Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Po Party  (Przeczytany 1080 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

prezes_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Października 2002, 14:22 »
>:...ALE KAZDY WIEDZIAL, kogo jest ta muzyczka co zajela drugie miejsce  

moze to dziwne, ale ja nie wiedzialem.

Qndel_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #16 dnia: 08 Października 2002, 13:07 »
no ja tez nie wiedzialem.

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Października 2002, 14:29 »
>: hehe, przeciez wiem ze sie nie podaje ksyw. ALE KAZDY WIEDZIAL, kogo jest

Nie kazdy. Ja glosowalem w ciemno. Wiedzialem tylko ktora muzyka jest Shogoona (a to tylko dlatego, ze slyszalem ja jeszcze przed compo).

Morris

abby_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Października 2002, 14:43 »
>:Abby >:>: hehe, przeciez wiem ze sie nie podaje ksyw. ALE KAZDY WIEDZIAL, kogo jest ta muzyczka co zajela drugie miejsce - TE SAME OD LAT instrumenty, podobny uklad dzwiekow (jak w intrach dla Krecikow...) - zreszta ktos krzyknal po 10s. od puszczenia utworu: ":No kolego z Tarnowa, nie zapomniales...":  

":nie zapomniales": to krzyknalem ja ale na koniec. I nie dodalem ze Z tarnowa

ALE.

Twoja teoria spiskowa (jak wiele tego typu teorii) ma pewne luki, ktorych wolisz nie ujawniac, bo reszta sie sypie.

NIKT NIE MIAL POJECIA (no, WIEKSZOSC z toba wlacznie), kto napisal muzyke, ktora WYGRALA...

I co... na KSYWE glosowali?

kiedys wykreowales spisek przeciw emu.

Przeciwko komu teraz spiskowano?

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Października 2002, 14:48 »
Abby >:>: nie no, jaki spisek znowu! Tak, nie wiedzialem, ze pierwsza miejsce to muzyka Orcana. Naprawde fajny kawalek. Myslalem z poczatku, ze to Praiser, ale on mowil, ze napisal utwor majacy mniej niz 2 minuty i w dodatku tworzyl go na party.  

Poza tym odnosnie spiskow: nie ma sensu dyskutowac o spiskach, bo strony spiskujace nigdy sie nie przyznaja: ":tak, my spiskujemy": itd. wiec nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami. Ja tylko niekiedy wyciagam wnioski i tyle.  

A wyniki party czesto sa moim zdaniem nie takie, jakie byc powinny (MOJE ZDANIE!!!!). Zobacz abby na Mekke Symposium 2002, na msx-compo. To zrozumiesz. (a to juz nie tylko moja opinia).

Offline wackee

• Level 6
Po Party
« Odpowiedź #20 dnia: 08 Października 2002, 16:40 »
>: zreszta ktos krzyknal po 10s. od puszczenia utworu: ":No kolego z Tarnowa
>: nie zapomniales...":  

Albo piles na party albo na innym party bylismy.

Po pierwsze, nie po 10s ale po skonczeniu utworu.
Po drugie - nie ktos, tylko Brasz.
Po trzecie - krzyknal tylko ":Nie zapomniales":, bez miejsca zamieszkania, ksywy, numeru buta i grupy krwi.

Sidder_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Października 2002, 20:56 »
Gdyby ludzie glosowali na ksywki, to na pewno zajalbym ostatnie miejsce : )

Offline wackee

• Level 6
Po Party
« Odpowiedź #22 dnia: 08 Października 2002, 16:36 »
>:Gdybysmy mieli glosowac na KSYWY , to wacek bylby nizej

?

Mialem negatywny elektorat na party czy jak?

lhr_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Października 2002, 13:28 »
Bzyku - wyniki kompotow zawsze odzwierciedlaja preferencje sluchajacych. Tak to juz jest. Nie wszyscy lubia swinga. Ja bardzo lubie i rowniez zaglosowalem na Wojtka, pomimo braku zycia w tym kawalku. Byl zbyt plastkikowy.

A najlepiej (biorac pod uwage impreze) sluchalo sie tak + - kawalkow ze szczytu wynikow.

Jesli zas idzie o moje wypociny - to byla produkcja z lat 93-94 (sam juz nie pamietam). Wiec prosze o wyrozumialosc

lhr_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #24 dnia: 07 Października 2002, 13:33 »
A co to za NewComer przy moim nicku? EEE?!

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #25 dnia: 07 Października 2002, 13:53 »
lhr >:>: odnosnie Twojej kompozycji, to byla jedna z lepszych w ogole jakie kiedykolwiek stworzyles hehe.. fajna solowka, w ogole mily dla uszu Odnosnie Newcomer\'a, to tylko taki przydomek na tym forum. Ale ok, przemyslalem sprawe i ludzie ktorzy naprawde wiele znacza / znaczyli na Scenie c64 i moga podac przyklad swoich osiagniec, moga zmienic sobie przydomek na dowolnie wybrany (raz na miesiac!) do 10 znakow, czekam na propozycje: forum@emu64.pl

kromek_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #26 dnia: 07 Października 2002, 15:15 »
BzyK>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:
>:Ale ok, przemyslalem sprawe i ludzie ktorzy naprawde wiele znacza / znaczyli na Scenie c64 i moga podac przyklad swoich osiagniec

nei nie moga
bo ci forum na to nie pozwoli za to proponuje zmiane
newcomer->:scener->:elita
na cos bardziej odscenowego

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #27 dnia: 07 Października 2002, 18:53 »
Payda >:>: pozwoli, pozwoli, mala zmiana w kodzie Hehe, pogadamy na zywca

Manitou_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #28 dnia: 09 Października 2002, 18:34 »
Ja mysle ze miejsca sa obiektywne. Rzeczywiscie muzyczki sa na poziomie, jednak pod koniec utworu ktory zjal pierwsze miejsce slychac jakies niedociagniecia...