Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic  (Przeczytany 1945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CJ Warlock__

• Gość
Party w Czestochowie 2012 - czas najwyzszy aby zrobic
« dnia: 25 Stycznia 2012, 22:26 »
Echem, niniejszym oglaszam wszem i wobec, co mi sie wymyslilo, a co Raf i Volcano z radoscia do wiadomosci przyjeli...

Kontynuacja Silesia party, w Czestochowie,  2012, termin zblizony do Silesia Party.

Mam dostep do salki koncertowej, gdzie akurat pomiesci sie troche luda, naglosnienie, rzutnik, ekran, wiec skoro SP5 bylo ostatnie z cyklu to czemu mialbym nie zrobic party? \"Wink\" Na tej samej posesji pokoje gdzie mozna sie przekimac, zadnych luksusow, ale podstawy sa.

Co fajne dla aspektu towarzyskiego - jest spore podworko z miejscem na ognisko, (ew. namiot jakby ktos mial taka fantazje), w miare niedaleko jest boisko na trawie.

Czas leci, wiec postanowilem juz dac pierwsze info o swoim zamiarze zrobienia party. W koncu przez ostatnie 13 lat troche imprez i koncertow zorganizowalem, to i na C64 party kolej przyjsc moze. \"Smile\"

Chwilowo w dyskusji jest nazwa, bo najpierw chlopaki sie ucieszyli, ze mialoby sie nazywac Silesia Party 6, a potem troche zmienili zdanie (AFAIK jacys scenerzy z okregu katowickiego wyrazali opinie, ze \"Silesia\" nie pasuje do party w Czestochowie), ale mi to nie przeszkadza, bo to nie az tak wazne jakby sie party mialo nazywac. \"Wink\" W lutym mamy sie spotkac i obgadac temat dokladnie.

Dajcie znac w tym watku jak macie jakies propozycje co do terminu i nazwy.

Rowniez dajcie znac, gdzie proponowalibyscie zamiescic info o party, bo ja obecnie moge nie znac wszystkich stron/for C64 czy ogolnoscenowych. Z gory dzieki.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2012, 22:40 »
zajebiscie.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2012, 22:54 »
bede monotonna:
zajebiscie, jestem za!

sanctuary party \"Laughing\"

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:00 »
pielgrzymka party!\"Smile\"
bede na 100%, nawet myslalem o tej kontynuacji tradycji Silesii w weekend a tu bam! BEDZIE!! ZAJEBISCIE!
proponuje termin pierwszy weekend wrzesnia lub ostatni wakacji. hmm nie wiem jak to tam wyglada w kalendarzyku...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:11 »
krzyz party 2012 \"Smile\"
Jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewentualnie moge cos pomoc bo blisko.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:22 »
O, no to ja bardzo sie ciesze z takiej pozytywnej reakcji. \"Smile\" Dzieki za propozycje nazwy i terminu. Tez wlasnie o wrzesniu myslalem. Niemniej to jeszcze obczaje w oparciu o terminy innych parties.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:28 »
trzeba to obgadac z Rafem i Bookerem. Raf ma doswiadczenie w organizacji a Booker w prowadzeniu.... tfu tfu wodzirej w dupe jebany \"Razz\"

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

CJ Warlock__

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:41 »
To ja powiem otwarcie na czym rozmowy aktualnie stoja. Raf zgodzil sie pomoc w czyms malo wymagajacym na party, z Volcano mam pogadac o stronie www, a AFAIR Raf wspominal o Bookerze, ze albo juz wie o moim zamiarze party, albo ze moglbym z nim pogadac o poprowadzeniu jakiegos compo czy ogolnej pomocy \"wodzirejskiej\" wlasnie. \"Smile\" Teraz juz nie pamietam tego detalu rozmowy, ale chyba chodzilo o to drugie. \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Stycznia 2012, 23:50 »
No z Booker ma naturalne zdolnosci do nawijania wiec jako prowadzacy compo czy cokolwiek jest TYM czlowiekiem. Raf jadacy swoim polonezem przez knieje slaskich drozek jest tym kims co potrafi cos obgadac i zalatwic. Ja z mojej strony moge sie pojawic i gadac coby Raf nie wygladal jak ta pizda w krzakach na rozmowach na szczycie \"Wink\"

PS. Mam nadzieje ze NITRO stanie na wysokosci zadania i wspomoze inicjatywe conajmniej adekwatnie jak propozycja Elbana na 2013 rok !!!!

booker__

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Stycznia 2012, 12:06 »
Spoko nie ma problemu. Jezeli bede mogl przyjechac to z checia pomlaskam. \"Smile\"

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Stycznia 2012, 06:56 »
rewelka! lokalizacja wg mnie swietna, pasuje gites, zamelduje sie na pewno.
Tylko raz bylem w Czestochowie (nie na pielgrzymce, na MP na zuzlu \"Smile\" ale wspomnienia jak najbardziej pozytywne. Pisze sie rekami i nogami.

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Stycznia 2012, 07:42 »
Fajnie.
Sugeruje poczatek wrzesnia.
Nazwa - moze byc i Silesia.
W koncu i Czeladz i Bedzin to chyba nie Slask, tylko Zaglebie? \"Wink\"

A haslo party - MEDALIKI DO KONTROLI!

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Stycznia 2012, 08:55 »
Krzyz Party, czemu by nie. Lata temu bylo juz jakies party w Czestochowie i wspomnienia mam z niego mile.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 26 Stycznia 2012, 09:50 »
Fotanna party \"Wink\"

Skoro ekipa jest podobna tylko wzmocniona Warlockiem i klimat mialby sie zgadzac to dlaczego nie mialo by sie nazywac Silesia?

Warlock - planujesz to party zrobic raz, robic je co roku, czy raz na dwa lata?

zyga

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Stycznia 2012, 11:02 »
Mysle, ze mozna sie obejsc bez kpin z atrybutow wiary (takiej czy innej) ?
Jezeli chcesz, zeby uszanowali twoje poglady - uszanuj innych.