Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic  (Przeczytany 1943 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Stycznia 2012, 13:47 »
No i bym apelowal tak jak zyga o nie umieszczanie symbolow religinych.... mozemy sie spotkac z ostracyzmem pielgrzymkowym vel najazdem moherow na party place. Tadzio rydzyk ziomal wiec wiem co mowie \"Wink\"

Z takich pomyslow okolo krzyzowych moznaby zorganizowac wycieczke dla chcacych (pol + foregin) po czestochowie, samochody sa moze byc nawet dahau.... zamiast rysowania sfastyk \"Razz\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Stycznia 2012, 17:31 »
Silesia Party - Kmicic Edition. Atak ktory spowodowal niemal upadek party zostanie odparty w Czestechowie

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 27 Stycznia 2012, 17:41 »
Szwedzi placa podwojnie.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #33 dnia: 09 Lutego 2012, 22:38 »
Co slychac w organizacji party?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Lutego 2012, 00:00 »

kisiel napisal:
Co slychac w organizacji party?

Miejsce i sprzet jest, 18.02.2012 mam sie spotkac z Rafem i Volcano aby omowic szczegoly typu strona, grafika, pozostaje ustalic date, a potem bedzie tylko wykonawstwo, czyli umieszczanie informacji na stronach.

Potrzebny bedzie ktos, kto zakoduje invitke na C64. Jesli ktos z forumowiczow czulby sie na silach wykonania takiej (prostej, liczy sie, ze bedzie) to prosze o kontakt na priv.

Prosze tez o propozycje miejsc (glownie chyba stron www, w tym for), gdzie nalezy zamiescic party info. Poskladam sobie z tego liste. Nie kojarze wszystkich zasadnych stron, dlatego prosze o pomoc w tym zadaniu.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Lutego 2012, 15:20 »
ogolnie oferuje miejsce na hosting (az.pl) za frajer.

Dotyczy to kazdej incjatywy scenowej.

pajda

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Lutego 2012, 19:34 »
Przynajmniej bedzie wiadomo, gdzie jest krzyz \"Wink\"
Fajny pomysl z Czestochowa, jestem za i zaszczyce swoja obecnoscia, a co! \"Wink\"

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Lutego 2012, 19:51 »

elban napisal:
ogolnie oferuje miejsce na hosting (az.pl) za frajer.
Dotyczy to kazdej incjatywy scenowej.

Poprzednia moja odpowiedz jakos nie widnieje w tym watku, wiec napisze posta ponownie.

Dzieki za propozycje. Z hostingiem, mysle, nie byloby problemu. Chodzilo mi o cos innego.

Mianowicie nie znam wszystkich portali/for, na ktorych mozna by wrzucic ogloszenie o party. Na poczekaniu przychodzi mi do glowy kilka (np. c64scene.pl, ppa.pl, modules.pl, scene.org, c&afan). Dlatego prosze o nadsylanie mi na priv (albo w tym watku) propozycji stron www, na ktorych mozna by wrzucic ogloszenie o party. Ja sobie potem taka liste scale i gotowe txt info dalbym komus do powrzucania na te strony/fora. \"Smile\" Mysle, ze wszystko teraz jasno i optymalnie precyzyjnie opisalem. \"Smile\"

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 20 Lutego 2012, 22:54 »
No, to z Rafem i Volcano pogadane, pewne detale ustalone.

Nazwa party zostaje Silesia Party 6.

Termin najprawdopodobniej bedzie na poczatku lipca, bo pod koniec wrzesnia to by z X\'em moglo konkurowac i bo chlopakom tak wyszlo tylko dlatego, ze musieli sie pomiescic w kalendarzu klubu z koncertami. Jak niczego takiego nie musze, a latem cieplej i ognicho i jakies hulanki na dworze mozna by przy okazji wyczarowac, takze poczatek lipca, zanim sie ludzie na wakacje rozjada (albo jak wroca z szybkich czerwcowych) bylby IMHO w sam raz jak nie lepiej.

Ewentualne za lub przeciw zglaszac prosze w tym watku. \"Smile\"

Fotki miejscowki i jakies kilka slow opisu to mysle, ze bedzie sens dopiero na stronce zamieszczac, takze wszystko w swoim czasie.

Z innej beczki to dzieki za propozycje portali do zamieszczania na nich ogloszen o party i prosze o jeszcze.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Lutego 2012, 10:58 »
Jak dla mnie poczatek lipca pasi.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Lutego 2012, 11:19 »
Mnie tez odpowiada termin.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Lutego 2012, 00:00 »
dla mnie tez. lepszy niz wrzesien.

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 21 Lutego 2012, 13:58 »
http://www.pouet.net/

Mozna jeszcze dodac jakies atarowskie portale, np.:

http://www.atari.org.pl/

booker__

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Lutego 2012, 17:20 »
Mam tajne info od Conrada, ze tez mu lepiej pasi lipiec, bo bedzie cieplej i termin bardziej oddalony od X.