Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dementi do oswiadczenia Sebali  (Przeczytany 901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sebaloz

• Level 6
Dementi do oswiadczenia Sebali
« dnia: 03 Października 2002, 19:48 »
Zaprzeczam pogloskom o moim rzekomym odejsciu ze sceny. Caly czas zajmuje sie grafika i kodowaniem, chetnych do wystawienia czegos w tym samym konkursie w ktory ja biore udzial, zapraszam na mniej prestizowe party niz North. Z powodow ideologicznych nie chce brac udzialu w sobotnim konkursie i nie zamierzam z nikim rywalizowac ani tam ani gdziekolwiek i kiedykolwiek indziej. W przygotowaniu mam demo i dwie kolekcje: obrazki i logosy.

Moja dziewczyna nie ma 15 lat i nie jest wcale w ciazy. To 18 letnia blondynka z seledynem w oczach, laureatka dwoch konkursow tanca erotycznego w jednym z katowickich klubow.

Nie podrywam dziewczyn. Jestem wysokim, dobrze ubranym artysta - grafikiem i poeta z soczewkami zmieniajacymi kolor oczy na jasno zielony, uwielbam tanczyc na imprezach, jestem osoba bardzo popularna i lubiana. Takie moga byc powody mojego powodzenia u plci przeciwnej, wiec nie mam potrzeby latania za panienkami.

Zdaje sobie sprawe, ze takimi plotkami musze zaplacic za efekty mojej dzialalosci scenowej, za podrywanie panienek na scenowych obozach wakacyjnych i za to ze chodzilem miesiac temu z pietnastolatka.

Przepraszam za to, ze zawiodlem niektorych uczestnikow North Party, ktorzy liczyli na spotkanie ze mna i zobaczenie moich nowych prac.

Sebaloz/Lepsi.De
sebaloz@lepsi.com

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Października 2002, 20:43 »
Sebaloz, szkoda ze Cie nie bedzie na North. Szkoda, ze miedzy nami sie pogorszylo. Ja natomiast mam do Ciebie nadal wielki sentyment... pamietam Ciebie z czasow Quasta... teraz sie szczerze mowiac zmieniles cholernie. Nie mnie osadzac, czy na lepsze czy na gorsze. Badz soba w kazdym razie.

pozdrawiam.

pajda

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Października 2002, 21:06 »
Sebaloz wreszcie mowisz w miare ludzkim glosem...

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Października 2002, 23:52 »
huh? wigilia?

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Października 2002, 01:54 »
Kurwa mac... Przysiegam, to najbardziej zalosna proba wywolania wokol siebie publicity, jaka w zyciu widzialem na oczy.  

Seba, nie jestes gwiazda ":Klanu":, chuj kogo obchodzi jaki kolor oczu ma twoja dziewczyna, fajnie ze chcesz sie popisac ze masz jakas (my rowniez sie cieszymy), lec do telewizji wykupic czas antenowy i zatrudnij Czubowne jak TPSA - bedziesz prostowal fakty i mity na swoj temat.

I blagam - naprawde - BLAGAM - zacznij sie leczyc.

.:: feellikeshit/dejavu? ::.

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Października 2002, 12:22 »
>:I blagam - naprawde - BLAGAM - zacznij sie leczyc.  

a co, leki za zlotowke ministra zdrowia juz dostepne?

scatee_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Października 2002, 16:45 »
Kolejny raz konsekwencja rules. Najpierw cos sie oglasza, potem dementuje. To jakas paranoja - Sebaloz - lecz sie! I to szybko, bo potem efekty zglupienia moga juz byc nieodwracalne.

Piszesz, ze jestes poeta. Jesli Twoja poezja ma wygladac tak jak to bylo w innym watku, to z ciebie taki poeta, jak z koziej dupy trabka. Wiec nie pierdol za przeproszeniem. (ciekawe czy Bzyku skoryguje ":nie pierdol": na ":nie chrzan":, mam nadzieje, ze nie)

>:Z powodow ideologicznych nie chce brac udzialu w sobotnim konkursie ....

Jaka ideologia ? czlowieku, Ty sie chyba naprawde zle czujesz. Ideologie to Ty sam dorabiasz do byleczego. (i nie pisz, ze byle co sie pisze razem). Naprawde, myslalem, ze u ludzi IQ wraz z wiekiem rosnie, ale w Twoim przypadku jest chyba odwrotnie. Zreszta, kiedys byles chyba zalozycielem i prezesem IQ 40 Club - bardzo elitarnego zreszta.

