Seba, zastanow sie nad tym co piszesz. Rzucasz insynuacjami a potem brniesz dalej w zaparte. I jeszcze chcesz wyznaczac co bede Ci pokazywal? Albo decydowac ze za nienoszenie identa mozna kogos blotem obrzucac.
Stary, no zastanow sie w jakiej jestes teraz sytuacji. Komus kto byl na zlocie publicznie zarzuciles ze zmyslil raport. Ktos Ci odpowiedzial spokojnie ze sie pomyliles a Ty dalej sie rzucasz zamiast przyznac do pomylki i po prostu przeprosic. Wystarczylo spytac po gg. A tak ja mam identa, bilety pkp w obie strony, jeszcze na dodatek rach. z kredytowki ktora placilem te bilety i za noclegi w Hostelu a na dodatek mam jeszcze ta transakcje na wyciagu w rachunku, tak samo jak i zakupy biletow i kupowanie zarcia z adresami sklepow w boatcity jako miejsce transakcji.

I dalej Ci za malo zeby po prostu powiedziec, \'sorry\'?
To samo z insynuacjami o banowaniu ludzi w magazynie. Rzucasz sobie tym radosnie bez zadnej odpowiedzialnosci za to co piszesz. Na scenialu jest mnostwo krytycznycznych opinii o tekstach i pomyslach np. w artcie \'Quo Vadis Amigo\' chocby gdzie jestem nazwany szczurem uciekajacym z okretu

W innym, ze pisze niegrzecznie tudziez chamsko. I chuj, nikogo za to nie banuje, wisza te komenatrze spokojnie.
Taki poziom dyskusji mozna stosowac jak sam wiesz w obie obie strony:) Otoz przerzucajac sie w tym stylu, na podobnym poziomie, ja tez moge napisac ze anonimowy Twoj kumpel mi wlasnie napisal po gg zes zbok, wspolzyjesz z kaczkami a kto o tym powie to go banujesz

)) I teraz ty udowadniaj mi ze nie jestes wielbladem. Widzisz juz czym rzecz? Jest pewien poziom absurdu, przy ktorym opadaja rece:-)
dla mnie eot, wlasnie z powyzszego powodu:-)
 :Opis: | |
 :Rozmiar: |  :58.27 KB |
 :Wyswietlen: |  :Plik sciagnieto 349 raz(y) |

|