Meonlawel to inna para kaloszy. Do tego stopnia innych, że mimo założeń, że to będzie długofalowy projekt nie przypuszczałem takiej obsuwy. Sprawy potoczyły się tak a nie inaczej, musiałem zrezygnować z jakiegokolwiek siedzenia przy tego typu projektach. Wróciłem jednak do gry (dosłownie i w przenośni) z dwa / trzy miesiące temu, przearanżowałem strategię i nie piszę nic więcej o swoich planach. Jedynie wzmianka na stronie w razie ewentualnego feedbacku. Chcę zaskoczyć siebie i ludzi czymś niezłym. Więc cichosza.
Co do SMART to powiem Ci tak: przez to, że chcę żeby był specyficzny - powstało to subforum, na którym chciałem i nadal będę chciał zbierać opinie na różne pomysły. Realizuję w tym właśnie jeden pomysł, który sprawił, że gra nabrała rumieńca. Ale też tym samym powiązanie tego wszystkiego w jedną całość stało się zadaniem złożonym. A z tym SMART-em jest tak, że właśnie przez ambicję i dodawanie nowych ficzersów (których w wersji bejzikowej nie było), zrobił się z tego SMAR stąd ten poślizg. Postanowiłem zrobić coś krótszego w międzyczasie i tyla

.