Po tym co napisales w oswiadczeniu, ktore Bzyk zaprezentowal, myslalem, ze juz wiekszego belkotu z siebie nie wydobedziesz, ale zycie jest pelne niespodzianek.
Ciekawe jaka bedzie nastepna ???

scatee_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Października 2002, 16:48 »
Z ostatniej chwili :

Niejakiego Sebastiana B. znanego blizej jako ":Sebaloz": widziano ostatnio w towarzystwie niejakiego Bogdana G. w Klewkach. Chodza sluchy, ze nawiazali blizej nieokreslony kontakt z niejakim mulla Omarem.

I wszystko jasne panie Sebaloz, skad u pana ta schizofrenia...

SEPA_

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 06 Października 2002, 18:58 »
Iesooo.....

Sebaloz, 2 pytania:

1. Czy mozesz zamiescic swoje zdjecie? Bo o ile Cie pamietam, to wysoki jestes. Ale co do reszty to chyba sie musiales mocno zmienic, skoro \'masz powodzenie\'... u 15- 18-sto latek to w sumie mozesz i miec, bo masz  >:23 na pewno, a siksy jak wiadomo leca na starszych (i na kase). No offense.

2.  Czy dawales kiedys stuff scenowy etc kolesiowi, ktory handlowal na gieldzie w Katowicach? Pytanie wazne. I to bardzo.

Nie, lepiej wiecej nie komentuje. Wypale ta fajke i ide na piwo.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #9 dnia: 06 Listopada 2002, 17:37 »
>: Badz soba w kazdym razie.  
Bzyk, w zadnym wypadku! Nie dyktuj mi co mam robic. Zycie to nie emu.

>: Kurwa mac...
Wacek, wkurwiasz sie. Nie odgrywaj sie na mnie za swoje niepowodzenia. Przeciez wiesz, ze ona wroci do ciebie i nie zostanie tam na stale.  

>: Przysiegam, to najbardziej zalosna proba wywolania  
>: wokol siebie publicity, jaka w zyciu widzialem na oczy

Na Boga, a co mialem jechac ze swoimi pracami na najglosniejsze konkursy w tym roku a jeszcze przed wyjazdem zalozyc na forum watek na wyniki? [smiech]

>: Seba, nie jestes gwiazda ":Klanu":

A co klanowicze maja wspolnego ze scena?

>: chuj kogo obchodzi jaki kolor oczu ma twoja

To istotny szczegol. Ona ma kolor na ktorego punkcie mam hopla, musze uzywac kolorowych soczewek a ona ma to wszystko naturalne. Nie ma tylko jednej jedynej rzeczy: pruderii. To akurat MOJEGO chuja obchodzi.

>: fajnie ze chcesz sie popisac ze masz jakas

Zmieniam je jak rekawiczki. A przypomne ci twoje popisy.

Przedstawiam spontaniczne lansowanie dziewczyny Wacka  
o imieniu Kasia na tzw. LISCIE NIEAKTYWNYCH Brusha:

LANS 1:
>: From: wAcek.aRise
>: Chociaz wlasciwie to dlatego, ze Kasia przeszla caly
>: Hospital i tak jej sie podobalo, ze chcialaby wiecej

LANS 2:
>: From: eLBAN / aRise
>: A co do palowania. Wacek ma dziewczyne, nie musi sie
>: palowac - ty do konca zycia bedziesz szukal palcem
>: punktu G w swojej dupie bo nigdy nie znajdziesz rownie
>: glupiej jak ty panny, ktora chciala by z toba byc.

LANS 3:
>: jakies pol roku temu wygrzebalem na strychu ":Dreszcz": i
>: zanioslem swojej dziewczynie, miala zabawe ze hej
>: .wackee  

LANS 4:
>: niedawno dziewczyna przywiozla mi z .de Pioneera  
>: za 520pln, ktory w Polsce kosztuje 760pln
>: .wackee  

Wacek, co nowego u Tomka? [smiech]

>: I blagam - naprawde - BLAGAM - zacznij sie leczyc

Dobra wybuduj wielkie getto-klinike dla osmielajacych sie myslec inaczej niz przyjelo sie w twoich kregach. Nawet jesli sposob myslenia ktory uwazasz za zdrowy, jest stosowany przez wiekszosc to pomysl co by sie stalo gdyby jednak okazalo sie ze to epidemia, wirus, rak zracy spoleczenstwo, ze wszyscy podazyli owczym pedem za jakims systemem wartosci, wzorem zachowan, pogladow, norm, ktore okazaly sie nietrafione, niezyciowe i chore. I co? Nie sprawdza tego, bo jakies prawdy przyjelo sie jako niepodwazalne aksjomaty. Po co odkrywac lepszy swiat skoro jest tak zdrowo? Ale system upadnie, bo wolni mysliciele nigdy nie zostana stlamszeni przez jego straznikow.

