Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elban__

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #870 dnia: 19 Listopada 2011, 11:49 »
Malysz polskiej sceny \"Wink\"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #871 dnia: 19 Listopada 2011, 21:24 »

zielok napisal:
Ja tylko powiem, ze dla mnie nie mialo to zadnego wplywu. Zawsze chce zrobic jak najlepsze demo.

Haha czyli standardowo - dorabianie filozofii po Sebalozowemu nie umiera nigdy \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #872 dnia: 19 Listopada 2011, 21:31 »

wackee napisal:
Haha czyli standardowo - dorabianie filozofii po Sebalozowemu nie umiera nigdy \"Smile\"

Jakie dorabianie? Demo robilo 5 osob. Na Zieloka nie mialo wplywu. Chyba tylko na mnie to mialo wplyw, ale nie byl to duzy wplyw, dlatego uzylem slowa \"troche\". Szukanie blednych teorii nie umiera nigdy \"Smile\"

Hornet__

• Gość
« Odpowiedź #873 dnia: 20 Listopada 2011, 16:15 »
hardcorowa impreza....wybaczcie,ze dopiero teraz pisze ale jak pare juz kurde osob wie nie mam netu, nie mam kompa (pozac64) i nawet mi z tym dobrze..Natychmiast musze przyznac,ze uwielbiam Randalla, kocham go i zrobie mu kiedys cudo na kolkach...Zielokowi dziekuje za podwiezienie do domu w Siemianowicach, otwieralem okno bo rzygac mi sie chcialo ale w srodku nocy mozna rzygac tu i owdzie....i oczywiscie Zielok zrobil cos fantastycznego z tym demoskiem, czysty nokaut, niesamowity stuff, odlot, etc.etc.etc....kosmos....Strasznie mnie to rozwalilo ale czulem sie kurewnie honorowy i przypominajac pewne fakty sprzed 15-16 lat prawie chcialem Zielokowi zrobic loda...Demo zrobil bezbledne! Nie wierzylem Sebastianowi,ze Lepsi cuda poczaruja - zdruzgotany jestem....Kolejna osoba, ktora mnie zgniotla to Dezert, ja pindole, co za gosc! I to z Chargedu! Moja pierwsza ukochana grupa, do jej maga pisalem teksty i wtedy mialem tylko styk z Cronosem i Compodem ale nie z Dezertem! Odlot! Kolejny odlot to demko Asphyxii puszczone na fullskrinie, ta muzyka mnie zwalala z nog (i te piwa tez). Oczywiscie Raf i Volcano to osobna sprawa, jak uslyszalem,ze to ostatnia impreza to slabo mi sie zrobilo.....push\'em push\'em!!!! Fantastyczna Silesia!!!!!! Po prostu zrobiliscie cos niebywalego! Aha...Moog dzieki.....dzieki.....rozliczymy sie.....Elban to osobna rzecz...Elbaniastego widzialem na wielu imprezach ale tym razem poszedl po bandzie, byl tak zajebistym animatorem imprezy ze glowa mala!!! Szacunek!!! I jeszcze te teksty ze spiwora do Sebaloza.........czysty odlot......

pozdrawiam

Mirek
aka Hornet/Agony

Pozdrowienia dla Roberta i Sebastiana  (orujo/mugu)

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #874 dnia: 21 Listopada 2011, 00:00 »
Czekam na 100% wersje dem Samar.
Apparatus podoba mi sie coraz bardziej.
Propsy rowniez dla Wacka.

