Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Scenowanie ->: brawo Panowie :)  (Przeczytany 1648 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rabbi_

• Gość
Scenowanie ->: brawo Panowie :)
« dnia: 08 Lipca 2002, 19:59 »
Witam,
ja jestem bardzo...hmm, powiedzmy, zaskoczony tym, co czytam w niektorych postach na tym forum.
Zarowno mile jak i ... niezbyt mile....

Jedno co mnie cieszy: ludzie utrzymuja kontakty. Wyrazaja to z wieksza, badz mniejsza sympatia, ale  
utrzymuja...

Rzecz, ktora mnie zadziwia: niektore teksty az raza brakiem zyciowego realizmu... ale coz, pewnie tak  
musi byc...

W kazdym razie pozdrawiam wszystkich i postaram sie bacznie sledzic losy emu64 w nadziei spotkania  
tutaj jakichs starych dobrych znajomych...

anty_lepper_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipca 2002, 13:27 »
>:ja jestem bardzo...hmm, powiedzmy, zaskoczony tym, co czytam w niektorych postach na tym forum.
>:Zarowno mile jak i ... niezbyt mile....

no, nie kazdy pisze madre rzeczy, moze kolej na ciebie ?  

>:Rzecz, ktora mnie zadziwia: niektore teksty az raza brakiem zyciowego realizmu... ale coz, pewnie tak musi byc...

mozesz napisac o co ci chodzi ?

>:W kazdym razie pozdrawiam wszystkich i postaram sie bacznie sledzic losy emu64 w nadziei spotkania tutaj jakichs starych dobrych znajomych...

kto szuka, ten znajdzie. Powodzenia

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Lipca 2002, 14:57 »
>:>: no, nie kazdy pisze madre rzeczy, moze kolej na ciebie ?  

rzeczy mile, czy niezbyt mile nie musza byc madre...   kolej na mnie?? a co to jest koncert zyczen?

>:Rzecz, ktora mnie zadziwia: niektore teksty az raza brakiem zyciowego realizmu... ale coz, pewnie tak musi byc...  

>:>:mozesz napisac o co ci chodzi ?  

np. o zabijaniu sie za c64.. o jakichs smiesznie umotywowanych sentymentach... itp. to wg Ciebie jest normalne?

anty_lepper - to twoja prawdziwa ksywa? czy skrywa sie pod nia ktos o innym nicku... pytam z ciekawosci...

anty_lepper_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Lipca 2002, 19:07 »
>:>:>: no, nie kazdy pisze madre rzeczy, moze kolej na ciebie ?  
>:rzeczy mile, czy niezbyt mile nie musza byc madre...   kolej na mnie?? a co to jest koncert zyczen?

zalozyles watek, zarzucasz niski poziom tekstow, ale dokladnie nie piszesz o co ci biega. No wiec ?

>:>:>:mozesz napisac o co ci chodzi ?  
>:np. o zabijaniu sie za c64.. o jakichs smiesznie umotywowanych sentymentach... itp. to wg Ciebie jest normalne?

ja tak nie pisze. c64 to c64. czasami zagladne na ta stronke, nic poza tym. Wole moja dziewczyne :->:

>:anty_lepper - to twoja prawdziwa ksywa? czy skrywa sie pod nia ktos o innym nicku... pytam z ciekawosci...

o jakim innym nicku ? To jest moj nick. A co to za roznica w ogole ? Ty masz nick Rabbi, nie znam Ciebie w ogole. Zapytam podobnie: to Twoja prawdziwa ksywa ?

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Lipca 2002, 19:37 »
anty_lepper >:>: masz prawo nie znac Rabbiego, ale to znany na C64 muzyk, tzn. ":byly": muzyk

Rabbi >:>: moze uscislisz problem niskiej jakosci tekstow? Tak zeby kazdy mogl to przemyslec ?

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Lipca 2002, 20:59 »
Cze Bzyku,

ja nie napisalem o niskiej jakosci tekstow! jak znajdziesz to w moim poscie to zacytuj  i mozesz bluzgac do konca zycia...

wyrazilem jedynie moja prywatna opinie, ze niektore posty na odleglosc ":czuc": chorym (czyt. nie przystajacym do rzeczywistosci) sentymentem, oddaniem, fanatyzmem... czy jak to tam nazwac...
ale to prywatna sprawa kazdego z osobna - tak jak i moja opinia na ten temat...

I nie bede tutaj wskazywal konkretnych wypowiedzi niektorych osob, bo nie chce wywolywac zbednego zamieszania (patrz post o dyskach Compoda --->: btw. strzalka Romek!) bo nie o to mi chodzi.... zreszta ktos kto sledzi to forum sam zauwaza pewne rzeczy, tendencje, i jako inteligentny zapewne osobnik ma swoje przemyslenia i nie wiem czy potrzebne jest ":dokladanie oliwy do ognia": z mojej strony....