>: Kolejny raz konsekwencja rules.
>: Najpierw cos sie oglasza, potem dementuje

Scatee, oglosilem swoja decyzje. Nie zmienilem jej mimo sugestii ze strony kolegow. Konsekwentnie. Natomiast zdementowalem fantazje niezorientowanych osob na temat powodow mojej decyzji.  

>: Piszesz, ze jestes poeta. Jesli Twoja poezja ma wygladac  
>: tak jak to bylo w innym watku, to z ciebie taki poeta
>: jak z koziej dupy trabka

Poezja i grafika wyrazam to co tkwi w mojej duszy. I nie zmienie profilu dzialalnosci i nie zaprzestane tworzyc dlatego bo komus to sie to nie podoba i oczekuje czegos innego. Mi wystarczy to ze rozpierdalam sam siebie.

>: Jaka ideologia ?
>: czlowieku, Ty sie chyba naprawde zle czujesz

To moja ideologia. A jak bardzo zle sie czuja ci ktorzy siedzieli nad produkcjami, bo chcieli pokazac sie przed wielka publicznoscia a tymczasem na party byla mala frekwencja. Co drugi nadrabial mina. Tak wynika z wypowiedzi uczestnikow, ktorzy na to narzekaja.

>: Niejakiego Sebastiana B. znanego blizej jako ":Sebaloz":  
>: widziano ostatnio w towarzystwie niejakiego Bogdana G.  
>: w Klewkach. Chodza sluchy, ze nawiazali blizej nieokreslony  
>: kontakt z niejakim mulla Omarem.  
>: I wszystko jasne panie Sebaloz, skad u pana ta schizofrenia

Niezla fantazja, ale wroc do rzeczywistosci, bo Omar exportowal zajebisty afgan i polscy importerzy/konsumenci sa mu wdzieczni, tak jak nam Niemcy za polska fete. To nie schiza a trzezwe spostrzezenia i kontrowersyjnie poglady, ktorych nie jestes w stanie stolerowac.

>: mozesz zamiescic swoje zdjecie?
Sepa, moge ale nie chce. Sciagnij sobie z internetu

>: Bo o ile Cie pamietam, to wysoki jestes
190 cm. To walor.

>: Ale co do reszty to chyba sie musiales  
>: mocno zmienic, skoro \'masz powodzenie\'

Dlaczego myslisz ze wczesniej nie mialem? Jest tak: jestem chujowym kolesiem z zajebista panienka. Czesto widze na miescie zajebistych kolesi z chujowymi panienkami. Wiec moze to panienki zmienily gusta? No bo przeciez zajebiste panienki byly przeznaczone tylko dla zajebistych kolesi, takich jak ty (mogles sie troche zmienic). [smiech]

>: u 15- 18-sto latek to w sumie  
>: mozesz i miec, bo masz >:23 na pewno

Bez przesady. Kilka centymentrow mniej (bez jaj), ale oczywiscie w stanie wzwodu. Ta wielkosc rozpierdala panienki. Doslownie.

>: a siksy jak wiadomo leca na starszych (i na kase)

Skad to wiadomo? Wygladam mlodo i nie szastam banknotami tylko bilonem, heh. A wiesz, juz trzeci rok spedzilem wakacje praktycznie za darmo na koszt przygodnie poznanych panienek do max 25 lat. Dla smiechu nazywaj mnie zigolakiem, chlopakiem do towarzystwa, meska dziwka, scenowa kurewka

>: Czy dawales kiedys stuff scenowy etc
>: kolesiowi, ktory handlowal na gieldzie w Katowicach?  

Tak. Byl jednym z moich 250 kontaktow, mial ogromna kolekcje dem i zinow, a na gieldzie spotykala sie co tydzien slaska scena i wlasnie na jego komputerze przegrywalismy nowosci. A ja bylem kiedys megaswapperem a ta profesja polegala na rozpowszechnianiu produktow na jak najwieksza skale. Wtedy nie widzialem w tym nic zlego. Ale to dzieki scenie zajalem sie sztuka, zaczalem rysowac, kodowac a teraz zajmuje sie muzyka (nie pytaj o szczegoly).

>: Nie, lepiej wiecej nie komentuje.
>: Wypale ta fajke i ide na piwo.

