no to ja tez sie dopisze
imie, nazwisko: Mirek eR
miasto: Hrubieszow (jak ktos nie wie, gdzie to jest, niech sobie wezmie mape. taaak! to to jest na mapie
nick: Slay
grupa:
nie naleze do zadnej. nawet nie wiem, bo nigdy nie mialem sprawdzane, jaka mam grupe krwii
status:
nie wystepowalem, nie wystepuje i najprawdopodobniej nigdy nie wystapie na jakiejkolwiek scenie
aktualne zajecia:
od pazdziernika studia dzienne (informatyka), a poki co to bumeluje, obijam sie, ale nie zule
posiadany sprzet komputerowy:
Commodore 64 - czasem odpalam, ale czesciej niestety

emuluje
Amiga 500 - dawno juz sie nia nie bawilem
PC - chodzi srednio biorac (mam taki program, co to liczy) 18,5 godzin na dobe
Playstation One - emulowany ISS to nie to samo, co odpalony na starym poczciwym szaraku. ostatnio jednak uzywam PSX, bo nie mam do czego podlaczyc - mamuska i tatuska nie chca kupic mi osobistego lewizora
ulubione demo:
tym sie nigdy nie interesowalem, nawet jak cos kiedys widzialem, to tylko przez chwile, bo po chwili wylaczalem kompa
ulubiony koder:
ja sam, bogiem w tym nie jestem - amatorem jak najbardziej, ale nigdy zaden lepszy (ani gorszy) ode mnie programista mi tym, co umie nie imponowal
ulubiony grafik:
nie wymienie, bo nigdy nie zwracalem uwagi na autorow obrazkow, ktore widywalem, nawet jak mi sie bardzo bardzo podobaly
ulubiony muzyk:
patrz ":ulubiony grafik":, bo sytuacja z muzykami jest podobna
ulubiona gra:
a) na c64 to jasna sprawa ":Microprose Soccer": i taka fajna nawet (jedna z nielicznych w ogole) siatkowka ":Over The Net":, takze ":Rick Dangerous":
b) na PC to raczej ulubionych gier nie mam. na upartego to moge wspomniec o ":SEGA Bass Fishing": (takie lowienie rybek), no i troche FIFA, ale ta z 1999 roku
c) obecnie moja najulubiensza gra jest zdecydowanie ":International Superstar Soccer Pro Evolution 2": na PSX.
ulubony sport:
to tylko i wylacznie pilka nozna, noga, noga i jeszcze raz noga
ulubiona muzyka:
nie ograniczam sie jedynie do jednego, a nawet dwoch czy trzech gatunkow. slucham przede wszystkim metalu (kazdej odmiany)
- zespolow glownie z poprzedniej ":epoki lodowcowej":, ale i kilka mlodszych (np. polski Vader, rosyjska Aria i inne)
do tego doloze techno, ale w zadnym razie bum-cyk,bum-cyki, raczej spokojniejsze, trance konkretniej (a \'la ATB)
paradoksalnie (no bo metal) powaznej muzyki tez slucham. aha! i roku co nie co (Scorpions, Europe, Queen)
hobby:
moim hobby jest programowanie (c64, pc, atari - nawet

w ogole komputery sa moja wielka pasja. inne moje pasje to muzyka, kobiety, pilka nozna i jedzenie (ciukierki szczegolnie
ulubiony film: filmy by Bareja i w ogole z tamtego okresu. beda to: cykl ":Alternatyw 4":, ":Zmiennikow": oraz ":Mis":, ":Rejs":, ":Nie lubie poniedzialku":, ":Nie ma rozy bez ognia":, ":Co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz?":,
":Poszukiwany poszukiwana":. zatem same rodzime produkcje. filmy amerykanskie do mnie nie przemawiaja.
powiem wiecej nie nawidze ich, sa durne i w ogole oglupiaja czlowieka, sa takie ":amerykanskie":. ahh!! bylbym zapomnial - Kargula i Pawlaka tez uwielbiam
ulubiony napoj: mleko, no i soki przerozne (z owocow, z pomidorow to nie znosze, bleee!
ulubiona potrawa: duzo bym wymienial. sa to m.in. pierozki z kapustka, ruskie, z podrobami, krokiety, rosol z kury i wszystko doslownie, co slodkie

cukierki,
cukiereczki, ciasteczka, torty (byle masy nie za duzo). mama robi bezblednego ":napoleonka": i ":placek nic":, za sernikami to przepadam etc, etc
inne:
tego no nie lubie przemocy, z natury jestem skrajnym pacyfista (przemoc sucks!!!
odkad zaczalem programowac commodore marzeniem moim bylo/jest napisanie kompilatora dla mojego wlasnego jezyka
do tej pory udalo mi sie napisac tylko jeden taki program, ale niestety nie mam go juz, bo przez pomylke skasowalem albo pozyczylem, nie wiem.
teraz pracuje nad nowym zupelnie innym od poprzedniego i definitywnie o niebo lepszym
szlusssss