemy amigi (...) Czy to znaczy ze sa ta grupa zrobila cos na amidze? Jesli tak to czy demka sa dostepne pod emulator... Prosze o odpowiedz, bardzo podobaja mi sie demka Quartet\'u!
Fajne jest demo ":Quartet Chip":

Jemasoft_

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopada 2003, 19:37 »
Oczywiscie, ze grupa zrobila pare rzeczy na Amidze. Miedzy innymi wydawalismy rowniez amigowego Kebaba. Demka jednak chyba przepadly juz bez wiesci a przynajmniej mi sie nic nie ostalo w piwnicy nad czym boleje.
.
Ozdrawiam (innych a siebie lecze).

pajda

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Listopada 2003, 21:24 »
Ja 5 rok szukam ":Wakacji w Moskwie":, takiej waszej plikowki, modul nie jest trudno znalezc, gorzej z demem...

Jemasoft_

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Listopada 2003, 02:04 »
Fucktycznie poszukalem troche na necie i prawie nic nie znalazlem.  No to ladny gips bo bylo tego troche. Mi ostal sie chyba tylko monitor pamieci d-mon i kilkadziesiat dyskietek zawierajacych kilkaset lub ponad tysiac muzyczek wyrznietych ze wszystkiego co w lapy nam wpadlo (gierki dema i inne cuda-wianki). Fenomen polega na tym, ze te muzyczki przechowywane sa w postaci osobnego zapisu nutowego i osobnej wielkiej bazy instrumentow. Musielismy tak robic bo muzyki bylo strasznie duzo, dyskielki kosztowaly kase a okazalo sie, ze wiele muzyki korzystalo z takich samych instrumentow. Przechowywanie kazdej muzyki w postaci modulu bylo wowczas niezla ekstrawagancja finansowa.
.
Moze jeszcze Duddie cos tam gdzies ma zarchiwizowane ale on teraz pracuje w Hong-Kongu dla zoltkow i musze odnalezc z nim kontakt.
.
Ozdrawiam (innych a siebie lecze).

Logan_

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Listopada 2003, 11:22 »
No szkoda, ja tez nic nie znalazlem...

Dla tych co lubia choc troszke Amige i chca sobie poogladac Demka to www.back2roots.com .

Logan_

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Listopada 2003, 11:24 »
>:Dla tych co lubia choc troszke Amige i chca sobie poogladac Demka to www.back2roots.com .

Oups... Nawalilem, pomylilem adres!!!

http://www.back2roots.org/

Phyton_

• Gość
Quartet na Amidze
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Listopada 2003, 10:26 »
hmm ... a ja dodam tez cos od siebie:
Amiga Demos in .avi
http://omr.planet-d.net/amidemos/

state of the art + technological death ->:>: moje ulubione ...