Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Riverwash 2011 w Lodzi  (Przeczytany 2775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #45 dnia: 09 Września 2011, 15:53 »
Coraz gorzej z c64scene.pl ... Nawet flejmy nie powoduja znacznego wzrostu aktywnosci \"Sad\" Trzeba rozwalic jakiegos spectruma \"Smile\"

booker__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #46 dnia: 09 Września 2011, 15:57 »
A se myslisz zajebistego takiego mema to sie tak bezaktywnie robi, co, he?

\"Smile\"

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #47 dnia: 09 Września 2011, 16:03 »

booker napisal:
A se myslisz zajebistego takiego mema to sie tak bezaktywnie robi, co, he?

Booker mozna prosic po polsku? \"Smile\" No ni cholera... nie rozumiem

leming__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #48 dnia: 09 Września 2011, 16:07 »
@zielok A ty zajebistego se myslisz ze booker takiego ma he?
Ten post wyraza moja opinie w dniu dzisiejszym.Nie moze on sluzyc przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani kazdym innym nastepujacym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Offline c---n

• Level 5
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #49 dnia: 09 Września 2011, 16:53 »

zielok napisal:
Coraz gorzej z c64scene.pl ... Nawet flejmy nie powoduja znacznego wzrostu aktywnosci \"Sad\" Trzeba rozwalic jakiegos spectruma \"Smile\"

Mozna jeszcze napisac ze koledzy z sasiedniej sceny takrze pracujacej na 6502 to meska czesc ciala na CH... Ale to juz cwiczylem ... I jakos flame tak krotko trwal....

Drama-ty to na csdb fajnie wychodza... Tam wiecej kumatych no i STE sie tak latwo prowokuje....

Dla tego carrionpixels zrobie jako konkurencje dla innych stron scenowych \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #50 dnia: 09 Września 2011, 20:56 »
ok, za milosc do spektruma, Zielok ma u mnie jedyneczke w compo jak pis \"Wink\"
Tej ale dawajcie jakies pikantne szczegoly z RW.
Dlaczego Nitro sie zawiesil? Focha strzela?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #51 dnia: 10 Września 2011, 03:13 »

kisiel napisal:
ok, za milosc do spektruma, Zielok ma u mnie jedyneczke w compo jak pis \"Wink\"

Kisiel mam nadzieje, ze pierwsze miejsce a nie 1 punkt  \"Very

kisiel napisal:
Tej ale dawajcie jakies pikantne szczegoly z RW.
Dlaczego Nitro sie zawiesil? Focha strzela?

Foch -> http://www.miejski.pl/slowo-Foch (2 lub 3 wyjasnienie)? Jesli tak to prosze o bez pikantnych szczegolow z RW.

Offline Kisiel

• Level 7
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #52 dnia: 10 Września 2011, 07:55 »
Kurde no, czy RW stalo sie takim party na ktorym \"milosc do sceny\" dla jednych sie zaczyna a dla drugich konczy? Widze po reakcjach partyzantow, ze nawet boja sie przyznac kim sa i potem robi sie z tego \"wielka chryja\".
Od dzisiaj kto nie nosi wypisanych identow tego w ryja:)

PS. Zielok przeciez wiesz jaki jest system glosowania :P

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Corwin

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #53 dnia: 10 Września 2011, 11:35 »

kisiel napisal:
Od dzisiaj kto nie nosi wypisanych identow tego w ryja:)

No co ty Kisiel. Przeciez to takie fajne lanserskie: \"wszyscy mnie znaja, a kto nie zna to niech spierdala bo jestem vip, a w ogole to slawa mnie meczy i potrzebuje troche anonimowosci\" LOL.

Akira__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #54 dnia: 10 Września 2011, 00:00 »
Seba, zastanow sie nad tym co piszesz.  Rzucasz insynuacjami a potem brniesz dalej w zaparte. I jeszcze chcesz wyznaczac co bede Ci pokazywal? Albo decydowac ze za nienoszenie identa mozna kogos blotem obrzucac.