Pozdro,

Rabbi

Ps. wiesz, ostatnio ze Spoonem bylismy w knajpie i kto wie czy Medium nie bedzie reaktywowane... moze nie bedzie dem i zadnych kolekcji, ale pojedyncze produkcje powinny sie ukazywac! Ten czlowiek naprawde wciaz rysuje!!!  
A i mnie kusi dokonczyc PlayStara na starym poczciwym komie  ale pare rzeczy musialbym sobie przypomniec...
(btw. jak znajde chwile czasu to przesle ci wersje demo do archiwum, ok ?)

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Lipca 2002, 12:32 »
>:A i mnie kusi dokonczyc PlayStara na starym poczciwym komie  ale pare rzeczy musialbym sobie przypomniec...
>:(btw. jak znajde chwile czasu to przesle ci wersje demo do archiwum, ok ?)

ok, podsylaj Chetnie przejrze, a na przyszlosc chetnie opublikuje wszystko z Medium na emu64.pl/c64.pl.

Condic_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Grudnia 2002, 14:17 »
To koncz fredzlu tego PlayStara i bedzie git! A Medium i tak nie reaktywujesz bo tylko jest Spoon chetny, nikt inny czasu nie ma....

Condic_

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Grudnia 2002, 14:20 »
Faktem jest, ze Spoon nadal rysuje - i to calkiem niezle -  ....   Pozdrowienia dla niego  
(DJ Spoon) he he... A Kulfon a reszta co z nimi ??

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 09 Lipca 2002, 20:48 »
>:>: zalozyles watek, zarzucasz niski poziom tekstow, ale dokladnie nie piszesz o co ci biega. No wiec ?  

jaki niski poziom. czlowieku?? czy ty piszesz o tym co czytasz, czy o tym co chcialbys czytac??? w ktorym miejscu napisalem ze niski poziom...?

>:>: ja tak nie pisze. c64 to c64. czasami zagladne na ta stronke, nic poza tym. Wole moja dziewczyne :->:  

Nie wszystko kreci sie wokol ciebie... ja nie napisalem ze ty tak piszesz, tylko ze niektore posty na tym forum wygladaja dla mnie tak a nie inaczej...

>:>: o jakim innym nicku ? To jest moj nick. A co to za roznica w ogole ? Ty masz nick Rabbi, nie znam Ciebie w ogole. Zapytam podobnie: to Twoja prawdziwa ksywa ?

pewnie, jak dla mnie zadna roznica, pytalem z ciekawosci (tak przeciez pisalem)... A ty mnie nie znasz... no coz... moze tak byc...  zakonczylem aktywne scenowanie jeszcze za czasow jak ty po drabinie na dywan wchodziles, wiec mogles o mnie nie slyszec...  
Nie zrozum mnie zle, jest mi to po prostu obojetne... ale jesli pytales rowniez z ciekawosci to odpowiem tak: nicka Rabbi uzywam obecnie tylko i wylacznie z jednego powodu, a mianowicie ewentualnego odswiezenia kontaktow z ludzmi, z ktorymi znalem sie za czasow ":pobytu": wsrod aktywnych scenowiczow...

W kazdym razie jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich - czekam na posty od starych, dobrych znajomych pod rabbi@c64.pl

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Lipca 2002, 12:01 »
chlopaki z Elysium juz do Ciebie pisza. Tak mi mowli przynajmniej.

ps. Pozdrow Bule i jego pantofle.

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Lipca 2002, 14:08 »
czekam, z checia odswieze kontakty...
Na dzien dzisiejszy niestety cisza... :(  no, ale nie podejrzewam ich o szerzenie nieprawdy, wiec czekam...

Rabbi

ps.  Jak sie bede z nim widzial, to przekaze...

Smalltown Boy_

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 12 Lipca 2002, 01:50 »
Rabbi - milo Cie przeczytac (hihi), nie tak dawno wysylalem muzyczki wyrypane z Rabbi Music Cool\'ection (dobrze pamietam miano?...) do HVSC. Co prawda Cie nie znam, ale kolekcje zrobiles dobra, wiec przyjmij gratulacje

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Lipca 2002, 08:15 »
dzieki...  
HVSC? - co (lub  kto) to jest ? sorry, ale nie orientuje sie w obecnych ukladach...

Rabbi

Smalltown Boy_

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Lipca 2002, 01:02 »
HVSC = kolekcja wyrznietych muzyczek z C64 w formacie .sid. Duza - jakies 19000 tytulow. Zobacz:
www.hvsc.c64.org
Polecam i pozdrawiam