Tak wyglada dzis twoje zycie? Komentarze, palenie, picie, narkotyki. Masz watpliwosci. A ja zajmuje sie dzialalnoscia artystyczna jak ty za dawnych lat, zabawa i defloracjami - to jest nie do przebicia. Bo nie ma jak world firsty. I dla mnie unlimited lives na tym swiecie!

scatee_

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 06 Listopada 2002, 18:14 »
>: Mi wystarczy to ze rozpierdalam sam siebie.  

cytat roku. samowystarczalnosc rules!

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #11 dnia: 08 Listopada 2002, 08:51 »
>: Wacek, wkurwiasz sie. Nie odgrywaj sie na mnie za swoje niepowodzenia.
>: Przeciez wiesz, ze ona wroci do ciebie i nie zostanie tam na stale.  

LEHEHE. Niepowodzenia? Ze jestem swiezo upieczonym magistrem? Ze w odroznieniu od moich kolezanek po studiach mam prace? A od mojej narzeczonej (wyjasniam, bo ten termin moze byc ci nieznany: to taka przyszla zona) to sie za przeproszeniem ODPIERDOL. Ja sie w twoim prywatnym zyciu nie grzebie (i dziekuj kurwa Bogu)... Nie masz o tych sprawach bladego pojecia, specjalisto od molestowania nieletnich (nazywaj to jak chcesz).

>:>: Seba, nie jestes gwiazda ":Klanu":  
>:A co klanowicze maja wspolnego ze scena?  

Nie ze scena ale z Toba. Zachowujesz sie jak Paschalska.

>: Nie ma tylko jednej jedynej rzeczy: pruderii.  

Oo, a moze wstydu? Zreszta niewazne Swiat nie dzieli sie na pruderyjne i bezpruderyjne.

>:Zmieniam je jak rekawiczki. A przypomne ci twoje popisy.  

He he, nie wiedzialem ze wspominanie o wlasnej dziewczynie w kontekscie rozmow ze starymi znajomymi to lansowanie sie. Widzisz, jak ja rozmawiam z elbanem, braszem czy milkiem, to rozmawiamy tez o tak zwanym normalnym zyciu - dziewczynach, zonach, pracy i tak dalej. Twoja proba podlaczenia sie pod ten trend poprzez swoje chwalenie sie wybrykami ktore dla mnie sa oznaka midlife crisis przed trzydziestka (brawo jasiu!) jest zalosna na maksa.

>:LANS 2:  
>:>: From: eLBAN / aRise  
>:>: A co do palowania. Wacek ma dziewczyne, nie musi sie  
>:>: palowac - ty do konca zycia bedziesz szukal palcem  
>:>: punktu G w swojej dupie bo nigdy nie znajdziesz rownie  
>:>: glupiej jak ty panny, ktora chciala by z toba byc.  

Tak, kazalem elbanowi to napisac. I zaplacilem mu 100 milionow w gownie.

>:>: I blagam - naprawde - BLAGAM - zacznij sie leczyc  
>: Dobra wybuduj wielkie getto-klinike dla osmielajacych sie myslec inaczej  
>: niz przyjelo sie w twoich kregach.  

Seba, ty myslisz inaczej niz przyjelo sie we WSZYSTKICH kregach. Masz swoj swiat. Widzisz, ja sie po prostu martwie o ciebie Nie umiesz docenic nawet szczerego niepokoju o twoje zdrowie psychiczne

>: to pomysl co by sie stalo gdyby  

Gdyby ciocia miala wasy to by byla wujkiem.

>: jednak okazalo sie ze to epidemia, wirus, rak zracy spoleczenstwo

Za duzo matrixa.

>: za jakims systemem wartosci, wzorem zachowan, pogladow, norm

Stary, nie ma czegos takiego jak WZORZEC NORM. Piszesz nie po polskiemu.

>: niepodwazalne aksjomaty

Nie ma aksjomatow PODWAZALNYCH. Starasz sie pisac madrze ale ci nie wychodzi.

>: Mi wystarczy to ze rozpierdalam sam siebie.  

Po pierwsze, to cytat. Wiem, bo moj brat slucha (niestety) chuj-hopu. Po drugie, niech zyje filozofia masturbacyjna Sebastiana Borkowskiego!  

>: a teraz zajmuje sie muzyka (nie pytaj o szczegoly).  

O kurwa, strach sie bac.

Aha, i jeszcze jedno, czego nie kumasz (az dziwne). Nie kazdy uzywajac wulgaryzmow, sie denerwuje.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 08 Listopada 2002, 13:23 »
Wacek napisal:

>:jestem swiezo upieczonym magistrem? Ze w odroznieniu od moich kolezanek po studiach mam prace?