Stary, no zastanow sie w jakiej jestes teraz sytuacji. Komus kto byl na zlocie publicznie zarzuciles ze zmyslil raport. Ktos Ci odpowiedzial spokojnie ze sie pomyliles a Ty dalej sie rzucasz zamiast przyznac do pomylki i po prostu przeprosic. Wystarczylo spytac po gg. A tak ja mam identa, bilety pkp w obie strony,  jeszcze na dodatek rach. z kredytowki ktora placilem te bilety i za noclegi w Hostelu a na dodatek mam jeszcze ta transakcje na wyciagu w rachunku, tak samo jak i zakupy biletow i kupowanie zarcia z adresami sklepow w boatcity jako miejsce transakcji. \"Smile\" I dalej Ci za malo zeby po prostu powiedziec, \'sorry\'?

To samo z insynuacjami o banowaniu ludzi w magazynie. Rzucasz sobie tym radosnie bez zadnej odpowiedzialnosci za to co piszesz. Na scenialu jest mnostwo krytycznycznych opinii o tekstach i pomyslach np. w artcie \'Quo Vadis Amigo\' chocby gdzie jestem nazwany szczurem uciekajacym z okretu \"Wink\" W innym, ze pisze niegrzecznie tudziez chamsko. I chuj, nikogo za to nie banuje, wisza te komenatrze spokojnie.

Taki poziom dyskusji mozna stosowac jak sam wiesz w obie obie strony:) Otoz przerzucajac sie w tym stylu, na podobnym poziomie, ja tez moge napisac ze anonimowy Twoj kumpel mi wlasnie napisal po gg zes zbok, wspolzyjesz z kaczkami a kto o tym powie to go banujesz \"Wink\")) I teraz ty udowadniaj mi ze nie jestes wielbladem. Widzisz juz czym rzecz? Jest pewien poziom absurdu, przy ktorym opadaja rece:-)

dla mnie eot, wlasnie z powyzszego powodu:-)   

ident.jpg
 :Opis:                                                

:Rozmiar: :58.27 KB
 :Wyswietlen: :Plik sciagnieto 349 raz(y)

\"ident.jpg\"

Offline Kisiel

• Level 7
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #55 dnia: 10 Września 2011, 00:00 »
@Akira winny sie zawsze tlumaczy \"Razz\"
Tak na logike jak ktos Ciebie pyta kim ty kurwa jestes to znaczy ze nie miales tego identu. Ja sam mam problem jak widze nowe ryje wiec patrze na identy... bo po to sa i one.

SUDi__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #56 dnia: 10 Września 2011, 00:00 »

Akira napisal:
slipami, identem i biletami sluze na silesii,ale wtedy juz odszczekanie bedzie musialo byc uroczyste i ze sceny. Na czworakach, po wlezieniu ta stol i z jedna lapka uniesiona \"Smile\"

oj bydom lecioly zymby oj bydom. Seba potajemnie juz zaczal boksowac worek kartofli w piwnicy, ponoc sasiad byly ubek nawet pozyczyl mu hantle. No i wszyscy zacieraja raczki, program na Silesie stopniowo sie wypelnia \"Smile\"

kotrobot__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #57 dnia: 10 Września 2011, 00:00 »
Scena 2011.

Udawadnianie, ze sie bylo na party.

\"Cool\"

Offline Kisiel

• Level 7
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #58 dnia: 10 Września 2011, 13:02 »
no niestety Akira skasowal swoj post ale bylo juz fajnie... moze zielok przeczytal. Dramaturgia juz byla, flame jaki dawno nie byl na c64scene \"Wink\"
Mysle ze Akira to inteligentny facet bo sie szybko zreflektowal.

Corwin

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #59 dnia: 10 Września 2011, 13:22 »
No to ja teraz czeam na wywod Wujka Sebastiana,...

Akira, eot to dobry pomysl, inaczej bedziesz pisal z Sebalozem do usranej smierci.

Kisiel, no a gdzie print screen ? \"Smile\"

Nie ma sie co spinac, to tylko scena. No chyba, ze dla kogos to nie \"tylko\", a \"az\"...

PS. w google wklepalem xywe i grupe, zeby byc bardziej zorientowany,....
Jednen z linkow (czwarty) ,...
https://www.facebook.com/people/Akira-Pulse/100001235027575