>:>: zalozyles watek, zarzucasz niski poziom tekstow, ale dokladnie nie piszesz o co ci biega. No wiec ?
jaki niski poziom. czlowieku?? czy ty piszesz o tym co czytasz, czy o tym co chcialbys czytac??? w ktorym miejscu napisalem ze niski poziom...?
>:>: ja tak nie pisze. c64 to c64. czasami zagladne na ta stronke, nic poza tym. Wole moja dziewczyne :->:
Nie wszystko kreci sie wokol ciebie... ja nie napisalem ze ty tak piszesz, tylko ze niektore posty na tym forum wygladaja dla mnie tak a nie inaczej...
>:>: o jakim innym nicku ? To jest moj nick. A co to za roznica w ogole ? Ty masz nick Rabbi, nie znam Ciebie w ogole. Zapytam podobnie: to Twoja prawdziwa ksywa ?
pewnie, jak dla mnie zadna roznica, pytalem z ciekawosci (tak przeciez pisalem)... A ty mnie nie znasz... no coz... moze tak byc... zakonczylem aktywne scenowanie jeszcze za czasow jak ty po drabinie na dywan wchodziles, wiec mogles o mnie nie slyszec...
Nie zrozum mnie zle, jest mi to po prostu obojetne... ale jesli pytales rowniez z ciekawosci to odpowiem tak: nicka Rabbi uzywam obecnie tylko i wylacznie z jednego powodu, a mianowicie ewentualnego odswiezenia kontaktow z ludzmi, z ktorymi znalem sie za czasow ":pobytu": wsrod aktywnych scenowiczow...
W kazdym razie jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich - czekam na posty od starych, dobrych znajomych pod
rabbi@c64.pl