Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18457 razy)

kordiaukis__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #465 dnia: 09 Kwietnia 2011, 06:49 »
Ja nie tylko czekalem ale i nawet prosilem Sebaloza o raport poniewaz lubilem do dzis czytac jego raporty. chyba zaczynam powoli wszystko ogarniac...takiego gniota sie nie spodziewalem.. to mial byc raport z party  \"Confused\"
Sebaloz jak macie z Kisielem (i odwrotnie) problem to powrzucajcie sobie w arenie... dla mnie ta wymiana uprzejmosci miedzy wami to dziecinada...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #466 dnia: 09 Kwietnia 2011, 07:20 »
Nie no w arenie to malo zabawne, leca bluzgi bez merytoryki. Sebaloz sie na mnie w kurwia bo nie widze go jako \"wielkiego\" grafika i nie podoba mu sie, ze jak wypije to mu palma odbija.

PS. Zjebalismy to promo, moglismy jedna kamere uzyc do dzwieku a druga do obrazu.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #467 dnia: 09 Kwietnia 2011, 08:41 »
faki na komodorowcow chyba odniosly jakis skutek...

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=99196

(swoja droga zeby animacja miala 8.9... jakich czasow dozylismy...)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #468 dnia: 09 Kwietnia 2011, 10:20 »

Skacowany Sebaloz, ktory nie pamieta, ze go booker budzil dwa razy na ogloszenie wynikow napisal:
Rano nie bylem w stanie wstac na ogloszenie wynikow, ale Zielok przyniosl mi dyplom za zrobienie grafiki do dema ktore zajelo drugie miejsce

Nie Zielok przyniosl a booker, i nie drugie, a trzecie miejsce \"Smile\"

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #469 dnia: 09 Kwietnia 2011, 11:07 »
Czy ktos trafil w sieci na ten teledysk/parodie, co byla puszczana na party?

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #470 dnia: 09 Kwietnia 2011, 00:00 »
Raporty pisze tylko i wylacznie dla siebie, uprzedzalem ze czytanie ich grozi peknieciem. Ten raport byl napisany kilka dni po party, ale czekalem na publikacje linkow do filmikow i zdjec z party zeby raport byl kompletny.

Kisiel to lamer celebryta, a nie demoscenowiec. Mysli ze jest scenowcem jak robi kolejnego CART-a. Nie widze problemu jesli Carrion uznaje go za scenowca, przeciez na scenie sa tez goscie od Ultimate i Chameleona. A jak ktos Gideona nie uznaje za scenowca to moze z c64 przejsc na +4. 121 kolorow podobnie jak na Atari \"Smile\"

Popatrzcie na innych hardwerowcow, ktorzy przyszli tu w goscine, Suchy, starymarabut, Jacek31, doceniaja to co zrobilismy na c64 i odnosza sie do nas z szacunkiem. Nie wpadli jeszcze na pomysl, zeby zalozyc sobie profil na csdb i lansowac sie na party jak Paris Hilton.

Albo ekipa z Krakowa, ktora jezdzi na Silesie i Forever, dwoch chlopakow i dziewczyna, na ostatnim Forever siedzieli w drugim rzedzie podczas kompotow. Jezdza na party, interesuja sie tym co robimy, przegladaja fora, ale nie mienia siebie scenowcami. Jesli ktos ich zobaczyl na party i wzial za scenowcow to pewnie mieli z tego kupe smiechu.

Lamerzy sa potrzebni, zeby ktos ogladal nasze produkcje i je komentowal, placa za wejsciowki na party i robia ruch na serwerze c64scene.pl. Dla mnie najwazniejsze zeby Kisiel i inni lamerzy ogladali moje produkcje. Niewazne co sadza o tych produkcjach, czy mnie lubia czy nienawidza, na party ich zdanie ma tyle samo punktow co zdanie scenowca, ale na scenie glos lamerow w ogole sie nie liczy.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #471 dnia: 09 Kwietnia 2011, 13:37 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

Albo ekipa z Krakowa, ktora jezdzi na Silesie i Forever, dwoch chlopakow i dziewczyna, na ostatnim Forever siedzieli w drugim rzedzie podczas kompotow. Jezdza na party, interesuja sie tym co robimy, przegladaja fora, ale nie mienia siebie scenowcami. Jesli ktos ich zobaczyl na party i wzial za scenowcow to pewnie mieli z tego kupe smiechu.

