Echem, niniejszym oglaszam wszem i wobec, co mi sie wymyslilo, a co Raf i Volcano z radoscia do wiadomosci przyjeli...
Kontynuacja Silesia party, w Czestochowie, 2012, termin zblizony do Silesia Party.
Mam dostep do salki koncertowej, gdzie akurat pomiesci sie troche luda, naglosnienie, rzutnik, ekran, wiec skoro SP5 bylo ostatnie z cyklu to czemu mialbym nie zrobic party?

Na tej samej posesji pokoje gdzie mozna sie przekimac, zadnych luksusow, ale podstawy sa.
Co fajne dla aspektu towarzyskiego - jest spore podworko z miejscem na ognisko, (ew. namiot jakby ktos mial taka fantazje), w miare niedaleko jest boisko na trawie.
Czas leci, wiec postanowilem juz dac pierwsze info o swoim zamiarze zrobienia party. W koncu przez ostatnie 13 lat troche imprez i koncertow zorganizowalem, to i na C64 party kolej przyjsc moze.

Chwilowo w dyskusji jest nazwa, bo najpierw chlopaki sie ucieszyli, ze mialoby sie nazywac Silesia Party 6, a potem troche zmienili zdanie (AFAIK jacys scenerzy z okregu katowickiego wyrazali opinie, ze \"Silesia\" nie pasuje do party w Czestochowie), ale mi to nie przeszkadza, bo to nie az tak wazne jakby sie party mialo nazywac.

W lutym mamy sie spotkac i obgadac temat dokladnie.
Dajcie znac w tym watku jak macie jakies propozycje co do terminu i nazwy.
Rowniez dajcie znac, gdzie proponowalibyscie zamiescic info o party, bo ja obecnie moge nie znac wszystkich stron/for C64 czy ogolnoscenowych. Z gory dzieki.