Dawno nie bylo tak grubych polskich produkcji.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #875 dnia: 21 Listopada 2011, 14:32 »
Ja juz w ogole zapomnialem, ze te X-rotatory to byly (w Batmanie?) na CPC przeciez. Gdzies na CPC napewno.

o tu http://www.youtube.com/watch?v=5ImoF4CoA_M

Ripostaaaaa!!! \"Smile\"

No to jak, brakuje jeszcze obrotow XYZ \"tylko\" \"Very Nie musi byc 50fps. 25 starczy \"Smile\"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #876 dnia: 21 Listopada 2011, 14:54 »

booker napisal:
Ja juz w ogole zapomnialem, ze te X-rotatory to byly (w Batmanie?) na CPC przeciez. Gdzies na CPC napewno.

o tu http://www.youtube.com/watch?v=5ImoF4CoA_M

Ripostaaaaa!!! \"Smile\"

No to jak, brakuje jeszcze obrotow XYZ \"tylko\" \"Very Nie musi byc 50fps. 25 starczy \"Smile\"

Booker tylko, ze to pierwszy raz na oczy widze a szkoda bo jeden obiekt mi sie podoba i tez bym go zrobil \"Smile\" X-Rotatory w Apparatus to pomysl jest wziety z Snapshot/Glance. A dokladnie to z ich tunelu. Wtedy sobie pomyslalem ze w ten sam sposob mozna zrobic xrotatory i tak zrobilem. A dzialo sie to chwile po X2010.

nes__

• Gość
« Odpowiedź #877 dnia: 22 Listopada 2011, 01:57 »
Booker  10/10 \"Very

Zielok - pewnie szescian bys dorobil, bo fajnie wyglada.

Mnie rozbily scrolle - nie pamietam czemu nikt na C64 o tym nie pomyslal ze mozna w ten sposob na $d016 zrobic wiecej niz 25 normalnych czy chyba rekord 28 albo 31 crest\'u \"Wink\"

isildur__

• Gość
« Odpowiedź #878 dnia: 22 Listopada 2011, 11:47 »

kotrobot napisal:
Czekam na 100% wersje dem Samar.
[/b]

Prosze o jeszcze troche cierpliwosci, mozliwe, ze cos bedzie juz w tym tygodniu (it\'s up to music artists).

isildur__

• Gość
« Odpowiedź #879 dnia: 25 Listopada 2011, 22:44 »
Ahhh... tworzenie dem to nasza pasja... wlasciwi ludzie to wiedza, a poniewaz sie z tym nie obnosimy, szacunek do wszystkich ludzi Sceny nakazuje mi napisac, ze w tym tygodniu niczego oficjalnie nie wydamy. Zapewniam jednoczesnie , ze nasze dema nie beda analogia do \"Meet Crest\". \"I love the cube\" zostanie wydane 5 stycznia 2012. Przy \"Dream Travel\" mamy problemy z dzwiekiem, ale mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporamy.

Bede na biezaco informowal o postepach.

Kolejne, NOWE demo juz zaczelo powstawac.

Isildur/Samar

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #880 dnia: 25 Listopada 2011, 23:05 »
Bedac ostatnio u Weggiego podziwialismy nowy part z LoveCubie... mam nadzieje ze bedzie mu tam lepiej.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

isildur__

• Gość
« Odpowiedź #881 dnia: 25 Listopada 2011, 23:13 »

kisiel napisal:
Bedac ostatnio u Weggiego podziwialismy nowy part z LoveCubie... mam nadzieje ze bedzie mu tam lepiej.

Fakt jest co podziwiac \"Smile\"
Bo Wegi ma dar.

Bedzie mu TAM lepiej na 100%, bo to madry czlowiek.

nes__

• Gość
« Odpowiedź #882 dnia: 29 Listopada 2011, 07:14 »

isildur napisal:
Przy \"Dream Travel\" mamy problemy z dzwiekiem, ale mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporamy.

Dalej charczy?

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #883 dnia: 29 Listopada 2011, 11:58 »

isildur napisal:
Ahhh... tworzenie dem to nasza pasja...

No patrz, a my wszyscy robimy to dla pieniedzy \"Wink\"

booker__

• Gość
« Odpowiedź #884 dnia: 29 Listopada 2011, 00:00 »

isildur napisal:
Przy \"Dream Travel\" mamy problemy z dzwiekiem, ale mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporamy.

Mozna wiedziec jakie? Przy ostatniej okazji intra do VN 57 player Goata ucinal nam dzwieki. \"Smile\" Jakies jaja z rastertimingiem. Ostatecznie wypuszczona wersja intra ucina werbel \"Smile\"