Koles z tej ekipy na ostatnim Foreverze wypuscil muzyke na compo, zajela 6 miejsce. Nie jest scenowcem? To juz nie rozumiem.

Dla mnie jest oczywiste, ze Kisiel jest w dokladnie takim samym stopniu scenowcem jak Ty, Carrion czy Booker. Wiec juz nie piernicz o lamerstwie i innych bzdurach. Zdazyl sie kwas ze Spektrumem (w najgorszym wypadku Kisiel zrobil cos glupiego zupelnie nieswiadomie), ale hej! nie od dzisiaj jezdzimy na party i nie takie jazdy mialy miejsce.

Poza tym mam kilka sprostowan do Twojego tekstu:

1) SUDi nie pracuje u slowackiego pracodawcy, ma na Slowacji wlasna dzialalnosc gospodarcza wiec sam sobie jest szefem.
2) Zrezygnowalem wtedy z pracy nie tylko dla Silesii ale takze, a pewnie nawet bardziej, z powodu X\'2010. To, ze nie chce mi sie juz pracowac to akurat prawda (a komu sie chce?).
3) W Svoradzie mielismy z SUDim osobne loza.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #472 dnia: 09 Kwietnia 2011, 13:52 »

splatterpunk napisal:
Koles z tej ekipy na ostatnim Foreverze wypuscil muzyke na compo, zajela 6 miejsce. Nie jest scenowcem? To juz nie rozumiem.

Nie wiedzialem ze cos wystawial, mylil mi sie z Hiszpanem. Tak w ogole to debiut roku na scenie, pokonal takich starych wyjadaczy jak Psycho, Booker czy Surgeon.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #473 dnia: 09 Kwietnia 2011, 14:03 »

kenji napisal:
Czy ktos trafil w sieci na ten teledysk/parodie, co byla puszczana na party?

ja mam czesc tego na filmie, musze znalezc w koncu czas na to aby to wszystko poobrabiac (szczegolnie dzwiek wychodzi blado z tych kamerek) i wrzucic na jakis server albo youtuba.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #474 dnia: 18 Kwietnia 2011, 21:28 »

Atarowska Koneksja napisal:

Aha - poza incydentem ze zniszczonym sprzetem i fejkowaniem nickow jest jeszcze jedna sprawa, ktora jesli wyjdzie, ma szanse na co najmniej 5 stron w tym watku.

Jednak nie wyszla \"Smile\"

O, dobrze, ze mi przypomniales - jutro sprawdze co slychac w zwiazku z tym \"Very

Ok, afera odwolana.

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #475 dnia: 18 Kwietnia 2011, 23:09 »

Ok, afera odwolana.

Zdradz kto i ile zaplacil za wyciszenie sprawy \"Smile\"

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #476 dnia: 19 Kwietnia 2011, 00:00 »

Zdradz kto i ile zaplacil za wyciszenie sprawy \"Smile\"

Zabawne, ze wlasnie o placenie chodzilo \"Very

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #477 dnia: 19 Kwietnia 2011, 00:00 »
Ja wpisowe placilem, jestem na liscie pod numerem 2.

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #478 dnia: 21 Kwietnia 2011, 17:29 »

kisiel napisal:
Ja wpisowe placilem, jestem na liscie pod numerem 2.
A za rok ktory bedziesz? \"Very

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #479 dnia: 21 Kwietnia 2011, 19:47 »
za rok nie bede bo ten jebany pepik mi jednak rozpierdolil kamere zalewajac ja popitka od wodki. Na poczatek przestala ladowac w samochodzie jak wracalismy z party.
Jezeli mialbym przyjechac to tylko po to aby wpierdolic temu gosciowi po ryju. Jebany kutas.