Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Po Party  (Przeczytany 1091 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jammer_

• Gość
Po Party
« dnia: 06 Października 2002, 11:45 »
No, piszcie, jak tam wrazenia z impry, tak na krotko, bo raport bedzie pewnie za jakis czas. Co sadzicie o wynikach itd?

Sidder_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Października 2002, 11:50 »
Dolaczam sie do Jammera: piszcie cos, bo my umieramy z ciekawosci !

Offline wackee

• Level 6
Po Party
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Października 2002, 23:50 »
Krotko: kto nie byl ten traba. Bylo zajebiscie.

Wyniki msx jak najbardziej sprawiedliwe. Orcan skopal dupsko. Smalltown Boy mnie tez rozwalil - juz dawno na party tak mi leb nie chodzil jak przy tym zaku. No i Praiser jednak nie zapomnial jak TO sie robi

Demo kompo - trzeba bylo tam byc. Brakujace czesci Altered States wprawily nas (Arise) w niezla melancholie - nasze pierwsze party to bylo wlasnie party na ktorym AS debiutowalo (Tarnow \'94)... Wtedy po prostu nas zabilo. A dodam, ze na tym party na kompo bylo 19 dem!

Poza kompami dzialo sie zbyt wiele zeby opisac Czekajcie na zdjecia.

pajda

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Października 2002, 02:14 »
Wacek: ":No i Praiser jednak nie zapomnial jak TO sie robi ":

Bo pewnie mu znowu dawaliscie Petrova... : -)

Offline wackee

• Level 6
Po Party
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Października 2002, 16:32 »
Tym razem bez srodkow dopingujacych

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Października 2002, 12:16 »
Ja za moment zaczynam pisac raport. A jesli chodzi o kilka moich slow...

Bylo znosnie. Tzn. jesli umiales sobie samemu zorganizowac czas, nie bylo ani chwili na nude. Crazy Compo sie nie odbylo i nie dziwie sie Blight\'owi, bo co to za compo, gdy na sali jest moze z 10 osob, inni w tym czasie sa w miescie. Coz, 30 osob na party to nie jest zadna rewelacyjna liczba.

Ale ten kto nie byl na imprezie, a szczegolnie na COMPO niech zaluje i niech nie uwaza sie za prawdziwego fana c64 (takie tam gadanie...). Gdy lecialy muzyczki, demka, mozna bylo sie poczuc jak kilka lat temu na czwartej edycji (IMHO najlepszej). Cos niesamowitego!  

Wyniki compo, tzn. msx-compo byly dla mnie po raz n-ty dziwne (nie dlatego, ze nie bylem w ":pierwszej trojce": ). Coz, ale tak glosuje publika.

Drugie miejsce praisera jest dla mnie wieeelka zagadka, bo to bylo to samo, co juz ":powiedzial dawniej":. No coz, moze wlasnie dlatego glosowano na PRAISERA a nie na kogos ":bez ksywy":... moim zdaniem pierwsza trojka powinna wygladac tak:

1.Shogoon
2.Jammer
3.Orcan

ale to tylko moja opinia. Ok, ide pisac raport

abby_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Października 2002, 13:22 »
Nie zapomnij napisac za na polskich party NIE PODAJE SIE KSWY AUTOROW W CZASIE PUSZCZANIA PRODUCKJI...

Gdybysmy mieli glosowac na KSYWY , to wacek bylby nizej a shoogoon pewnie by wygral.

Na tym polega urok tych imprez.

Kawalek Wojtka byl dobry, ale ":nie na party":.  W Eurowizji tez Sepultura nie startuje.

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Października 2002, 13:25 »
Abby >:>: hehe, przeciez wiem ze sie nie podaje ksyw. ALE KAZDY WIEDZIAL, kogo jest ta muzyczka co zajela drugie miejsce - TE SAME OD LAT instrumenty, podobny uklad dzwiekow (jak w intrach dla Krecikow...) - zreszta ktos krzyknal po 10s. od puszczenia utworu: ":No kolego z Tarnowa, nie zapomniales...":

Ale mniejsza o to... po prostu dzisiaj na spokojnie przesluchalem wszystkie kawalki i takie nasunely mi sie refleksje.

Praiser_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Października 2002, 14:07 »
Nikt nie rozpoznal tez wacka, wizarda czy longhaira, czy nawet Orcana.

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #9 dnia: 07 Października 2002, 14:18 »
Praiser >:>: nie no, spoko! Pewnie ze tamci Panowie tez byli rozpoznani. Podalem tylko przyklad Twojego utworu ktory zajal drugie miejsce a wnoszacy cos nowego zak Shogoona bedacy poza dziesiatka. Ale jak juz napisalem wczesniej, ocenial \'glos ludu\', nie zas profesjonalne jury. EOT.

Praiser_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #10 dnia: 07 Października 2002, 14:29 »
Bzyk, mozna tez zrobic na party kawalek, gdzie przez 10 minut bedzie szum wiatru, a potem taki WYPAS, jakiego swiat nie widzial

i ktore miejsce zajmie???

eXbee_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #11 dnia: 07 Października 2002, 14:33 »
>:Bzyk, mozna tez zrobic na party kawalek, gdzie przez 10 minut bedzie szum wiatru, a potem taki  
WYPAS, jakiego swiat nie widzial  

Praiser:  nie wiem o jakim utworze myslisz W moim na pewno nie ma szumu wiatru

Praiser_

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #12 dnia: 07 Października 2002, 14:37 »
zadnym ktory byl na party,

Offline wackee

• Level 6
Po Party
« Odpowiedź #13 dnia: 08 Października 2002, 16:43 »
Jak dla mnie zak shogoona nie zabijal. Byl ciekawy stylistycznie, ale shogoonowskiego geniuszu to ja tam nie slyszalem. Ale to moja opinia. Tym niemniej mysle ze shogoon pokazal tym zakiem, ze ma jaja

A ze to byl zak shogoona, to zgadlem w jego polowie. Przeciez zapowiadal eksperyment

pajda

• Gość
Po Party
« Odpowiedź #14 dnia: 08 Października 2002, 22:22 »
Istotnie, Prajza nie zapomnial, odnosze wrazenie, ze mu przypomnieliscie lokalnymi zapitkami