Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: KONTAKT ;)  (Przeczytany 1013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

micek64

• Gość
KONTAKT ;)
« dnia: 11 Maja 2003, 11:44 »
 Cześć!
 Poszukuję osoby (bądĽ osób ) które podobnie jak ja, giercują jeszcze po nocach na C-64 . Hihi... czekam na maile   micek64@o2.pl

aze

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Maja 2003, 00:56 »
 Zakladam ze wszyscy (no moze prawie) tutaj giercuja troche po nockach   Czyz nie?

Reiter

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maja 2003, 14:29 »
 Ja tam śpię po nocach, choć podobno to niezdrowe. A jak nie mogę zasnąć, to świecę latarką przez okno i sprawdzam, kto jeszcze nie zasnął.    

Tylko nie wierzcie w te brednie :) Hahaha.

aze

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maja 2003, 15:59 »
 buhaha Twoj humor w ostatnich dniach mnie rozbraja   max polewka.

Kratylos

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2003, 15:34 »
 poniewaz moj pc`etyn znow nawalil ja grywam caly czas na c 64 ten weekend ma mzamiar grywac na nim calyy czas :)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Maja 2003, 19:54 »
 granie po nocach... mile wspomnienie przeszlosci :)

~maniacsoft@wp.pl#*#pawel

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Maja 2003, 17:28 »
 Ja giercuje ażmi wychodzą    
 i jest    
 Napiszcie do mnie jeśli lubicie grać na c64 poszukiwanie i wymiana kaset i doswiadczen  

~kg1980@poczta.onet.pl#*#OSH

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Maja 2003, 15:54 »
 Ech,granie po nocach...
 Pamiętam, jak się tłukło do drugiej, albo trzeciej w nocy w ELITE. To były czasy... Jak kupiłem Amigę, pokasowałem wszystkie kasety z grami. Bardzo tego żałuję:((. Na mojej A1200 emulator C-64 chodzi zddecydowanie za wolno. Posciągałem chyba 1000 albo 2000 gier do c-64 i teraz tłukę w to w robocie na blaszance:( Jak tylko kupię Pegasosa, i zainstaluję emulator, to wreszcie odżyję. BTW. Podobno na którejś niemieckiej stacji, przed ichniejszą dobranocką reklamują \'komputer dla dzieci\'. Zgadnijcie jaki:)

aze

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Maja 2003, 17:51 »
 Oh pamietam czasy jak na mojej A1200/040 odpalalem emulatory c64. Byly to piekne czasy , lecz niestety AGA nie nadaje sie raczej do tego :( Maksymalnie udawalo mi sie uzyskac 40% szybkosci w magic64 ale mialem tez jakis emulatorek na ktorym gry z serii dizzy chodzily 100%,  niestety juz nie pamietam nazwy. Nie byl on moze jakis super dopracowany, malo co na nim chodzilo ale jak juz poszlo to smigalo :) Dzis pozostaje WinUae bo niestety na linuxowym Uae niewiele sie da zrobic.
 Amiga rulez.  

Reiter

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Maja 2003, 10:11 »
 Pamiętam, że moją najbardziej ulubioną grą był Silent Service. Miałem to na kasecie, dogrywało się w Novaload. PóĽniej udało mi się to zdobyć na dysku. To dopiero było granie ! Zawsze lubiłe grę Ace of aces, Green berets, Platoon (w podziemiach). Było tego więcej, teraz nie będę wszystkiego wymieniał.

Hans Uhrmacher

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #10 dnia: 30 Maja 2003, 15:50 »
  Stare dobre czasy... granie do świtu... a potem do szkoły . Gdzie te lata młodości . Teraz trzeba ciężko na kawałek chleba zapracować. Ale czasem warto poszaleć do rana i pokazać szefowi nieogoloną gębę i przekrwione oczęta

aze

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #11 dnia: 30 Maja 2003, 22:21 »
 Hans ty uzywasz irca czasami? Wpadnij no na kanal #c64power , pogadamy o starych czasach i o nowych tez.

Hans Uhrmacher

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #12 dnia: 02 Czerwca 2003, 12:23 »
 Nie używam zbyt często ale spóbuję. W robocie mogę czasem coś wysmarować na forum. W domu cierpię przez modem z TP S.A. bo net przez kablówkę dostanę dopiero na początku 2004 roku. W łeb sobie można strzelić ...

~#*#big burak

• Gość
KONTAKT ;)
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Czerwca 2003, 12:21 »
 DUJĘ na mojim C64 prawie wkarzdej wolnej chwili a że już są wakacje będe zozgrzewał commadorka do czerwoności.hej!!!!!!!!!!!!!