Zgadzam sie z wypowiedzia Fenka. Jezeli nie widzisz sensu, Bzyk, to moze czeka nas jeszcze jakas inna niespodzianka, w postaci - nie widze sensu podliczania votek, albo cos tam innego. Mam do zarzucenia osobom odpowiedzialnym za ta konkretnie sprawe, wlasnie to, iz lekcewaza nas konkursowiczow i czytelnikow. Bo my wkladamy wiele pracy i czasu, by oddac rzecz sprawdzona (nota bene, na zrobienie loadera namowil mnie Ramos, ktory prosil o szybkie zalatwienie sprawy, co oczywiscie zostalo wykonane). Mogliscie w czasie podmienic pliki, takze te ode mnie. Przyslalem wersje gotowa , w ktorej nic nie trzeba bylo kopiowac i zmieniac, tylko spakowac z pozostalymi plikami. Pewnie, ze jak sie czeka, to i 200 oob pobierze plik.
A nawet jak wynikla taka sytuacja, jaka zaistniala, dlaczego nikt z osob odpowiedzialnych sam nie zainteresowal sie tymi poprawkami i ta sprawa?
Jezeli ta sprawa nie interesuje nikogo, to powstaje pytanie, co w takim razie interesuje? Bo chyba cos nie jest tutaj tak.
Podobnie z samplem Bad boys: pytam sie dlaczego zostala praca skrojona? Gdybym nie zareagowal, to nikogo by to nie obchodzilo, i takby pozostalo.
I jeszcze jedna niekonsekwencja, jaka tu jest sprawiedliwosc. gdy ktos inny moze umieszczac adres internetowy w dolaczonym pliku, a gdy ja prosze o pozostawienie mojego, to jakbym do sciany gadal. Zostalo to wyciete.
Troche nie zrozumialem Ciebie Bzyku, odpisales w ten sposob:
":Co do ostatniego zdania... chyba przesadzasz ":
Wybacz, moje ostatnie zdanie to bylo

": ... i mowic ludziom o takich sprawach. To przeciez dla nich jest ten serwis, czyz nie?":. Czy moglbys to rozszerzyc, nie rozumiem co miales na mysli? Jak do tej pory, to nalezaloby to rozumiec, ze tworzysz serwis dla siebie samego

??
Przepraszam, z calym szacunkiem, ale jezeli powyzsze apelacje nie zostana uznane albo zostana splawione w latwy sposob, to nie liczcie na mnie w nastepnej edycji. Na inny tez.
Fenku, jezeli chcesz opublikowac swoje poprawki, daj mi znac. Podeslij prace. Zalatwie Ci to, ze dowie sie o nich 200 osob, albo wiecej.