Bzyk powiedzial:
>:odnosnie ankiet, juz bylo pytanie o najlepsza gre np. - zajrzyj do archiwum ankiet. Poza tym nie widze na razie sensu publikowania ankiet, bo nie ma sposobu 100%-ego, aby uchronic sie przed nieuczciwym glosowaniem, a sa osoby, ktore nagminnie probuja mi uprzykrzyc zycie
ok, zrozumialem
to tez Bzyka autorstwa:
>:Emotikony: spis jest dostepny w HELP/FAQ, dwie ikonki jeszcze nie dzialaja ok, jak znajde czas naprawie to.
ok, dzieki
i to:
>:A jesli chodzi o nowe, nie wiem czy to ma sens. Jak bedzie przynajmniej kilka glosow ZA, to wowczas zaczne sie nad tym zastanawiac.
czepiam sie, bo niektore mordki wykazuja zadziwiajace podobienstwo do tych z gg, a to nie jest zbyt oryginalne

jedna natomiast calkiem mi w pewnych momentach nie pasuje, a chcialbym, zeby dostepna byla ta odpowiednia dla takich sytuacji. mowie o : P czyli

wie ktos, o czym mowie?
>:Odnosnie dostepnosci na GG, tak wlasnie jest. Jesli ktos jest dostepny i ma w profilu swoj numer GG, to widoczna jest zolta ikonka. Jesli jest niedostepny, czerwona.
eeee, u mnie NIE jest

czemu? czy to moze miec zwiazek z byciem za sciana ogniowa?? chyba nie... zreszta zielonego nie mam.