Opisujcie więcej gier na Commodore, bo inaczej mój sąsiad atarowiec zje mnie żywcem
Jeśli ktoś pisze do was, że piszecie za dużo o Atari XL/XE, to wyślijcie go do morza za pomocą dolnopłuku
poczytność SS wzrośnie jak wydrukujecie tym sprzedawczykom od Atari XP-kowe zdjęcie IBM`a
Wymienię 4 Atari na używaną Amigę, ponieważ jest to oznaka biedy i byłego systemu
Chyba już wiecie, że Atari można spuścić w klozecie
Tu radio MK (mortal kombat); minęła właśnie godzina 18:30 - informacja dla atarowców i plejstejszynowców - trójkącik, kwadracik, kółeczko, krzyżyk, laseczka, patyczek, laseczka...
No to po maluchu, rzekł atarowiec wyciągając reszty iXeLki z sieczkarni
Co znaczy skrót Atari-PC - Atari Personal Calculator
Siedzi atarowiec przy swoim cudownym kalkulatorze i mówi do siebie: myślę więc jestem i zniknął
Atari wcześnie rozpoznane jest uleczalne
Czym się różni atarowiec od Wojaka Szwejka? Szwejk jedynie udawał, że jest głupi!
Sratari 65XE - Dziad XL
Soczek z Atari (Soccer Atari)
Mam Atari 65XE i poza nim nic mnie nie interesuje (mgliście widzimy twoją przyszłość)
Czy gry takie jak Fighter Bomber umią latać na Atari? (pewnie umią, ale się nie mieszczą)
ASSembler jest trudny jak Atari do polubienia; o, kombat mortalowaty!
Oto nowość - Atari z systemem T.A.E.D. TURBO 2000, który skutecznie nie pozwala wgrywać gier, możesz wgrywać, wgrywać i wgrywać, i i tak nic nie jest wgrane
Atarynkowe mortal-pokery to największy partacki kicz, jaki mógł dokonać żółty człowiek w historii swojego istnienia
Kto wtrynił do SS Atarynkę??? dźwięk jak widelcem po szybie, a grafika jak rozjechana żaba w drugim tygodniu rozkładu
Atarixy jeszcze żyją, je je je!
Nie lubię dwóch rzeczy: 1. uprzedzeń, 2. Atarowców. Szkoda, że nie mają swojego miasta, bo gdyby pchły mogły świecić to mielibyśmy drugie Las Vegas
Jestem nieszczęśliwym nosicielem wirusa Atari, lekarz jako lekarstwo przepisał mi PC-XP