Dema - moja ocena mam na mysli dwa pierwsze a wiec:
Michal nie doceniasz siebie demo bylo zajebiste i mi nie truj ze slaby kod, bo Twoje cyklowki, przejscia i wstawki
robisz z bezczelnoscia haceela ot tak od niechcenia tu sprites tam rameczka a tu niech cos jeszcze sie pozmienia. Ogladalem DT
od poczatku i jego progresje to bylo imponujace. Faktem jest, ze czesto najbardziej widowiskowe sa sztuczki nie majace wiele wspolnego
z kodem ot tak po prostu jest i juz. Druga sprawa jest to, ze w demo wplotles historie z dumatorem to jest zupelnie inny poziom designu ponadto
Twoje aranzacje sa powalajace pamietam zanim poprawiles the end wygladal on wrecz zalosnie a pomysl gwoli prawdy Axela byl.
Nie mozna nie wspomniec o kapitalnym designie i grafie Isildura to jest glowa! Jammer msx tez rewelka! Dla mnie wcale takie oczywiste nie bylo, ze Apparatus musi wygrac.
Demo jest super po prostu
Dobra jedziemy po Zieloczku

@Zielok - normalnie nie moge sobie wyobrazic Twojego nexta chyba haceel sie zaczyna bac!

Generalnie demo bylo zajebiste super muza psycho rewelka jak dla mnie. Fullscrenowe efekty kopaly w tylek (do tego powroce).
Grafika oczywiscie najwyzszy swiatowy poziom bardzo fajne greetsy Sebaloza. Ja tu musze troche Sebaloza przeprosic bo mu na party nawtykalem, ze jest od marketingu
w tym demie ale on tez troche zrobil tak jak chyba dobrze okresliles wielkosc w logo pokazuje.
Wiec tak efekty przejscia super z Carrionem to mozesz swiat podbijac (Joodas tez of cozzz).
Duzo, duzo ladnych rzeczy naprawde robiacych wrazenie. Muza mnie normalnie nastroila szczegolnie od momentu tego rysunku (arcydziela!) kol zebatych.
Slowo o grafie to moze tak - carrion jak zawsze nie zaskoczyl bo jak zawsze jest na najwyzszym swiatowym hehe no i of cozzz reszta grafy tez.
Jak dla mnie - super wyszly Ci twistery sa naprawde rulesowe nie bede opisywal calego dema kazdy je widzial jest po prostu the best i
cieszy, ze Polaczki to nie jakis zascianek - potrafia cos zrobic! Aha fajny the end pokazuje kazdego parta kto i co to super tez bylo!
Teraz wracam do kopiacych w tylek efekt.
Wlasnie jakby najsmieszniejsze jest to, ze czesto te efekty kopiace w tylek to sa proste sztuczki dla przykladu
wezmy bydlece X rotatory i ten maly z napisem Apparatus - otoz wlasnie tu cala prawda wychodzi na jaw
dziwnym trafem jest on o wiele mniejszy i wolniejszy bo tu sie juz nie da po prostu produkowac linii z matrycy a dla widza
liczy sie widowiskowosc efektu a nie to ile Zielok nadumal zeby to chodzilo i wygladalo...
Generalnie jeszcze raz - oba dema sa zajebiste i gratki dla wszystkich je tworzacych!
Dwa zdania o moim demie - bylo by ono bardzo poore gdyby nie design samego ISILDURA srajacego super grafami ktory od 2002 czekal az ktos splodzi demo w Samarze no i na party najwiecej bylo jego super grafy:)
Ok spadam konczyc 100%