Gratuluje magisterki, mnie to czeka za rok A z praca jest ciezko, dzisiaj dzwonilem do Office Depot (czy jakos tak ) ale kazali zostawic swoje dane osobowe. Moze oddzwonia. W sumie to nawet te 1/2 etatu by sie przydalo, oczywiscie tylko na czas studiowania.

>:>:A co klanowicze maja wspolnego ze scena?  
>:Nie ze scena ale z Toba. Zachowujesz sie jak Paschalska.  

hehe, a jak sie zachowuje Paschalska? Btw. fajna dziewucha, nie powiem

pozdrawiam.

SEPA_

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 08 Listopada 2002, 17:48 »
W sumie odpowiem tylko na kilka odpowiedzi na moje pytania , so we go:

>:>: Czy dawales kiedys stuff scenowy etc
>:>: kolesiowi, ktory handlowal na gieldzie w Katowicach?

>: Tak. Byl jednym z moich 250 kontaktow, mial ogromna kolekcje dem i zinow, a na gieldzie spotykala sie co tydzien slaska scena i wlasnie na jego komputerze przegrywalismy nowosci. A ja bylem kiedys megaswapperem a ta profesja polegala na rozpowszechnianiu produktow na jak najwieksza skale. Wtedy nie widzialem w tym nic zlego. Ale to dzieki scenie zajalem sie sztuka, zaczalem rysowac, kodowac a teraz zajmuje sie muzyka (nie pytaj o szczegoly).  

Ta.... a dla mnie dawanie stuffu kolesiowi, ktory go sprzedaje jest pomaganiem skurwysynowi w zarabianiu brudnych pieniedzy. Wlasnie dlatego nie dokonczylem tej gierki, ktota dla Ciebie pisalem - znalazlem jakies moje, badziewne co prawda, ale zawsze moje, gierki u tego skurwiela na gieldzie. Mowie mu, ze tam wyraznie pisze copyright, a gnoj na to, ze to przeciez public domain. Powtarzam mu o copyright, to on do mnie, zebym spierdalal... jego szczescie, ze mlody wtedy bylem... jakby mi tak dzisiaj powiedzial w takiej sytuacji... ehh... moze go jeszcze spotkam >: )
No i to tyle w tej kwestii. Next one:

>:>: Nie, lepiej wiecej nie komentuje.
>:>: Wypale ta fajke i ide na piwo.

>: Tak wyglada dzis twoje zycie? Komentarze, palenie, picie, narkotyki. Masz watpliwosci. A ja zajmuje sie dzialalnoscia artystyczna jak ty za dawnych lat, zabawa i defloracjami - to jest nie do przebicia. Bo nie ma jak world firsty. I dla mnie unlimited lives na tym swiecie!

Sebaloz, moja panna mi zawsze mowi, ze w narcyzm popadam, ale Ty to juz jawnie swoje wlasne dupsko lizesz
A co do tego, jak wyglada moje zycie, to musze powiedziec, ze wyjebiscie -  zreszta wybieram sie za jakas godzinke do knajpki, pogadam z kumplami, napije sie piwka, posmieje etc. Co w tym zlego?

>: Masz watpliwosci.

Jakie, kurwa, jakie? Chyba co do tego, czy ubrac skore i jeden swetr, czy skore i dwa swetry, bo zimno jest... Chlopie, cos ci sie chyba pomotlalo, rzeczy, ktore ludzie robia w wieku nascie ty robisz teraz (filozofowanie i tworczosc radosna na temat siebie i swoich podbojow...). Wiesz, ze najwiecej \'erotomanow\' i \'zigolakow\' to osoby chore, zakompleksione i uzywajace roznego rodzaju miejsc jak to, aby wyladowac swe frustracje i poopowiadac o kims, kimby sie chcialo byc? Powodzenia w le... eee milosci

Kurde, jeszcze pol talerza frytek zostalo...

abby_

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Listopada 2002, 15:59 »
>:>:LISCIE NIEAKTYWNYCH Brusha:  

Skoro dzisiejsza scena dzieli sie na:

a) liste c64scene
b) czytelnikow emu69
c) ":kontestatorow internetu": pokroju Volcano i Ramosa
d) Sebaloza

to rozumiem ze wedlug ciebie AKTYWNI sa tylko d) i ew. c)?

Bo produkcje z party mi osobiscie sugeruja ze a) i b) .

Mysle ze to kolejny przyklad twojego oderwania od rzeczywistosci.