>: Badz soba w kazdym razie.
Bzyk, w zadnym wypadku! Nie dyktuj mi co mam robic. Zycie to nie emu.
>: Kurwa mac...
Wacek, wkurwiasz sie. Nie odgrywaj sie na mnie za swoje niepowodzenia. Przeciez wiesz, ze ona wroci do ciebie i nie zostanie tam na stale.
>: Przysiegam, to najbardziej zalosna proba wywolania
>: wokol siebie publicity, jaka w zyciu widzialem na oczy
Na Boga, a co mialem jechac ze swoimi pracami na najglosniejsze konkursy w tym roku a jeszcze przed wyjazdem zalozyc na forum watek na wyniki? [smiech]
>: Seba, nie jestes gwiazda ":Klanu":
A co klanowicze maja wspolnego ze scena?
>: chuj kogo obchodzi jaki kolor oczu ma twoja
To istotny szczegol. Ona ma kolor na ktorego punkcie mam hopla, musze uzywac kolorowych soczewek a ona ma to wszystko naturalne. Nie ma tylko jednej jedynej rzeczy: pruderii. To akurat MOJEGO chuja obchodzi.
>: fajnie ze chcesz sie popisac ze masz jakas
Zmieniam je jak rekawiczki. A przypomne ci twoje popisy.
Przedstawiam spontaniczne lansowanie dziewczyny Wacka
o imieniu Kasia na tzw. LISCIE NIEAKTYWNYCH Brusha:
LANS 1:
>: From: wAcek.aRise
>: Chociaz wlasciwie to dlatego, ze Kasia przeszla caly
>: Hospital i tak jej sie podobalo, ze chcialaby wiecej
LANS 2:
>: From: eLBAN / aRise
>: A co do palowania. Wacek ma dziewczyne, nie musi sie
>: palowac - ty do konca zycia bedziesz szukal palcem
>: punktu G w swojej dupie bo nigdy nie znajdziesz rownie
>: glupiej jak ty panny, ktora chciala by z toba byc.
LANS 3:
>: jakies pol roku temu wygrzebalem na strychu ":Dreszcz": i
>: zanioslem swojej dziewczynie, miala zabawe ze hej
>: .wackee
LANS 4:
>: niedawno dziewczyna przywiozla mi z .de Pioneera
>: za 520pln, ktory w Polsce kosztuje 760pln
>: .wackee
Wacek, co nowego u Tomka? [smiech]
>: I blagam - naprawde - BLAGAM - zacznij sie leczyc
Dobra wybuduj wielkie getto-klinike dla osmielajacych sie myslec inaczej niz przyjelo sie w twoich kregach. Nawet jesli sposob myslenia ktory uwazasz za zdrowy, jest stosowany przez wiekszosc to pomysl co by sie stalo gdyby jednak okazalo sie ze to epidemia, wirus, rak zracy spoleczenstwo, ze wszyscy podazyli owczym pedem za jakims systemem wartosci, wzorem zachowan, pogladow, norm, ktore okazaly sie nietrafione, niezyciowe i chore. I co? Nie sprawdza tego, bo jakies prawdy przyjelo sie jako niepodwazalne aksjomaty. Po co odkrywac lepszy swiat skoro jest tak zdrowo? Ale system upadnie, bo wolni mysliciele nigdy nie zostana stlamszeni przez jego straznikow.
>: Kolejny raz konsekwencja rules.
>: Najpierw cos sie oglasza, potem dementuje
Scatee, oglosilem swoja decyzje. Nie zmienilem jej mimo sugestii ze strony kolegow. Konsekwentnie. Natomiast zdementowalem fantazje niezorientowanych osob na temat powodow mojej decyzji.
>: Piszesz, ze jestes poeta. Jesli Twoja poezja ma wygladac
>: tak jak to bylo w innym watku, to z ciebie taki poeta
>: jak z koziej dupy trabka
Poezja i grafika wyrazam to co tkwi w mojej duszy. I nie zmienie profilu dzialalnosci i nie zaprzestane tworzyc dlatego bo komus to sie to nie podoba i oczekuje czegos innego. Mi wystarczy to ze rozpierdalam sam siebie.
