Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: forum, usprawnienie #2  (Przeczytany 1270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Slay_

• Gość
forum, usprawnienie #2
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Lutego 2003, 02:55 »
Panie Bzyku, co Pan powie na to, zeby emuserwis okocic o kilka sond?? niech by my wszystkie wytenrzyly nasze kasztany i wydumaly, o czym to te sondy byc by mialy. ":my": znaczy sie nie wy, albo na poczatek niech bedzie wy. po co zapychac forum tym, ktora gra jest naj, jesli mozna wymalowac miniankiete i dowiedziec sie tego samego w ten szybszy sposob? dajcie glosy ludziska, bo moze takie sondy byly by kul

Slay_

• Gość
forum, usprawnienie #2
« Odpowiedź #16 dnia: 17 Lutego 2003, 01:20 »
Bzyk >:>:

panie Webmasterze serwisu Emu64, chcialbym ujrzec na raz wszystkie emotikony dostepne tu na forum. ile ich jest lacznie? pomyslalem sobie, ze mozna by je nieco zreformowac. gdzies na forum jest spis czesto uzywanych skrotowcow, czemu nie moglyby z nich uzywane najczesciej miec graficznych odpowiednikow, jak w gg. nie mowie tu bynajmniej o kopii takowych z tegoz komunikatora, lecz o calkiem nowych, niekoniecznie oryginalnych, ale wlasnych serwisowi i forumowi emu64
wiem, ze to dla kogos moze byc szukaniem dziury w calym, albo dopieldalaniem sie do tak nieistotnych szczegolow. nie zwazajac jednak na to, stwierdzam nie tyle potrzebe, ile fajnosc faktu (gdyby takowy zaistnial) wprowadzenia nowych mordek.

ps. podtrzymuje swoje wypowiedzi #12 i #15 i rzecz jasna, nadal czekam reakcji na nie osob zainteresowanych.

Slay_

• Gość
forum, usprawnienie #2
« Odpowiedź #17 dnia: 17 Lutego 2003, 02:28 »
ponadto nie bylo by nie madrze, gdyby istniala sposobnosc widzenia w profilu kazdego forumowicza, czy jest on, jesli jest, w danej chwili dostepny na gg, czy tez nie. mozliwe jest to to do wykonania, panie B.?

aha! i jeszcze jedno, tak dla pewnosci.

upierdliwi >:>: kazda poruszana tutaj przeze mnie kwestie przedkladam panu B., rzecz jasna jedynie jako pewna propozycje, ktora juz bez mojej ingerencji i namowy jest pozniej rozpatrywana i o ktorej realizacji decyzje podejmuje samowolnie sam pan B.
prosze sie wiec nie czepiac ani mnie, ani tym bardziej webmastera, jesli jakas zmiana z tych, ktore tu proponuje przypadkiem zostanie przez neigo wprowadzona. jesli istnieja jakies sprzeciwy, niech osoby, ktore sa ich zrodlem wypowiedza sie, tak aby, nie daj boze! , decyzja o wdrozeniu jakichs reform nie byla spowodowana zachcianka jednej persony (o sobie)

hehe

eXbee_

• Gość
forum, usprawnienie #2
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Lutego 2003, 13:56 »
Slay: odnosnie ankiet, juz bylo pytanie o najlepsza gre np. - zajrzyj do archiwum ankiet. Poza tym nie widze na razie sensu publikowania ankiet, bo nie ma sposobu 100%-ego, aby uchronic sie przed nieuczciwym glosowaniem, a sa osoby, ktore nagminnie probuja mi uprzykrzyc zycie  

Emotikony: spis jest dostepny w HELP/FAQ, dwie ikonki jeszcze nie dzialaja ok, jak znajde czas naprawie to. A jesli chodzi o nowe, nie wiem czy to ma sens. Jak bedzie przynajmniej kilka glosow ZA, to wowczas zaczne sie nad tym zastanawiac.

Odnosnie dostepnosci na GG, tak wlasnie jest. Jesli ktos jest dostepny i ma w profilu swoj numer GG, to widoczna jest zolta ikonka. Jesli jest niedostepny, czerwona.

Slay_

• Gość
forum, usprawnienie #2
« Odpowiedź #19 dnia: 17 Lutego 2003, 14:05 »
Bzyk powiedzial:

>:odnosnie ankiet, juz bylo pytanie o najlepsza gre np. - zajrzyj do archiwum ankiet. Poza tym nie widze na razie sensu publikowania ankiet, bo nie ma sposobu 100%-ego, aby uchronic sie przed nieuczciwym glosowaniem, a sa osoby, ktore nagminnie probuja mi uprzykrzyc zycie    

ok, zrozumialem

to tez Bzyka autorstwa:

>:Emotikony: spis jest dostepny w HELP/FAQ, dwie ikonki jeszcze nie dzialaja ok, jak znajde czas naprawie to.

ok, dzieki

i to:

>:A jesli chodzi o nowe, nie wiem czy to ma sens. Jak bedzie przynajmniej kilka glosow ZA, to wowczas zaczne sie nad tym zastanawiac.  

czepiam sie, bo niektore mordki wykazuja zadziwiajace podobienstwo do tych z gg, a to nie jest zbyt oryginalne jedna natomiast calkiem mi w pewnych momentach nie pasuje, a chcialbym, zeby dostepna byla ta odpowiednia dla takich sytuacji. mowie o  : P czyli wie ktos, o czym mowie?

>:Odnosnie dostepnosci na GG, tak wlasnie jest. Jesli ktos jest dostepny i ma w profilu swoj numer GG, to widoczna jest zolta ikonka. Jesli jest niedostepny, czerwona.

eeee, u mnie NIE jest czemu? czy to moze miec zwiazek z byciem za sciana ogniowa?? chyba nie... zreszta zielonego nie mam.