Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic  (Przeczytany 1907 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elban__

• Gość
Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Stycznia 2012, 17:07 »

Cytat:
Ja z mojej strony moge sie pojawic i gadac coby Raf nie wygladal jak ta pizda w krzakach na rozmowach na szczycie Wink

Cytat:
Elban, najpierw party musi sie odbyc, potem mozna myslec co dalej.

Kisiel, przy Tobie to nawet ja jestem cichym, spokojnym czlowiekiem, ktory malo mowi, odzywa sie tylko kiedy ma cos madrego do powiedzenia albo go zapytaja.

Zostales juz rzecznikiem prasowym Warlocka? Napisze Ci wprost:

- nie musisz sie wpierdalac w kazda rozmowe na tym forum.

tyle offtopicu.
---
Przenioslem durne posty kisiela i twoje odpowiedzi na Arene, proponuje zedytowac powyzsze i bedzie porzadek \"Smile\" NTR

Warlock - odpowiedz prosze. Pytam, bo jezeli masz chociazby zamiary organizowac party cyklicznie to zrewiduje swoje plany robienia party w 2013. Od poczatku mowilem, ze jezeli bedzie ktos chetny do robienia imprezy o ja ustepuje miejsca i zglaszam sie ewentualnie do jakies pomocy (jezeli jest potrzebna). Wydaje mi sie, ze jest miejsce na tylko jedno party w roku.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Stycznia 2012, 17:44 »

kisiel napisal:
Elban, najpierw party musi sie odbyc, potem mozna myslec co dalej.

Kisiel trzeba myslec przyszlosciowo \"Very

joodas__

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Stycznia 2012, 20:21 »
Moze byc kontunuacja czyli Silesia 6, jezeli orgowie poprzednich edycji Silesii nie maja nic przeciwko:)

Dobrze by bylo gdyby termin byl gdzies we wrzesniu, jak jest jeszcze w miare cieplo.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Stycznia 2012, 20:45 »
Ja tez jestem za Silesia.
w sumie to chyba niecale 80km od poprzedniej edycji \"Wink\"

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Stycznia 2012, 07:37 »
Z mojej strony mozna liczyc na jakies fanty na nagrody (vide Sile5ia). Zakladajac, ze nie zmienie pracodawcy \"Smile\"

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Stycznia 2012, 10:39 »

elban napisal:
Fotanna party \"Wink\"

Skoro ekipa jest podobna tylko wzmocniona Warlockiem i klimat mialby sie zgadzac to dlaczego nie mialo by sie nazywac Silesia?

Warlock - planujesz to party zrobic raz, robic je co roku, czy raz na dwa lata?

Dzieki za odpowiedz co do nazwy.

Na razie planuje na 2012, nie zastanawialem sie jeszcze nad cyklicznoscia, wiec po prostu nie wiem. Edycja 2013 zalezalaby glownie od 3 rzeczy: dostepu do miejscowki, czasu nie zajetego przez jakies zawodowe czy inne sprawy, checi. Jakbym mial chec zrobic party to bym nie pozwolil zbytnio dominowac przeciwnosciom tylko bym zrobil. Niemniej o cyklicznosci pomysle PO party, a tak szczerze mowiac to juz sie ucieszylem na party, ktore zapowiadales na 2013, wiec rob spokojnie, tym bardziej, ze ja \"nie wiem czy bede organizowal w 2013\", a Ty juz wiesz. \"Smile\" Zglosiles sie pierwszy na 2013, wiec jakby terminy mialy nam sie najsc przy ew.cyklicznosci to logicznie rzecz biorac masz pierwszenstwo. \"Smile\" Tak to widze i cos mi sie teraz kojarzy, ze od poczatku tak myslalem.

A czy rzeczywiscie tylko jedno party w roku wystarczy? \"Wink\" Hmm, w czasach kiedy jest potrzebny pretekst aby oderwac sie od codziennych obowiazkow i spotkac ze scene friends to niektorym moze byc malo tych \"pretekstow\" na rok. \"Wink\" To moje osobiste zdanie oczywiscie. Tak czy siak - nie widze problemu czy bedzie jedno czy dwa party - tak dobrze i tak dobrze. \"Smile\"

booker__

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:17 »
Silesia 6(66) - Black Madonna edition!

elban__

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:24 »
dzieki za odpowiedz. super. mysle, ze to temat na oddzielna (wazna) dyskusje czy mamy w Polsce miejsce na dwa party w roku - nie tylko pod katem frekwencji ale i produkcji.

powodzenia, i jezeli moge jakos pomoc to pomoge \"Wink\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:24 »
Booker, pojechales... Madonna nie przyjedzie mamy za skromny budzet.

Moze tak jednak na spokojnie SP6, piernik 6.66 byl ale nie to mi sie raczej kojarzylo z pojemnoscia \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:28 »
@kisiel, w ogole Czestochowa na Slasku \"Laughing\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:38 »

booker napisal:
@kisiel, w ogole Czestochowa na Slasku \"Laughing\"

To tak jak North Party w W-wie, szczegolnie jest to ciekawe dla finow, norwegow i szwedow... \"Wink\"

Co do dwoch party to moze byc letnie (all inclusive) i SP (zimowe?), gitara no nie?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:47 »
Kisiel znowu sie czepiasz, a czy to az takie wazne czy nazwa pokrywa sie z miejscem party?Grunt, zeby byla to udana impreza.
Kisiel cos sie zrobil taki zgred? \"Very
czepliwy do bolu.

A co do zimowego party to mysle, ze frekwencja nie dopisze, pamietacie North 3 i 5? taki meeting wyszedl choc bylo super.

Elban:juz nie zmieniaj zdania o party w 2013 bo ja do puszki zbieram juz na ten cel!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 27 Stycznia 2012, 11:59 »
kasiu mam pytanie, czy zrozumialas kto sie czepia?
Zaczynaja sie jak widac problemy polityczne, co napisze to sie czepiam.
wiec jeszcze raz:
Tak samo pasuje SP w Cz jak NP w W-wie jakos nikt z tego problemow nie robil. SP6 = marka sprawdzona, ci sami organizatorzy + CJ.

kmeg__

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 27 Stycznia 2012, 00:00 »
Wg regionalizacji fizycznogeograficznej Czestochowa lezy w prowincji Wyzyna Slasko-Krakowska i ma calkowite prawo do noszenia nazwy Silesia Party! W mezo i makroregiony nie ma co wnikac \"Wink\"

booker__

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Stycznia 2012, 13:41 »
W kazdym razie lepiej zrobic jako Silesia 6 IMHO.

Najwyzej co narazimy sie na zamach ze strony separatystow Czestochowskich zadajacych wyzwolenia jej spod panownictwa slaskiego
http://www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?t=4033

Kto ich tam wie, 2012 jest, Silesia Party mialo juz nie byc,  to powstanie Czestochowskie tez moze byc \"Smile\"