>: Jaka ideologia ?
>: czlowieku, Ty sie chyba naprawde zle czujesz
To moja ideologia. A jak bardzo zle sie czuja ci ktorzy siedzieli nad produkcjami, bo chcieli pokazac sie przed wielka publicznoscia a tymczasem na party byla mala frekwencja. Co drugi nadrabial mina. Tak wynika z wypowiedzi uczestnikow, ktorzy na to narzekaja.
>: Niejakiego Sebastiana B. znanego blizej jako ":Sebaloz":
>: widziano ostatnio w towarzystwie niejakiego Bogdana G.
>: w Klewkach. Chodza sluchy, ze nawiazali blizej nieokreslony
>: kontakt z niejakim mulla Omarem.
>: I wszystko jasne panie Sebaloz, skad u pana ta schizofrenia
Niezla fantazja, ale wroc do rzeczywistosci, bo Omar exportowal zajebisty afgan i polscy importerzy/konsumenci sa mu wdzieczni, tak jak nam Niemcy za polska fete. To nie schiza a trzezwe spostrzezenia i kontrowersyjnie poglady, ktorych nie jestes w stanie stolerowac.
>: mozesz zamiescic swoje zdjecie?
Sepa, moge ale nie chce. Sciagnij sobie z internetu
>: Bo o ile Cie pamietam, to wysoki jestes
190 cm. To walor.
>: Ale co do reszty to chyba sie musiales
>: mocno zmienic, skoro \'masz powodzenie\'
Dlaczego myslisz ze wczesniej nie mialem? Jest tak: jestem chujowym kolesiem z zajebista panienka. Czesto widze na miescie zajebistych kolesi z chujowymi panienkami. Wiec moze to panienki zmienily gusta? No bo przeciez zajebiste panienki byly przeznaczone tylko dla zajebistych kolesi, takich jak ty (mogles sie troche zmienic). [smiech]
>: u 15- 18-sto latek to w sumie
>: mozesz i miec, bo masz >:23 na pewno
Bez przesady. Kilka centymentrow mniej (bez jaj), ale oczywiscie w stanie wzwodu. Ta wielkosc rozpierdala panienki. Doslownie.
>: a siksy jak wiadomo leca na starszych (i na kase)
Skad to wiadomo? Wygladam mlodo i nie szastam banknotami tylko bilonem, heh. A wiesz, juz trzeci rok spedzilem wakacje praktycznie za darmo na koszt przygodnie poznanych panienek do max 25 lat. Dla smiechu nazywaj mnie zigolakiem, chlopakiem do towarzystwa, meska dziwka, scenowa kurewka
>: Czy dawales kiedys stuff scenowy etc
>: kolesiowi, ktory handlowal na gieldzie w Katowicach?
Tak. Byl jednym z moich 250 kontaktow, mial ogromna kolekcje dem i zinow, a na gieldzie spotykala sie co tydzien slaska scena i wlasnie na jego komputerze przegrywalismy nowosci. A ja bylem kiedys megaswapperem a ta profesja polegala na rozpowszechnianiu produktow na jak najwieksza skale. Wtedy nie widzialem w tym nic zlego. Ale to dzieki scenie zajalem sie sztuka, zaczalem rysowac, kodowac a teraz zajmuje sie muzyka (nie pytaj o szczegoly).
>: Nie, lepiej wiecej nie komentuje.
>: Wypale ta fajke i ide na piwo.
Tak wyglada dzis twoje zycie? Komentarze, palenie, picie, narkotyki. Masz watpliwosci. A ja zajmuje sie dzialalnoscia artystyczna jak ty za dawnych lat, zabawa i defloracjami - to jest nie do przebicia. Bo nie ma jak world firsty. I dla mnie unlimited lives na tym swiecie!